Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Protestan bende de çok ağrı yaptı. İnanılmaz derecede açıyordu artık o da kalmadı geçiyor.

Uçları acıyorsa iyiye işarettir canım inşallah tutmuştur.
Çok teşekkürler valla gün gün yazıyorum belirtileri tutarsa yazacağım buradaÇok erken bence daha 5. Gün bitti daha

Çok teşekkürler valla gün gün yazıyorum belirtileri tutarsa yazacağım burada❤Çok erken bence daha 5. Gün bitti daha
Benim de 8. Gün bitti. Zaman geçmiyor maalesef. İnşallah tutar Allahım nolur
Bende hiç belirti yok . Sende başka var mı belirti?

Benim de 8. Gün bitti. Zaman geçmiyor maalesef. İnşallah tutar Allahım nolur
Bende hiç belirti yok . Sende başka var mı belirti?
Valla ben genelde ağrı batma veya özel bölgeye baskı hissediyorum... her gece uyurken arada ağrı ile uyanıyorum ayakta dururken ağrım var sanki adet oacak gibi belimde... inşallah hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmak canım benimmmsana ne zaman kanda baktır dedi doktor?

Benimde 9. Günüm. Özel bölgede baskı var. Adet olacağım zaman olurdu. Göğüs hassasiyeti hep vardı zaten

Bana perşembe günü baktır kanda dedi ama çarşamba idrarda bakmayı düşünüyorum.
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ağırlı zamanda
Umarım belirtilerin boşa çıkmaz canım ya. Çok heyacanli beklemek vallahi.

Aminnn canım Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum Ben de pazartesi baktıracağım 29 unda

Asilamam cuma günü yapıldı bende de kasık ağrısı var arada biraz siddetleniyor bazen az oluyor bazen de tam karnimin göbek deligimin oralarda sanki arı sokması gibi bisiler oluyor batma gibi acaba vurukdugum iğnelerin yerimi aciyor diyorum bilemedim Rabbim hayırlısını nasip etsin

Ya aynen benimdeeee ari sokmaları var , hatta dedim acaba tek miyim ?değilmişim inş hayırlı haberler alırız benim 13. Günüm bugün

Sağol canım Alalh razı olsun hangi vitamini kullandı eşin

Smdi asilama oldum.kizlar hizli hareketli 0
Yavas hareket 21
Toplamda 50 mly enjekte edildi umut var mi sizce

Yumurtlama doneminden itibaren regl olana kadar agri sanci yasarim canim cok yaniltiyor hep takip yaparim akintiyla genelde tutar bu ara akintisan 5 gn sna oluyor yumurtlama regl olunca anliyorum . Catlama ignesinden 36 saat snra idealmis

Smdi asilama oldum.kizlar hizli hareketli 0
Yavas hareket 21
Toplamda 50 mly enjekte edildi umut var mi sizce
Hayırlı uğurlu olsun Allahın izni ile olur niye olmasın canım benim zaten hız veya morfoloji de sorunlar olduğunda aşılama ile şansı arttırmaya çalışıyoruzSen içini ferah tut dinlen bol bol Dualarım seninle

Yumurtlama doneminden itibaren regl olana kadar agri sanci yasarim canim cok yaniltiyor hep takip yaparim akintiyla genelde tutar bu ara akintisan 5 gn sna oluyor yumurtlama regl olunca anliyorum . Catlama ignesinden 36 saat snra idealmis
Teşekkürler canım bende ağrılarımdan anlıyordum ovulasyon dönemimi ama tabi yumurta çatlama mı yoksa çatlamadan önceki gerginleşmemi bilemedim bu ayamaaaannn neyse artık zaten oldu olanlarDua ile bekleyeceğim başka çarem yok

Ya aynen benimdeeee ari sokmaları var , hatta dedim acaba tek miyim ?değilmişim inş hayırlı haberler alırız benim 13. Günüm bugün
Ooo senin yarın yada öbür gün test yapman lazım benimde doktor sperm sayısını falan da çok güzel dedi 2 tane gelişmiş yumurtam vardı bakalım hayırlısı aşılama sonrası ananas yiyin diyorlar bugün ananas alacağım kendime .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…