- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Cok tesekkur ederim hepinize allah razi olsun soyledikleri zamanda iliski olamayacak cunki askere gidiyor bakalim nasipHayırlı uğurlu olsunAllahın izni ile olur niye olmasın canım benim zaten hız veya morfoloji de sorunlar olduğunda aşılama ile şansı arttırmaya çalışıyoruz Sen içini ferah tut dinlen bol bol ❤Dualarım seninle
Hayırlısı olsunnn canımmm çok üzüldümselam hanımlar benim test maalesef ki iğnenin etkisinden pozitif göstermiş kan yaptırdım ve gene olumsuz sonucu aldım hayırlısı artık tüp bebeğe geçiş yapıyorum onda inşallah hayırlısıyla olur.
Cok gecmis olsun canim hayirlisi olsun ☹selam hanımlar benim test maalesef ki iğnenin etkisinden pozitif göstermiş kan yaptırdım ve gene olumsuz sonucu aldım hayırlısı artık tüp bebeğe geçiş yapıyorum onda inşallah hayırlısıyla olur.
çok sağol canım inşallahCok gecmis olsun canim hayirlisi olsun ☹
Hadi gözün aydın canım, olan oldu artık canını sıkma, moralini yüksek tutSmdi asilama oldum.kizlar hizli hareketli 0
Yavas hareket 21
Toplamda 50 mly enjekte edildi umut var mi sizce
Geçmiş olsun canım, inşallah tüp bebekle hemen olur moralini bozmaselam hanımlar benim test maalesef ki iğnenin etkisinden pozitif göstermiş kan yaptırdım ve gene olumsuz sonucu aldım hayırlısı artık tüp bebeğe geçiş yapıyorum onda inşallah hayırlısıyla olur.
Tesekkurler canim allah razi olsunHadi gözün aydın canım, olan oldu artık canını sıkma, moralini yüksek tut
Hayırlısı olsun canım bizi biraz uğraştırıyorlar ama sonu güzel olacak inşallahselam hanımlar benim test maalesef ki iğnenin etkisinden pozitif göstermiş kan yaptırdım ve gene olumsuz sonucu aldım hayırlısı artık tüp bebeğe geçiş yapıyorum onda inşallah hayırlısıyla olur.
Canım sen tekrar test veya kan testi yaptın mı?Hayırlısı olsun canım bizi biraz uğraştırıyorlar ama sonu güzel olacak inşallah
Geçmişler olsun canımArkadaşlarım merhaba. Ben bugün resmen regl oldum. Doktor bu ay ara verelim dedi. Konuyu takibe devam sizlerin iyi haberlerini görmek için. Herkese sevgiler...
Çok teşekkürler canım. İnşallah kavuşuruz, inşallah siz hemen bu aydan kavuşursunuz.Geçmişler olsun canıminşallah tez zamanda kabuşursun bebeğine
Hayırlısı canım benim bazen umut doluyum bazen tam tersiÇok teşekkürler canım. İnşallah kavuşuruz, inşallah siz hemen bu aydan kavuşursunuz.
Bugün kan testi veremedim canım yarın da resmi tatil sanırım Çarşamba gününe kaldıCanım sen tekrar test veya kan testi yaptın mı?
YaaaArkadaşlarım merhaba. Ben bugün resmen regl oldum. Doktor bu ay ara verelim dedi. Konuyu takibe devam sizlerin iyi haberlerini görmek için. Herkese sevgiler...
Öyle öyle nasipten öteye yol yok. Allah'ım en hayırlı zamanı biliyordur hiç şüphesiz. Çok teşekkür ederim canım eksik olma, dualarında unutma inşallah.YaaaBen çok umutlanmıştım senin için ama demek ki zamanı gelmemiş henüz senin nazlı bebişinin.Madem ara vereceksiniz bu ay iyice dinlen enerji depola kendine oyalanacak bir şeyler bul.Rabbim hayırlısını versin inşallah
Evet değerleri düşük gibi geç döllenme olabilir bunu anlayabilmek için iki gün sonra tekrar test yaptır inşallah bebişin seninledirkızlar merhaba ben 14 gün önce aşılama yaptırdım ilk aşılamam ve aşılamamın 12.günü beta hcg 4.64 cıktı bugun 16.56 cıktı sizce nasıl?? korkuyorum sanki az değerlerim
İnşallah umutlandığın gerçek olur, umutsuzluğun hayal gibi uçar gider:)Hayırlısı canım benim bazen umut doluyum bazen tam tersi☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?