Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah karnımız doludur canımyalnız bugün ayağa kalkınca bi ara çok fena bıçak saplammış gibi oldu sağ tarafıma. İnşallah iyi bir belirtidir
İnşallah canım inşallah seninde karnın doludur tek duamız sağlıklı olsun inşallah da vardır ilk başlarda var galiba diyodum şimdi yok mu acaba diyorum karın ağrısı ishal gibi oldum kabız olmam gerekiyodu dedim

İnanın çok üzgünüm. İşyerinden 2 kişi hamile. Aşılama yaptırdığımı biliyor herkez. Onlar adına seviniyorum. Ama her mutlu bebek konuşmasının ardından zorunlu beni teselli etme çabasındalar. Bu beni daha çok üzüyor.sadece burdakiler e dert anlatabiliyorum

Merhaba kızlar benim bugün çatlatma iğnesinden sonra 14. Günüm. Demin test yaptım gölge gibi bir çizgi belirdi. Eşime gösterdim var hafif diyor.
Gözlerim patladı. Resim çekip koymak istedim ama inanın çıkmıyor inadına. Çünkü çoooooooook belli belirsiz.
Sizce iğnenin etkisi midir yoksa 14 günde geçmiş midir?
Perşembe regl günüm. Sabah ilk idrarla bir kez daha tekrarlayacağım

Bende isteyen herkes için dua ediyorum inşallah sende de vardır moralimizi yüksek tutalım

Canım işte biz tam olarak bu yüzden bırak arkadaşları ailelerimize bile söylemedik. Sana tavsiyem kimseyle olana kadar paylaşma. Herkes destek olma için sorar ama aslında daha çok üzer. Moralini bozma

Seni çok iyi anlıyorum canımmm2.5 yıldır biz de bebişimizi bekliyoruz senin düştüğün duruma yüzlerce binlerce kez düştüm en yakın arkadaşımdan bile gördüm bebeği doğduğunda refekatçi kaldım günlerce gittim geldim yardıma evine çocuğu kendi çocuğum gibi gördüm ama benden sakındı ben de kendimi çektim çünkü her gün ağlıyordum ve asla bizim durumumuzdan bahsetmedimaslında biz yalnızız bu konuda sadece eşlerimiz var inan ama bu yolda güçlü durmalıyız Rabbim büyük inanmak çok önemli evet biliyorum çok fena çok zor bir durum ama geçecek lütfen kendini hırpalama bir gün bizimde kucaklarımız dolacak inşallah

Kıııızzzz hemen çabuk çek çek at buraya Allah’ımmm inşallah vardırrr nasıl sevindimmm

Artık iğnenin etkisi değildir canım benceHadi inşallah hamişsindirrrrFoto at sen at

Ayyy canımmm inşallah yaaa ne hissetsem bilemedim tam da emin olamadım dr cumaya kan istedi. Heyecan yaptım şimdi. Allahım inşallah bu sefer tutmuştur.
Ay hadi inşallahhhhhSen içini ferah tut canım benim hayırlısı ile tutunmuştur bebişiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…