İnşallah canım inşallah seninde karnın doludur tek duamız sağlıklı olsun inşallah da vardır ilk başlarda var galiba diyodum şimdi yok mu acaba diyorum karın ağrısı ishal gibi oldum kabız olmam gerekiyodu dedimİnşallah karnımız doludur canımyalnız bugün ayağa kalkınca bi ara çok fena bıçak saplammış gibi oldu sağ tarafıma. İnşallah iyi bir belirtidir
Bende isteyen herkes için dua ediyorum inşallah sende de vardır moralimizi yüksek tutalımİnşallah canım inşallah seninde karnın doludur tek duamız sağlıklı olsun inşallah da vardır ilk başlarda var galiba diyodum şimdi yok mu acaba diyorum karın ağrısı ishal gibi oldum kabız olmam gerekiyodu dedim
İnanın çok üzgünüm. İşyerinden 2 kişi hamile. Aşılama yaptırdığımı biliyor herkez. Onlar adına seviniyorum. Ama her mutlu bebek konuşmasının ardından zorunlu beni teselli etme çabasındalar. Bu beni daha çok üzüyor.sadece burdakiler e dert anlatabiliyorum
Seni çok iyi anlıyorum canımmmİnanın çok üzgünüm. İşyerinden 2 kişi hamile. Aşılama yaptırdığımı biliyor herkez. Onlar adına seviniyorum. Ama her mutlu bebek konuşmasının ardından zorunlu beni teselli etme çabasındalar. Bu beni daha çok üzüyor.sadece burdakiler e dert anlatabiliyorum
Merhaba kızlar benim bugün çatlatma iğnesinden sonra 14. Günüm. Demin test yaptım gölge gibi bir çizgi belirdi. Eşime gösterdim var hafif diyor.
Gözlerim patladı. Resim çekip koymak istedim ama inanın çıkmıyor inadına. Çünkü çoooooooook belli belirsiz.
Sizce iğnenin etkisi midir yoksa 14 günde geçmiş midir?
Perşembe regl günüm. Sabah ilk idrarla bir kez daha tekrarlayacağım
Artık iğnenin etkisi değildir canım benceMerhaba kızlar benim bugün çatlatma iğnesinden sonra 14. Günüm. Demin test yaptım gölge gibi bir çizgi belirdi. Eşime gösterdim var hafif diyor.
Gözlerim patladı. Resim çekip koymak istedim ama inanın çıkmıyor inadına. Çünkü çoooooooook belli belirsiz.
Sizce iğnenin etkisi midir yoksa 14 günde geçmiş midir?
Perşembe regl günüm. Sabah ilk idrarla bir kez daha tekrarlayacağım
Kıııızzzz hemen çabuk çek çek at burayaAllah’ımmm inşallah vardırrr nasıl sevindimmm❤
Kızlar ya şimdi yine baktım ama ben zor görüyorum telde çektim çıkmıyo. Ama yinede gönderiyimArtık iğnenin etkisi değildir canım benceHadi inşallah hamişsindirrrr Foto at sen at ❤
Ben şimdi görüyorum bir çizgi yanılmıyorsam diğer koyu çizgiye yakın bir yerde mi canım çizgiOldu mu?
Evet canım hemen dibinde gibiBen şimdi görüyorum bir çizgi yanılmıyorsam diğer koyu çizgiye yakın bir yerde mi canım çizgi
Eee gördüm ozaman hamişsin bence kuzuEvet canım hemen dibinde gibi
İnşallah canım belirtiler olmadıkça bilmiyorum diyorum inşallah hepimizde vardırBende isteyen herkes için dua ediyorum inşallah sende de vardır moralimizi yüksek tutalım
Ay inşallah vardır şimdiden hayırlı olsunOldu mu?
Ayyy canımmm inşallah yaaa ne hissetsem bilemedim tam da emin olamadım dr cumaya kan istedi. Heyecan yaptım şimdi. Allahım inşallah bu sefer tutmuştur.Eee gördüm ozaman hamişsin bence kuzu
İnşallah canım benim hayal gibi geliyor hala. Karım artar çizgi rengi.Ay inşallah vardır şimdiden hayırlı olsun
Ay hadi inşallahhhhhAyyy canımmm inşallah yaaa ne hissetsem bilemedim tam da emin olamadım dr cumaya kan istedi. Heyecan yaptım şimdi. Allahım inşallah bu sefer tutmuştur.
İnşallah bizde görürüz çift çizgileri canımİnşallah canım benim hayal gibi geliyor hala. Karım artar çizgi rengi.
Aminn canımİnşallah canım belirtiler olmadıkça bilmiyorum diyorum inşallah hepimizde vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?