Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar annemin ve kayınvalidemin yoğun baskısı yüzünden gidip kan verdim erkendenveee hamileyiiiiiiiim. Sonuç pozitif çok mutluyum
Maşallah subhanallah çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın cennet kokulunu.darısı başımıza epeydir bakamamışım buralara işten evden fırsat bulamadım

Kızlar günaydın bugün aşılamadan sonraki 17.gün bugün sağlık ocağına gittim sonuç yarın çıkarmış.Cuma tekrar kan testi yaptırırım umarım artışı iyi olur 6.Haftaya kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum şimdilik.

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin

Kizler ben hala test yaptırmadim 15. Gün oldu asilamadan sonra içimde hiçbir umut olmayınca gitmek istemedim bir de idrar testi yaptım 13. Gün çıkmadı sanırım o beni olumsuz etkiledi

Kizler ben hala test yaptırmadim 15. Gün oldu asilamadan sonra içimde hiçbir umut olmayınca gitmek istemedim bir de idrar testi yaptım 13. Gün çıkmadı sanırım o beni olumsuz etkiledi

Hadi bi test daha yap bence var bebiş

Hormon değeri idrar testine geç geçebiliyormuş bugün kan testi yaptırabilirsin bence ya da yarın sabah tekrardan idrar testi yapabilirsin Kendinde bir değişiklik hissediyor musun?

Canım gözün aydın çok mutlu oldum rabb sabrının mükafatını verdi inşallah sağlıkla mutlulukla bebişine kavuşmanı dilerim.Darısı başımıza inşallah

Valla benim bi belirtim de yok öylece bekliyorum kurbanlık koyun gibi inşallah sonu hayır olur
Haha o bekleme süreci çok stresli oluyor sanki aylar geçmesini bekliyor gibi oluyor zaman geçmiyor bir türlü Güzel haberler verirsin inşallah bizlere burdan

Canım gözün aydın çok mutlu oldum rabb sabrının mükafatını verdi inşallah sağlıkla mutlulukla bebişine kavuşmanı dilerim.Darısı başımıza inşallah
Teşekkür ederim canım Darısı hepinize olur inşallah rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın

Hormon değeri idrar testine geç geçebiliyormuş bugün kan testi yaptırabilirsin bence ya da yarın sabah tekrardan idrar testi yapabilirsin Kendinde bir değişiklik hissediyor musun?
2 gündür sabahlari kusuyorum diğer belirtilerin tamamı bende normal adet donemimde de olur bel ağrısı kasık ağrısı goGUS ağrısı bir de bugun ilginç bir sey oldu su gibi birsey geldi ,tek daha once olmayan şey bu şimdi isteyim ama bir gün daha bekleyeceğim eğer olmazsam yarın inş kan testi yaptıracagim

Bak o su gibi akıntı bende de oldu ve hala arada oluyor baya baya hissediyorsun o akıntıyı ve iç çamaşırını ıslatıyor Diğerleri dediğin gibi adet dönemi gibi.Hadi inşallah ya güzel haberler verirsin

İnş oLumlu ya da olumsuz farketmez belli olunca yazacağım , olumlu olursa yaptığım şeyleri de yazarım yediklerimi filan hatta yeniden başlayacak olanlara tavsiyem dimes marka nar suyu (taze sıkılmış )her sabah

Günaydın kızlar demin test yaptım koskoca negatif.
Dünkü sanırım iğnenin etkisiydi. Bu ayda çöp herşey. Kam testine gerek yok Fitili de bırakıyorum bu günden itibaren

Haha o bekleme süreci çok stresli oluyor sanki aylar geçmesini bekliyor gibi oluyor zaman geçmiyor bir türlü Güzel haberler verirsin inşallah bizlere burdan
Aynen canım stres yapmamaya çalışıyorum inşallah güzel haber verebilirim

Günaydın kızlar demin test yaptım koskoca negatif.
Dünkü sanırım iğnenin etkisiydi. Bu ayda çöp herşey. Kam testine gerek yok Fitili de bırakıyorum bu günden itibaren

Canım üzülme adet olana kadar umut bitmez. Sen fitilini kullanmaya devam et vardır belki idrara geçmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…