Maşallah subhanallah çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın cennet kokulunu.darısı başımıza epeydir bakamamışım buralara işten evden fırsat bulamadımKızlar annemin ve kayınvalidemin yoğun baskısı yüzünden gidip kan verdim erkendenveee hamileyiiiiiiiim. Sonuç pozitif çok mutluyum
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar günaydın bugün aşılamadan sonraki 17.gün bugün sağlık ocağına gittim sonuç yarın çıkarmış.Cuma tekrar kan testi yaptırırım umarım artışı iyi olur6.Haftaya kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum şimdilik.
İnşallah canımHadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Valla benim bi belirtim de yok öylece bekliyorum kurbanlık koyun gibiİnşallah canımsenin nasıl geçiyor bekleme sürecin
Kizler ben hala test yaptırmadim 15. Gün oldu asilamadan sonra içimde hiçbir umut olmayınca gitmek istemedim bir de idrar testi yaptım 13. Gün çıkmadı sanırım o beni olumsuz etkiledi
Hormon değeri idrar testine geç geçebiliyormuş bugün kan testi yaptırabilirsin bence ya da yarın sabah tekrardan idrar testi yapabilirsinKizler ben hala test yaptırmadim 15. Gün oldu asilamadan sonra içimde hiçbir umut olmayınca gitmek istemedim bir de idrar testi yaptım 13. Gün çıkmadı sanırım o beni olumsuz etkiledi
Canım gözün aydın çok mutlu oldum rabb sabrının mükafatını verdi inşallah sağlıkla mutlulukla bebişine kavuşmanı dilerim.Darısı başımıza inşallahKızlar günaydınbenim bugün aşılamamın 13.günü yarın bat günüm dayanamayıp erken gebelik testinden yaptım ikinci çizgi belirdi gibi yani test filan bozuk değildir inşallah çünkü adet olacak gibiyim de.Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim şu an dondum kaldım o kadar çok uğraştım ki bu an için şimdi teste inanamıyor gibiyim.Bu benim 5. aşılamadı.Benimle kalır inşallah eğer varsa.Daha önce kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştım.Dua edin kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli benimle kalır.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Şimdi isteyim ama eğer aksama kadar olmamışsam yaptırırım inş haber vereceğim inşHadi bi test daha yap bence var bebiş❤
HahaValla benim bi belirtim de yok öylece bekliyorum kurbanlık koyun gibiinşallah sonu hayır olur
Teşekkür ederim canımCanım gözün aydın çok mutlu oldum rabb sabrının mükafatını verdi inşallah sağlıkla mutlulukla bebişine kavuşmanı dilerim.Darısı başımıza inşallah
2 gündür sabahlari kusuyorum diğer belirtilerin tamamı bende normal adet donemimde de olur bel ağrısı kasık ağrısı goGUS ağrısı bir de bugun ilginç bir sey oldu su gibi birsey geldi ,tek daha once olmayan şey buHormon değeri idrar testine geç geçebiliyormuş bugün kan testi yaptırabilirsin bence ya da yarın sabah tekrardan idrar testi yapabilirsinKendinde bir değişiklik hissediyor musun?
Bak o su gibi akıntı bende de oldu ve hala arada oluyor baya baya hissediyorsun o akıntıyı ve iç çamaşırını ıslatıyor2 gündür sabahlari kusuyorum diğer belirtilerin tamamı bende normal adet donemimde de olur bel ağrısı kasık ağrısı goGUS ağrısı bir de bugun ilginç bir sey oldu su gibi birsey geldi ,tek daha once olmayan şey buşimdi isteyim ama bir gün daha bekleyeceğim eğer olmazsam yarın inş kan testi yaptıracagim
İnş oLumlu ya da olumsuz farketmez belli olunca yazacağım , olumlu olursa yaptığım şeyleri de yazarım yediklerimi filan hatta yeniden başlayacak olanlara tavsiyem dimes marka nar suyu (taze sıkılmış )her sabahBak o su gibi akıntı bende de oldu ve hala arada oluyor baya baya hissediyorsun o akıntıyı ve iç çamaşırını ıslatıyorDiğerleri dediğin gibi adet dönemi gibi.Hadi inşallah ya güzel haberler verirsin
Aynen canım stres yapmamaya çalışıyorumHahao bekleme süreci çok stresli oluyor sanki aylar geçmesini bekliyor gibi oluyor zaman geçmiyor bir türlü Güzel haberler verirsin inşallah bizlere burdan
Günaydın kızlar demin test yaptım koskoca negatif.
Dünkü sanırım iğnenin etkisiydi. Bu ayda çöp herşey. Kam testine gerek yok Fitili de bırakıyorum bu günden itibaren
Üzme tatlı canını her nasip vaktino bekler...dilerim çok beklemezsin...Günaydın kızlar demin test yaptım koskoca negatif.
Dünkü sanırım iğnenin etkisiydi. Bu ayda çöp herşey. Kam testine gerek yok Fitili de bırakıyorum bu günden itibaren
Amin inşaallah çok teşekkür ederim darısı burada bekleyen herkeseÇok sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?