Amin canım inşallahKızlar kendinizde belirti aramayın bence hiçbir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler oldu, ki belirtiler genelde adet gecikmesiyle başlıyor. 5. Aşılamam olduğu için tecrübelendim belirti yaşadığım aylar da oldu belirti yaşamadığım aylar da ama hepsi de olumsuz oldu.Tek belirtisi adet gecikmesi emin olun(Bunu da daha önce hamile kaldığım için biliyorum).Tabi herkesin bünyesi farklı bunu da göz önünde bulundurmak lazım İnşallah hepimizin adeti gecikir ve buraya hamileyiz yazarız
Amin canım.hayırlı haberler verelim hepimiz inşallahÇok teşekkür ederim canım. Haklısın, ilaçların etkisi büyük ihtimalle. Bakalim insallah hepimizinki hayırlı sonuçlanır.
AMİİİİİNNNNKızlar kendinizde belirti aramayın bence hiçbir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler oldu, ki belirtiler genelde adet gecikmesiyle başlıyor. 5. Aşılamam olduğu için tecrübelendim belirti yaşadığım aylar da oldu belirti yaşamadığım aylar da ama hepsi de olumsuz oldu.Tek belirtisi adet gecikmesi emin olun(Bunu da daha önce hamile kaldığım için biliyorum).Tabi herkesin bünyesi farklı bunu da göz önünde bulundurmak lazım☺ İnşallah hepimizin adeti gecikir ve buraya hamileyiz yazarız
Zaman geçmiyor değil mi bir işaret bekliyoruzMeraba kızlar. Aşılamadan sonraki yaşadığınız belirtiler neler. Benim göğüslerimde hassasiyet başladı. Bugün 6 . Günüm.
Aynen az kaldıZaman geçmiyor değil mi bir işaret bekliyoruzkeşke aşılamadan bir iki gün sonra öğrenebilsek tuttu ya da tutmadı benim daha 3. Günüm aşılamadan sonra daha çook vaar.Sen yolu yarılamışsın
Kaç yumurtan oluşmuş canımÇok yumurtam olmuş şimdi aşılama iptal olabilirmiş.çok üzgünüm
Kaç tane olduğunı söylemedi de bi tanesi 20c.m olmuş (mm de olabilir emin olamadım) ondan yapmayabilirmiş şimdi değerlerime bakacak ama ben olsun istiyorumKaç yumurtan oluşmuş canım
Hmm. Benimki iki tane var di . Bi tanesi 20 idiKaç tane olduğunı söylemedi de bi tanesi 20c.m olmuş (mm de olabilir emin olamadım) ondan yapmayabilirmiş şimdi değerlerime bakacak ama ben olsun istiyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba kizlar ben de bugun igneye basliyorum hic bilmiyorum sureci insallah tutar devlette yaptiriyorum 50 lik igneler 5 gun btrikten sonra tekrar olacak mi bekleyis devam
Benim de bu ay çok yumurtam olduÇok yumurtam olmuş şimdi aşılama iptal olabilirmiş.çok üzgünüm
Insallah canim tesekkurerİnşallah güzel sonuçlar alırsın5 gün sonra kontrole gittiğinde yumurtaların durumuna bakılır eğer büyümediyse iğnelere devam edilir yumurtalar büyüğüne kadar devam eder bu süreç benim iğnelere başladıktan 12 gün sonra yeteri büyüklüğe gelmişti ama kişiden kişneye değişiyor büyüme süresi
Benim cuma kontrol edip ona görw yapcak ya da yapmayacak. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Boş yere hormon alıyorsun. Ve fazla büyüdü vazgeçtik . Bu süreç çok yıpratıcı ve ben nasıl başa cılarım bilmiyorum . Sizde durum ne şuan? Tuttu mu?Benim de bu ay çok yumurtam oldu
20,5 - 13,5 - 13 - 12,5 - 12 mm
En büyümüşleri bunlardı ve daha büyümeye hazır yumurtalar vardı.Bana da dediler aşılamayı iptal edebiliriz diye.Doktor onay verecek hocalarına sordu istişare sonucu benden çoğul gebeliği kabul ettiğime dair imza alıp aşılamamı yaptılar.Benim o sonucu bekleme sürecinde çok stres yaşadım seni anlayabiliyorum.Umarım senin için hayırlı olan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?