Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bugün kahverengi lekeleme başladı adetim söker yarına. Moraller sıfır.
Sen nasılsın iyimisin? Sizlerden pozitif haner gelsin bari.
Üzme kendini canım benim bebiş de gelecek göbüşlerimize elbet bir gün Ben iyiyim doğru düzgün bi belirtim yok, öylece bekliyorum

Üzme kendini canım benim bebiş de gelecek göbüşlerimize elbet bir gün Ben iyiyim doğru düzgün bi belirtim yok, öylece bekliyorum
Mayis son aşılama denemem olacak zaten sonra tatile çıkıcam. Kafamı dinlendireceğim azcık. Nerdeyse 2 yıl olacak isteyeli bebeği. Yaş gelince insan telaş yapıyor canım benim

Mayis son aşılama denemem olacak zaten sonra tatile çıkıcam. Kafamı dinlendireceğim azcık. Nerdeyse 2 yıl olacak isteyeli bebeği. Yaş gelince insan telaş yapıyor canım benim
İnşallah bu sefer olacak canım inanıyorum ben sana bizim de yakında iki yıl olacak. Kaç yaşındasın canım? Ben otuz

Kızlar bende 13.günümde malesef kahverengi lekelenme yaşadım.2.aşılamamdı gün içinde peçeteye sürdükçe geldi nette araştırdım adet olsanızda kan tahlilinizi yaptırın yazıyordu.iş çıkışı eşimle buluştuk kan verdim malesef negatif 1.22 ilk aşılamamda kimyasal gebelik yaşamıştım bundan daha umutluydum ama rabbim ol demeyince olmuyor malesef. 38 yaşındayım oğluma 4 yıldır bir kardeş çok istiyorduk ama yine olmadı.Sizlerden güzel haberler bekliyorum

Canım bugün kahverengi lekeleme başladı adetim söker yarına. Moraller sıfır.
Sen nasılsın iyimisin? Sizlerden pozitif haner gelsin bari.
Bu süreç evet zor oluyor ama sonu güzel olacak canım sakın kendini çok üzüp de strese girme seni çok iyi anlıyorum Rabbim her şeyin zamanını biliyor hayırlı bir zamanda bebişin seninle olacak inşallah

İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım tekrar anneliği tadarsın dualarımız kabul olur inşallah

Kızlar benim adetim geldi. Kısmet Mayıs ayında artık. Baya şiddetli ağrılı oldu. Mecbur ağrı kesici aldım.
Sizlerden güzel haberler bekliyorum artık.

Sağol canım benim inşallah Allah büyük öteki aya toparlanmaya bakalım ☺☺

Kızlar benim adetim geldi. Kısmet Mayıs ayında artık. Baya şiddetli ağrılı oldu. Mecbur ağrı kesici aldım.
Sizlerden güzel haberler bekliyorum artık.
Geçmiş olsun canım inşallah bir sonrakinde olur aşılamanın kaçıncı günü oldu adetin?

Kızlar merhaba, bugün 10. günüm ve az önce kahve lekelenme yaşadım. Adetim de aynen böyle sökülüyor. Korkuyorum inşallah yerleşmedir ShiningLife

Merhaba kizlar bende klomen ve 2ovitrelle esliginde bugun asilama oldum dr haftaya gel kan tahlili yaptiralim dedi ama 1hafta sonra igne sonrasi 9.gun oluyor cok erken degilmi dr erken dhem 2igne vucuttan zor atilir diyince 10gun sonra yani cat. Ignesinden sonra12.gun gel dedi dr. Sizler catlatma ignesinimi asilama sonrasimi gun sayiyorsunuz dr nededi sizlere
Birde cat. Igne sonrasi 50.saatte asilamam yapildi sizlerin kacinci saat yapildi

Valla bana hiç yerleşme gibi gelmiyor ama beklemekten başka seçeneğim yok İnşallah sende vardır
Hayıırrrrrr böyle düşünmek yokkızarım heeeHayırlısı ile göbüşler dolacak Sonuçta lekelenme belirtidir Senin kaçıncı deneme idi bu arada kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…