Üzme kendini canım benim bebiş de gelecek göbüşlerimize elbet bir günCanım bugün kahverengi lekeleme başladı adetim söker yarına. Moraller sıfır.
Sen nasılsın iyimisin? Sizlerden pozitif haner gelsin bari.
Mayis son aşılama denemem olacak zaten sonra tatile çıkıcam. Kafamı dinlendireceğim azcık. Nerdeyse 2 yıl olacak isteyeli bebeği. Yaş gelince insan telaş yapıyor canım benimÜzme kendini canım benim bebiş de gelecek göbüşlerimize elbet bir günBen iyiyim doğru düzgün bi belirtim yok, öylece bekliyorum
İnşallah bu sefer olacak canım inanıyorum ben sanaMayis son aşılama denemem olacak zaten sonra tatile çıkıcam. Kafamı dinlendireceğim azcık. Nerdeyse 2 yıl olacak isteyeli bebeği. Yaş gelince insan telaş yapıyor canım benim
36 ya az kaldı canımİnşallah bu sefer olacak canım inanıyorum ben sana❤bizim de yakında iki yıl olacak. Kaç yaşındasın canım? Ben otuz
Ohooo ne var yaşında genceciksin36 ya az kaldı canımevleneli 3.5 sene oldu. Ben telaş etmeyeyim de kim etsin
Hemen hemen aynıyız inşallah bebek haberini de aynı anda veririz ya ne güzel olur Allahım duuuuuyyyyy sesimiziOhooo ne var yaşında genceciksinbizim de bu yaz 4 yıl olacak
Amiiinnnnn canımmm inşallahhhhhHemen hemen aynıyız inşallah bebek haberini de aynı anda veririz ya ne güzel olur Allahım duuuuuyyyyy sesimizi
Bu süreç evet zor oluyor ama sonu güzel olacak canım sakın kendini çok üzüp de strese girme seni çok iyi anlıyorum Rabbim her şeyin zamanını biliyor hayırlı bir zamanda bebişin seninle olacak inşallahCanım bugün kahverengi lekeleme başladı adetim söker yarına. Moraller sıfır.
Sen nasılsın iyimisin? Sizlerden pozitif haner gelsin bari.
İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım tekrar anneliği tadarsın dualarımız kabul olur inşallahKızlar bende 13.günümde malesef kahverengi lekelenme yaşadım.2.aşılamamdı gün içinde peçeteye sürdükçe geldi nette araştırdım adet olsanızda kan tahlilinizi yaptırın yazıyordu.iş çıkışı eşimle buluştuk kan verdim malesef negatif 1.22 ilk aşılamamda kimyasal gebelik yaşamıştım bundan daha umutluydum ama rabbim ol demeyince olmuyor malesef. 38 yaşındayım oğluma 4 yıldır bir kardeş çok istiyorduk ama yine olmadı.Sizlerden güzel haberler bekliyorum
Sağol canım benim inşallah Allah büyükBu süreç evet zor oluyor ama sonu güzel olacak canım sakın kendini çok üzüp de strese girme seni çok iyi anlıyorum Rabbim her şeyin zamanını biliyor hayırlı bir zamanda bebişin seninle olacak inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah bir sonrakinde olurKızlar benim adetim geldi. Kısmet Mayıs ayında artık.Baya şiddetli ağrılı oldu. Mecbur ağrı kesici aldım.
Sizlerden güzel haberler bekliyorum artık.
Amin canım inşallah Rabbim senide sağlıcakla bebişine kavuştursin inşallahİnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım tekrar anneliği tadarsın dualarımız kabul olur inşallah
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Kızlar benim adetim geldi. Kısmet Mayıs ayında artık.Baya şiddetli ağrılı oldu. Mecbur ağrı kesici aldım.
Sizlerden güzel haberler bekliyorum artık.
Anammm bi lekelenme bende mi olmadıKızlar merhaba, bugün 10. günüm ve az önce kahve lekelenme yaşadım. Adetim de aynen böyle sökülüyor. Korkuyorum inşallah yerleşmedirShiningLife
Valla bana hiç yerleşme gibi gelmiyor ama beklemekten başka seçeneğim yokAnammm bi lekelenme bende mi olmadıyerleşmedir inşallah kuzuuuu Bak bakalım izle
Hayıırrrrrr böyle düşünmek yokValla bana hiç yerleşme gibi gelmiyor ama beklemekten başka seçeneğim yokİnşallah sende vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?