Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah canım tez zamanda hayırlı sonuçlar alırız inşallahHayırlı olsun canım inşallah bebişin seninledirValla deney faresi gibiyiz belki tutar diye ne duyuyorsak yapıyorum ben de avokado yiyorum iyiymiş diye
İnşallah bizde pozitif görürüz canım hayırlısı olsunİlk 3 gün uzandım. Sonrasında günlük hayatımda ne yapıyorsam onları yaptım. Özellikle yediğim şeyler olmadı. Agır kaldırmamaya özen gösterdim. 7. 8 günümde göğüsüm şişti. 13. günde pozitifi gördüm.
Suanlik bekliyorum inşallah. Bugün 7. Günü asilamaminMerhaba cansu_tr
Şöyle ki bence adetinizin geçmesini beklemek değil de sanki muhtemel ovulasyon ve döllenme(yani aşılama) sonraki 12-15. Günlerde test yapmanız daha uygun gibi geldi bana ama siz bilirsiniz
Hem aşılama mantığına uygun olarak hem de sabır olarak ben bekleyemezdim yani
Ben 6. Haftada gitmeyi düşünüyorum canım dayanabilirsem hem keseyi hem kalp atışı varsa görmek içinAmin inşallah sıra keseleri görmekte
Dualarım hepinize canım bu uğraşlarımızın sonucunu hayırlısı ile alacağız inşallahBenim ilk asilamamdi, bugün kan testi negatif geldi malesef olmamışhamile olanlara sağlıklı doğumlar diliyorum.. dualarını bekliyorum
Sağol cnm. Sanada hayırlı olsun. Bizlerede dua edin.Zamanı daha gelmemiş canım demek ki senin bebişinin.Strese girme sakın hayırlısı de ve bir dahaki aşılamana odaklan nazlı bebişin bakalım ne zaman gelecek.
Hiç üzülme kiminin ilk aşılaması kiminin ikinci aşılaması kiminin üçüncü aşılaması tutuyor yani kişiden kişiye değişiyor tabi birazda bebişlerin geleceği vakti Rabbim biliyor.Stres yapma rahat olmaya çalış Allah’ın izni ile sonu güzel olacak
İnşallah canım rabbim önce tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın sonrada bana bu ayda deneyeyim inşallah tutar
Ay bende bir şey yok valla. Biraz gögüslerim acıyor biraz da karnıma ara ara sancı giriyorAyyy bugün bir ağrı girdi özel bölgeme anlatamam kızlar sanki ağrı basınç acı sancıne oluyor be dedim Onun dışında bişi yok Squid
İnan belirti mi bilmiyorum ki buAy bende bir şey yok valla. Biraz gögüslerim acıyor biraz da karnıma ara ara sancı giriyor
Ben çarşambaya kadar yapmicam canımİnan belirti mi bilmiyorum ki buonun haricinde bende bişicik yok valla canım benim bi değişik valla ama az kaldı pazartesiye
O konuda kesinsin anladım zatenBen çarşambaya kadar yapmicam canım
9. gün çok erken canım. Lekelenme mi yaşadın?Bugun 9. Gun regl kanamasi mi acaba kan vermeye de gidemiyrm yogun calisiyrm.. tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum
Umitlendirmek istememem ama yerleşme kanamasımı acaba... kanamanın miltarına baglı olarak değişirdeBugun 9. Gun regl kanamasi mi acaba kan vermeye de gidemiyrm yogun calisiyrm.. tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum
Inanin bilmiyrm regl gbi akmiyo ama pedim kanli9. gün çok erken canım. Lekelenme mi yaşadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?