Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun canım inşallah bebişin seninledir Valla deney faresi gibiyiz belki tutar diye ne duyuyorsak yapıyorum ben de avokado yiyorum iyiymiş diye
Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah canım tez zamanda hayırlı sonuçlar alırız inşallah

İnşallah bizde pozitif görürüz canım hayırlısı olsun

Suanlik bekliyorum inşallah. Bugün 7. Günü asilamamin

Amin inşallah sıra keseleri görmekte
Ben 6. Haftada gitmeyi düşünüyorum canım dayanabilirsem hem keseyi hem kalp atışı varsa görmek için Daha önce kötü tecrübem olduğu için henüz kalp atışı yok demesini duymak istemiyorum sanırım O yüzden garantiye almak istiyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Benim ilk asilamamdi, bugün kan testi negatif geldi malesef olmamış hamile olanlara sağlıklı doğumlar diliyorum.. dualarını bekliyorum
Dualarım hepinize canım bu uğraşlarımızın sonucunu hayırlısı ile alacağız inşallah her bir diğer aşılamada tutma oranı daha da artıyor merak etme bir an önce güzel haberle senden de alırız inşallah aşılamaya başladığında ceviz kuru incir ye aşılamadan sonra protein ağırlıklı beslenmeye özen göster tabi eşin de aşılamaya kadar ceviz ve kuru incir yemesini öneririm

benimde 2. aşılamam..aşılamanın 13. günündeyim doktora falan gitmedim kan testine, geçen ay da iğneli gonalf ile yaptırdık prosedür gereği peşpeşe deneyim dedim geçen ay 15. gün belli olduğu için bu ay da gitme gereği duymadım haftasonuna netleşir içimde heveste belirtide yok , yaşı ileri olanlarda tutmuyormuş göbek çevresinde kilo aldırdı ve iğne insanı psikolojik olarak biraz etkiledi

Ayyy bugün bir ağrı girdi özel bölgeme anlatamam kızlar sanki ağrı basınç acı sancı ne oluyor be dedim Onun dışında bişi yok Squid

İns

Arkadaslar merhaba 16 nisanda universite hastanesinde ilk asilamami yaptrdim.bugun kan geldi.ama ne olabilir bu hic beklemiyodum

Bugun 9. Gun regl kanamasi mi acaba kan vermeye de gidemiyrm yogun calisiyrm.. tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…