Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bugün kahverengi lekeleme başladı adetim söker yarına. Moraller sıfır.
Sen nasılsın iyimisin? Sizlerden pozitif haner gelsin bari.
Sizin kacinci gun? Benim 9. Gun ama kan geldi regl mi oldum bilmiyrm uzulme kahverengi diyosun belki yerlesmedir

Sizin kacinci gun? Benim 9. Gun ama kan geldi regl mi oldum bilmiyrm uzulme kahverengi diyosun belki yerlesmedir
Yarın tam 14 gün olacak. Kan testim vardı yarın gitmeye bile gerek yok kuzum ya.
Geçen aşılamada da aynısı oldu.
Aşıla madan sonra sana fitil vs.verdi mi dr?

Yarın tam 14 gün olacak. Kan testim vardı yarın gitmeye bile gerek yok kuzum ya.
Geçen aşılamada da aynısı oldu.
Aşıla madan sonra sana fitil vs.verdi mi dr?
Hayr hicbise vermedi.bak eger yarin sabaha kadar kanama olmazsa kan ver..

Hayr hicbise vermedi.bak eger yarin sabaha kadar kanama olmazsa kan ver..
Sökülecek adet belli. Ağrısından falan anlaşılıyor. Bu ay hiç belirtim olmadı aşılamadan sonra. Sinek kadar bile bir belirti olmaz mı?
Ordan anladım zaten.
Bu 2. Aşılama . İlki bile daha belirtiliydi. Onda kesin diyorsun yine olmamıştı.
Bugün fitili de kullanmadım .
Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyim. Zaten çatlatma iğnesinden 13 gün sonra idrarda çıkıyorsa 2. Çizgi zaten vardır. Çoğu tutan hamilede okudum bunu.

Hayrlisi bakalim 3. Asilamayi da dene olur insaallah.. uzulme vardr zamani..benim duruma ne diyosun 9. Gunde regl olur mu testler ne kadar dgru soyler bu kisa zamnda

Hayrlisi bakalim 3. Asilamayi da dene olur insaallah.. uzulme vardr zamani..benim duruma ne diyosun 9. Gunde regl olur mu testler ne kadar dgru soyler bu kisa zamnda
Canım iğnenin etkisi ile test pozitif çıkar. En azımda 12 gün bekle. Senin ilk aşılaman mi?
Yerleşme kanaması da olabilir. Ağrın sizin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…