Boyle pihti pihti akmiyo yogun gelmiyo sadece lavaboya gittigmde silindigimde peceteye geliyo bi de pedimde varUmitlendirmek istememem ama yerleşme kanamasımı acaba... kanamanın miltarına baglı olarak değişirde
Çok erkenBoyle pihti pihti akmiyo yogun gelmiyo sadece lavaboya gittigmde silindigimde peceteye geliyo bi de pedimde var
Canim mesaj attm sadece takip et yazmsÇok erkenSquid de dediği gibi benim etrafta dedilerki böle en ufak lekelenmede doktora git... ama yoğunsun da hiç mi izin alamazsın gitsen görünsen
Ozaman dikkat et canım yorma kendini bebişin senle olmaya çalışıyor belkideCanim mesaj attm sadece takip et yazms
Amin aminnnn aminnnnnn..Ozaman dikkat et canım yorma kendini bebişin senle olmaya çalışıyor belkide
Kahverengimsi ise yerleşme olabilir, test yap bence.Inanin bilmiyrm regl gbi akmiyo ama pedim kanli
Valla bilemedim ki canım inşallah yerleşmedirKahverengi degil kirmizi kan yani
Insallah canm cok sagolValla bilemedim ki canım inşallah yerleşmedirNe olur olmaz test yap bence belki bebişin seninledir
Canım bugün kahverengi lekeleme başladı adetim söker yarına. Moraller sıfır.
Sizin kacinci gun? Benim 9. Gun ama kan geldi regl mi oldum bilmiyrm uzulme kahverengi diyosun belki yerlesmedirCanım bugün kahverengi lekeleme başladı adetim söker yarına. Moraller sıfır.
Sen nasılsın iyimisin? Sizlerden pozitif haner gelsin bari.
Yarın tam 14 gün olacak. Kan testim vardı yarın gitmeye bile gerek yok kuzum ya.Sizin kacinci gun? Benim 9. Gun ama kan geldi regl mi oldum bilmiyrm uzulme kahverengi diyosun belki yerlesmedir
Hayr hicbise vermedi.bak eger yarin sabaha kadar kanama olmazsa kan ver..Yarın tam 14 gün olacak. Kan testim vardı yarın gitmeye bile gerek yok kuzum ya.
Geçen aşılamada da aynısı oldu.
Aşıla madan sonra sana fitil vs.verdi mi dr?
Sökülecek adet belli. Ağrısından falan anlaşılıyorHayr hicbise vermedi.bak eger yarin sabaha kadar kanama olmazsa kan ver..
Hayrlisi bakalim 3. Asilamayi da dene olur insaallah.. uzulme vardr zamani..benim duruma ne diyosun 9. Gunde regl olur mu testler ne kadar dgru soyler bu kisa zamndaSökülecek adet belli. Ağrısından falan anlaşılıyor. Bu ay hiç belirtim olmadı aşılamadan sonra. Sinek kadar bile bir belirti olmaz mı?
Ordan anladım zaten.
Bu 2. Aşılama . İlki bile daha belirtiliydi. Onda kesin diyorsun yine olmamıştı.
Bugün fitili de kullanmadım .
Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyim. Zaten çatlatma iğnesinden 13 gün sonra idrarda çıkıyorsa 2. Çizgi zaten vardır. Çoğu tutan hamilede okudum bunu.
Canım iğnenin etkisi ile test pozitif çıkar. En azımda 12 gün bekle. Senin ilk aşılaman mi?Hayrlisi bakalim 3. Asilamayi da dene olur insaallah.. uzulme vardr zamani..benim duruma ne diyosun 9. Gunde regl olur mu testler ne kadar dgru soyler bu kisa zamnda
Evet ilk asilama agri sizi yokCanım iğnenin etkisi ile test pozitif çıkar. En azımda 12 gün bekle. Senin ilk aşılaman mi?
Yerleşme kanaması da olabilir. Ağrın sizin var mı?
Dr.un ne dedi bu duruma? Eğer çok aklına takılırsa acile bir git istersen en azından bir muayene ederler.Evet ilk asilama agri sizi yok
Msj attm doktora sadece takip et yazmsDr.un ne dedi bu duruma? Eğer çok aklına takılırsa acile bir git istersen en azından bir muayene ederler.
Dinlen bakalım inşallah bebişin seninledirMsj attm doktora sadece takip et yazmsbekleyelim bakalim Rabbim buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?