Yok canım olmaz merak etmeSon iki gün benim canlaray bugün iyi hissediyorum diye sabahtan beri ev toparlıyorum işte çamaşır bulaşık yemek süpürge ama biraz önce sağ kadığımın 5 parmak üzerine bişi saplandı acayip canımı yaktı ☹Acaba yavrum tutunduda işaret mi veriyor hani kendimi hiç hamile hissetmediğimden işe giriştim galiba yanlış yaptım Allahım korusun @Mirketcik
Bakalım kuzum inşallah tutunmuştur bebişlerimizYok canım olmaz merak etmesen yine de kendine dikkat et, sana tutunmuştur belki annesi❤
Evet canım var. Gögüslerimin acısı falan da gitti kesin adet oluyorum artılBakalım kuzum inşallah tutunmuştur bebişlerimizhala varmı lekelenmen
Yaaa ağlamak yok ama stres her şeyin başıEvet canım var. Gögüslerimin acısı falan da gitti kesin adet oluyorum artılHayaller bir sonraki aya kaldı
Biliyorum canım yaramıyor ama elimde değil. Bugün bakıyorum çingenelere çocuklerı sokakta ayakkabısız oynuyor umurlarında değil. Birçok insan çok kötü koşullarda yaşarken hamile kalıp sağlıklı bebekler doğuruyor. Ben ise her şeyin en iyisini yapmaya, sağlamaya çalıştığım halde başarılı olamıyorum. İsyan etmek istemiyorum ama isyan ediyorum her şeye.Yaaa ağlamak yok ama stres her şeyin başılütfeennn bak neler yaşayanlar var Allah büyük Ben de üzülüyorum tabiki ama üzüntü stres işe yaramıyor kuzum 3 senedir anladım bunu
Çok haklısın kuzum çok hem deBiliyorum canım yaramıyor ama elimde değil. Bugün bakıyorum çingenelere çocuklerı sokakta ayakkabısız oynuyor umurlarında değil. Birçok insan çok kötü koşullarda yaşarken hamile kalıp sağlıklı bebekler doğuruyor. Ben ise her şeyin en iyisini yapmaya, sağlamaya çalıştığım halde başarılı olamıyorum. İsyan etmek istemiyorum ama isyan ediyorum her şeye.
Aminnnn canım inşallah. Moralim bozuk ya atıp tutuyorum habireÇok haklısın kuzum çok hem deben hastanede oturup bekliyorken sıramı aynı şeyleri düşünüyorum isyan değil bu Ama bak bu kadınlar kulübü eski yazıları okuyorum ya herkesin de bebişleri olmuş görüyorum profillerde Bizim de olacak Allahın izni ile inanalım canım benim
Olcak olcak ben de başlarda böyleydimAminnnn canım inşallah. Moralim bozuk ya atıp tutuyorum habire
merhaba ayni dertten ben de muzdaribim ve aynı şeyleri ben de söylüyorum ama çare yok maal3sef bugün de umutlandım sonra fos çıktıBiliyorum canım yaramıyor ama elimde değil. Bugün bakıyorum çingenelere çocuklerı sokakta ayakkabısız oynuyor umurlarında değil. Birçok insan çok kötü koşullarda yaşarken hamile kalıp sağlıklı bebekler doğuruyor. Ben ise her şeyin en iyisini yapmaya, sağlamaya çalıştığım halde başarılı olamıyorum. İsyan etmek istemiyorum ama isyan ediyorum her şeye.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun aşılaman canımGunaydin herkese. Ben de 19 Nisan'da ilk asilamami yaptirdim. 17 Nisan'da saat 23'te ovitrelle vurmustum. Cuma gunu 11:30'da asilamam yapildi. Sag overde 20 mm tek yumurta vardi. Solda da 14 mm folikul kisti vardi. E2 313 cikti. Sperm testi de iyiydi. Doktor ostrojenin guzel dedi. 2. Ya da 3.gunu alt gobek bolgesinde ari sokmasi gibi bir sizi oldu. 4. Gun sabah da sag kasik bolgesinde. Goguslerim dolgun ama asiri degil. Crinone jel kullaniyorum asilamadan beri gunde 2 defa. Karnim da sis sanki 5 aylik gibi. 3-4 gundur su gibi akintim oluyor. Bunlar da jelden kaynaklaniyor olabilir. Onun disinda baska bir belirti yok. Bu gun 9. Gunum. 2 Mayista kan versem 13. Gunde ignenin etkisi gecmis olurmu sizce?
Tesekkur ederim. Insallah sizin de yarin guzel haberlerinizi aliriz. Bana da doktorum asilamadan sonra 12. Gun gorusuruz demisti. 1 mayis tatil. O yuzden 13. Gun yaptirmayi dusunuyorum. Sizin kac yumurtayla asilama yapildi? Bir de kac mm idi?Öncelikle hayırlı uğurlu olsun aşılaman canımTez zamanda bebişine kavuşursun inşallah Bana doktorum 12.gün kan veriyorsun dedi hatta yarın oluyor bu...forumlarda da görüyorum 13. Gün kan da öğrenen çok iğnenin etkisi geçer kalmaz diye düşünüyorum
Benim sağda 2 solda 1 bir iki tane de küçük vardı...genellikle iğne vurduğum gün 15-18 mm olarak değişiyordu boyutları... aşılamamı 36 saat sonra oldum...Tesekkur ederim. Insallah sizin de yarin guzel haberlerinizi aliriz. Bana da doktorum asilamadan sonra 12. Gun gorusuruz demisti. 1 mayis tatil. O yuzden 13. Gun yaptirmayi dusunuyorum. Sizin kac yumurtayla asilama yapildi? Bir de kac mm idi?
Sizin sansiniz yuksek. Insallah yarin guzel sonuclar alirsiniz.Benim sağda 2 solda 1 bir iki tane de küçük vardı...genellikle iğne vurduğum gün 15-18 mm olarak değişiyordu boyutları... aşılamamı 36 saat sonra oldum...
Teşekkürler canım seninde öyle herzaman şans varSizin sansiniz yuksek. Insallah yarin guzel sonuclar alirsiniz.
meraba bnmde yumetalar 2 gün önce 15 ve 16 mm lerdi. dünn de ovıtrel kullndm. yrın aşılama. aşılamadan sonra herhangı ilaç kullndnzmıBenim sağda 2 solda 1 bir iki tane de küçük vardı...genellikle iğne vurduğum gün 15-18 mm olarak değişiyordu boyutları... aşılamamı 36 saat sonra oldum...
Hayırlı olsun aşılamanmeraba bnmde yumetalar 2 gün önce 15 ve 16 mm lerdi. dünn de ovıtrel kullndm. yrın aşılama. aşılamadan sonra herhangı ilaç kullndnzmı
Benim de fos çıktı canım. Allah gönlümüze göre verir inşallah en kısa zamandamerhaba ayni dertten ben de muzdaribim ve aynı şeyleri ben de söylüyorum ama çare yok maal3sef bugün de umutlandım sonra fos çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?