Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam canım.Ben de 17 nisanda oldum bugün 28 i. Sanırım yumurtam erken çatladı ben bir kaç ay dinlenicem henüz tüp bebek düşünmüyorum. Ama umarım sen en kısa zamanda tüpe gerek kalmadan kavuşursun
amin inşallah en kısa zamanda normal yolla kendiliğinden kavuşurum ve dilerim isteyen herkes kavuşur . bizi bizden başka kimse anlamaz allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucaklarimiz evlatlarımızla dolsun

amin inşallah en kısa zamanda normal yolla kendiliğinden kavuşurum ve dilerim isteyen herkes kavuşur . bizi bizden başka kimse anlamaz allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucaklarimiz evlatlarımızla dolsun
Amin canım amiinnn hepimiz için

Amin canım amiinnn hepimiz için
ama bu ay baya umutlanmıştım regl de gecikince galiba oldu dedim ama idrar testi bir türlü pozitif görmedi sonra dedim belki çıkmayabilir doktor kan testi istedi o da olmadi acaba dedim bir umut başkasıyla testler mi karıştı =) dun regl oldum ya böyle manyak.gibi her yerden umut arıyorum

Merhaba kızlar. Burda olan varmı canım çok ama çok sıkkın. Sürekli ağlıyorum. Sizi ailem gibi görüyorum. Desteğinize ihtiyacım var. Hamileliğimdee bi sıkıntı yok. Ama stresten bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum

Hayatım boyunca hep kıskanıldım. Evlendikten sonra görümcem tarafından çok kıskanıldım.iki gün önce akşam yemeğinde benden 8 yaş küçük görümcem bana çirkin ve paspal olduğumu söyledi hamilelikten dolayı. 4 haftada kimse değişmez görüntü olarak o kadar çok alındım ki. Ve daha bir sürü şey oldu

Yaaa niye böyle yapıyorsun canım bak sen çok şanslısın maşallah baksana bizlere uğraşıyoruz evlat sahibi olabilmek içinSen şuan sadece bebeğini düşünmek ZORUNDASIN sadece onu lütfenHem görümcen ya da başkası ne derse desin sen nasıl iyi hissedersen o şekilde yaşarsın hayatınıMilletin ağzı torba değilki büzesinağzı olan konuşurkiama sen iyi tut kalbini sen kendine çekirdek ailene odaklan

Teşekkür ederim canım. Onlar ailecek beni sildiler tepki gösterdiğim için. Yaptığım herşey boşunaymış. İki yıllık evliyim tek bir hatam olmadı onlara karşı. Ama onlar artık benimle görüşmek istemiyolar

Eşimin eski sevgilisine instagramdan istek attı. Ve bunu ben eşime söylediğim için suçlu oldum. Hepsi çok büyük tepkiler verdi kendimi boşlukta gibi hissediyorum. Beni tanısanız inan sessiz gıkını çıkaramayan bi aptalın tekiyim.kendimden nefret ediyorum

Şu an eşim banyoda ve ben hıçkırarak ağlıyorum. Hamile bi insana bu yapılır mı

Şu an eşim banyoda ve ben hıçkırarak ağlıyorum. Hamile bi insana bu yapılır mı
Tamam onlar yanlış yapmışlar %100 haklı olabilirsin ama sen daha büyük hata yapıyorsun hamile olmasan dicem git uğraş kavganı ver ama şimdi olmaz canını sıkamazsın sadece sen etkilenmeyeceksin ya bebişin en cok etkilenen olacaksana kızıyorum valla yaw düşünsene bebeğiniz olacak Allah nasip ederse ya gerisi yalan yaaaa...umrunda olmamalı kimseler hem kendin dedin bak kıskanıyorlar ve sen ellerine koz veriyorsun

Haklısın

Insallah guzel bir sonuc alirsiniz. Benim de bu gun asilamadan sonra 10.gunum. gogus dolgunlugum gitti. Hala jeli kullaniyorum. Sadece su gibi akinti var. Olmadi galiba.

Insallah guzel bir sonuc alirsiniz. Benim de bu gun asilamadan sonra 10.gunum. gogus dolgunlugum gitti. Hala jeli kullaniyorum. Sadece su gibi akinti var. Olmadi galiba.
Teşekkür ederim inşallah siz de güzel haberler alırsınız İlla belirti olmak zorunda değil olumlu düşünmeye çalışın... şuan bende de bişicik yok

Ben bir kere tup bebek denedim. Gonal f kullanarak. Onda da tek yumurta olusmustu. Dollenme oldu 2 hucrelide kaldi. Maddiyat yuzunden tup bebege devam edemedim. Zaman da gecmesin diye asilama yaptirdik bu ay. Belki o tek yumurta icerde, dogal ortaminda daha iyi gelisir diye umut ediyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…