- 9 Mayıs 2018
- 1.161
- 941
- 123
- 33
:) ben buna ağlama seansı diyorum.seans sonrası hafifliyor insanValla öyle canım benim iyi geldipiskopatmıyım nedir
amin inşallah en kısa zamanda normal yolla kendiliğinden kavuşurum ve dilerim isteyen herkes kavuşur . bizi bizden başka kimse anlamaz allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucaklarimiz evlatlarımızla dolsunSelam canım.Ben de 17 nisanda oldum bugün 28 i. Sanırım yumurtam erken çatladıben bir kaç ay dinlenicem henüz tüp bebek düşünmüyorum. Ama umarım sen en kısa zamanda tüpe gerek kalmadan kavuşursun
Amin canım amiinnn hepimiz içinamin inşallah en kısa zamanda normal yolla kendiliğinden kavuşurum ve dilerim isteyen herkes kavuşur . bizi bizden başka kimse anlamaz allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucaklarimiz evlatlarımızla dolsun
ama bu ay baya umutlanmıştım regl de gecikince galiba oldu dedim ama idrar testi bir türlü pozitif görmedi sonra dedim belki çıkmayabilir doktor kan testi istedi o da olmadi acaba dedim bir umut başkasıyla testler mi karıştı =) dun regl oldum ya böyle manyak.gibi her yerden umut arıyorumAmin canım amiinnn hepimiz için
Yaaa niye böyle yapıyorsun canım bak sen çok şanslısın maşallahHayatım boyunca hep kıskanıldım. Evlendikten sonra görümcem tarafından çok kıskanıldım.iki gün önce akşam yemeğinde benden 8 yaş küçük görümcem bana çirkin ve paspal olduğumu söyledi hamilelikten dolayı. 4 haftada kimse değişmez görüntü olarak o kadar çok alındım ki. Ve daha bir sürü şey oldu
Teşekkür ederim canım. Onlar ailecek beni sildiler tepki gösterdiğim için. Yaptığım herşey boşunaymış. İki yıllık evliyim tek bir hatam olmadı onlara karşı. Ama onlar artık benimle görüşmek istemiyolarYaaa niye böyle yapıyorsun canım bak sen çok şanslısın maşallahbaksana bizlere uğraşıyoruz evlat sahibi olabilmek için☹Sen şuan sadece bebeğini düşünmek ZORUNDASIN sadece onu lütfen Hem görümcen ya da başkası ne derse desin sen nasıl iyi hissedersen o şekilde yaşarsın hayatını Milletin ağzı torba değilki büzesin ağzı olan konuşurki ama sen iyi tut kalbini sen kendine çekirdek ailene odaklan
Tamam onlar yanlış yapmışlar %100 haklı olabilirsin ama sen daha büyük hata yapıyorsun hamile olmasan dicem git uğraş kavganı ver ama şimdi olmaz canını sıkamazsın sadece sen etkilenmeyeceksin ya bebişin en cok etkilenen olacakŞu an eşim banyoda ve ben hıçkırarak ağlıyorum. Hamile bi insana bu yapılır mı
HaklısınTamam onlar yanlış yapmışlar %100 haklı olabilirsin ama sen daha büyük hata yapıyorsun hamile olmasan dicem git uğraş kavganı ver ama şimdi olmaz canını sıkamazsın sadece sen etkilenmeyeceksin ya bebişin en cok etkilenen olacaksana kızıyorum valla yaw düşünsene bebeğiniz olacak Allah nasip ederse ya gerisi yalan yaaaa...umrunda olmamalı kimseler hem kendin dedin bak kıskanıyorlar ve sen ellerine koz veriyorsun☹
Teşekkür ederim inşallah siz de güzel haberler alırsınızInsallah guzel bir sonuc alirsiniz. Benim de bu gun asilamadan sonra 10.gunum. gogus dolgunlugum gitti. Hala jeli kullaniyorum. Sadece su gibi akinti var. Olmadi galiba.
Canım takip ediyordum sizi dün gördüm konuyu Rabbim inşallah en hayırlı sonuçla dönmeyi nasip etsinGünaydınnnnölcem heyecandan ben kan vericem birazdan canlar
Allah razı olsun canım benim aminnnnCanım takip ediyordum sizi dün gördüm konuyu Rabbim inşallah en hayırlı sonuçla dönmeyi nasip etsin❤
Hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlarla bekliyoruz seni.Günaydınnnnölcem heyecandan ben kan vericem birazdan canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?