- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Canım benim demekki zamanı var hala Vardır allahın bir bildiği. Ben kendim inanamazdım bir gün hamile kalabileceğimi.sende hiç beklemediğin bi anda hamile kalacaksın ve bu güzel haberi bize vereceksin inşallah.Eveeet ben geldimmmm anca tabi toparladım kendimi☺başka bahara kaldı mağlesef negatif canlar ☹ Bir ay dinlenecekmişiz doktorum da üzüldü valla ben onu teselli edecektim neredeyse Rabbim büyük vardır zamanı ya ne edelim biz elimizden geleni yapacağız
Aminnn inşallah bakalım nasıl bir zamanda gelecek minnoşumuzCanım benim demekki zamanı var hala Vardır allahın bir bildiği. Ben kendim inanamazdım bir gün hamile kalabileceğimi.sende hiç beklemediğin bi anda hamile kalacaksın ve bu güzel haberi bize vereceksin inşallah.
Senin sabrin icin rabbim mukafatini en iyi sekilde versin insallah bazn takip ediyorum hepinize ayni duam rabbim kucaklarinizi doldursunGamzecim sanırım bugün 11.günün ve daha erken olduğunu düşünüyorum.Kendini harap etme lütfen strese girme bu ay olmazsa öbür ay olur sen içini ferah tut.Biliyorsun ben 5 aşılama yaptırdım ama hiç birinde kendimi harap etmedim evet zor bir süreç ben de çok yoruldum bu da bizim sınavımız hep dedim ki Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da ben bunlara razıyım katlanırım.Sen de öyle dua et Allah hayırlı zaman da verir inşallah.Tüm ümitlerim tükenmişti tüp bebek araştırıyordum son aşılama şansımda tuttu.O yüzden şimdiden karamsar olmayın her şey güzel olacak bu günleri unutacağız
Canımmm benim dediklerimi unutma aklında bulunsun ben Ankaradayım kalk gel kahve yapayım sohbet edelim boş ver olan olduEveeet ben geldimmmm anca tabi toparladım kendimi☺başka bahara kaldı mağlesef negatif canlar ☹ Bir ay dinlenecekmişiz doktorum da üzüldü valla ben onu teselli edecektim neredeyse Rabbim büyük vardır zamanı ya ne edelim biz elimizden geleni yapacağız
Sağ olasın canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah benim de duam hepimize kendime dua ederken isteyen herkese diye sizleri de duama dahil ediyorumSenin sabrin icin rabbim mukafatini en iyi sekilde versin insallah bazn takip ediyorum hepinize ayni duam rabbim kucaklarinizi doldursun
Allah herkesin gönlüne göre verir diye bir söz duymuşsundur canım ben buna çok inanırım.Bir başkasının düşüncesi fesatlığı sana ve bebeğine etki etmez canım onun fesatlığı anca kendini mutsuz eder.Zaten kendisi mutsuz olan insanlar etrafındakileri de mutsuz etmeye çalışır.Ve emin ol herkesin etrafında böyle haddini bilmez insanlar var ve olmaya da devam edecek önemli olan umursamamayı öğrenmek bırak kendi kendine uğraşsın bir sonuca varamaz.Ve böyle insanlar gittikçe daha da mutsuz oluyorlar çünkü hayatlarında bir amaçları yok insanlarla uğraşmaktan başka.Senin gönlün güzel oldukça Allah sana çok veriyor.Bırak herkes kendi pisliğinde boğulsunMerhaba kızlar. Burda olan varmı canım çok ama çok sıkkın. Sürekli ağlıyorum. Sizi ailem gibi görüyorum. Desteğinize ihtiyacım var. Hamileliğimdee bi sıkıntı yok. Ama stresten bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum
Teşekkür ederimmmmm yakın da değil ki gelirdim vallaCanımmm benim dediklerimi unutma aklında bulunsun ben Ankaradayım kalk gel kahve yapayım sohbet edelim boş ver olan olduBundan bir kaç sene sonrasının hayalini kuralım Hepsi geçecek emin ol
Seninle aynı gün aşılama yaptirmisiz benimki sabah 10 buçukta olmuştu Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inşallahGunaydin herkese. Ben de 19 Nisan'da ilk asilamami yaptirdim. 17 Nisan'da saat 23'te ovitrelle vurmustum. Cuma gunu 11:30'da asilamam yapildi. Sag overde 20 mm tek yumurta vardi. Solda da 14 mm folikul kisti vardi. E2 313 cikti. Sperm testi de iyiydi. Doktor ostrojenin guzel dedi. 2. Ya da 3.gunu alt gobek bolgesinde ari sokmasi gibi bir sizi oldu. 4. Gun sabah da sag kasik bolgesinde. Goguslerim dolgun ama asiri degil. Crinone jel kullaniyorum asilamadan beri gunde 2 defa. Karnim da sis sanki 5 aylik gibi. 3-4 gundur su gibi akintim oluyor. Bunlar da jelden kaynaklaniyor olabilir. Onun disinda baska bir belirti yok. Bu gun 9. Gunum. 2 Mayista kan versem 13. Gunde ignenin etkisi gecmis olurmu sizce?
Ben de çok umutlanmıştım yumurta çok olunca spermler iyi olunca ama kısmet olmadıama bu ay baya umutlanmıştım regl de gecikince galiba oldu dedim ama idrar testi bir türlü pozitif görmedi sonra dedim belki çıkmayabilir doktor kan testi istedi o da olmadi acaba dedim bir umut başkasıyla testler mi karıştı =) dun regl oldum ya böyle manyak.gibi her yerden umut arıyorum
Canımmm çok geçmiş olsunEveeet ben geldimmmm anca tabi toparladım kendimibaşka bahara kaldı mağlesef negatif canlar Bir ay dinlenecekmişiz doktorum da üzüldü valla ben onu teselli edecektim neredeyse Rabbim büyük vardır zamanı ya ne edelim biz elimizden geleni yapacağız
Aminnnn kuzum atlattım ya tabiki üzülüyoruz ama kahrolmamak lazımCanımmm çok geçmiş olsun❤ Üzme kendini çok fazla, bak ikimizin ki de başka zamana kaldı ama pes etmek yok denemeye devam edicez. Bizim de yüzümüz gülecek inşallah
Canım en hayırlı zamanda olacaktır inşallah çok iyi anlıyorum üzücü oluyor gerçekten ama Rabbim in bı bildiği vardır inanEveeet ben geldimmmm anca tabi toparladım kendimibaşka bahara kaldı mağlesef negatif canlar Bir ay dinlenecekmişiz doktorum da üzüldü valla ben onu teselli edecektim neredeyse Rabbim büyük vardır zamanı ya ne edelim biz elimizden geleni yapacağız
Ben de bugün doktora gideceğim, adet olsan da olmasan da gel dedi. Baya bir süre dinlenmek istiyorum artık o hastaneye gidesim bile gelmiyorAminnnn kuzum atlattım ya tabiki üzülüyoruz ama kahrolmamak lazıminşallah güzel haberlerle döneriz ben bir ay dinleneceğim
Aynen kuzu baksın bi ben de gittimBen de bugün doktora gideceğim, adet olsan da olmasan da gel dedi. Baya bir süre dinlenmek istiyorum artık o hastaneye gidesim bile gelmiyor
Sağol canım. Artık öyle yapmaya çalışıyorum. Bundan sonra bebeğimi ve çok sevdiğim eşimi düşüncem onlar için var olucamAllah herkesin gönlüne göre verir diye bir söz duymuşsundur canım ben buna çok inanırım.Bir başkasının düşüncesi fesatlığı sana ve bebeğine etki etmez canım onun fesatlığı anca kendini mutsuz eder.Zaten kendisi mutsuz olan insanlar etrafındakileri de mutsuz etmeye çalışır.Ve emin ol herkesin etrafında böyle haddini bilmez insanlar var ve olmaya da devam edecek önemli olan umursamamayı öğrenmek bırak kendi kendine uğraşsın bir sonuca varamaz.Ve böyle insanlar gittikçe daha da mutsuz oluyorlar çünkü hayatlarında bir amaçları yok insanlarla uğraşmaktan başka.Senin gönlün güzel oldukça Allah sana çok veriyor.Bırak herkes kendi pisliğinde boğulsunSen bebişine odaklan çünkü şu an dünyadaki en değerli kişi sen ve bebeğin şu an gerisini boş ver görmezlikten gel
ben asilama oldugum ay 2 yumurta o ikiz olcak falan ama olmadi bu ay da belki tüpe başlamadan gelir umudu yine .resmen umutlanmadigim zaman ya da psikolojik belirtiler yaratmadigim zaman regl zamanı oluyor =).şimdi regliyim ve psikolojik oyunlarım yok patir patir hamile kalanlara nasıl özeniyorum =(inşallah herşey güzel olacakBen de çok umutlanmıştım yumurta çok olunca spermler iyi olunca ama kısmet olmadıbeklemeye devam edicez canım elbet Allah bize de gülecek çocuk için
İnşallah olacak canım arada böyle düşüyorum ama kadar güçlüyüz ki kalkmasını da biliyoruz. Bugün doktora gittim sebepsiz infertilite var. Git eylüle kadar dinlen at kafandan dedi. Artık unutucam bebeği falan olmuyorsa olmasın ne yapayım.ben asilama oldugum ay 2 yumurta o ikiz olcak falan ama olmadi bu ay da belki tüpe başlamadan gelir umudu yine .resmen umutlanmadigim zaman ya da psikolojik belirtiler yaratmadigim zaman regl zamanı oluyor =).şimdi regliyim ve psikolojik oyunlarım yok patir patir hamile kalanlara nasıl özeniyorum =(inşallah herşey güzel olacak
Aynen kuzu baksın bi ben de gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?