12. Günü kan testinde çıkıyor hadi inşallah olumlu olur bizlere güzel haber verirsinAmin insallah gebelik belirtisidir. bugun 11.gunum olacak ara ara devam ediyor ama o zamanlar cok yogundu .simdi beklemedeyim hayirlisi insallah.
Cok tesekkur ederim guzel dilegin icin Nedense cok fazla umudum yok ilk asilamam .insallah veririm12. Günü kan testinde çıkıyor hadi inşallah olumlu olur bizlere güzel haber verirsin
12.gun idrarda cikar mi peki benim de 10. Gunu asilamanin asilama gununu de sayarsak12. Günü kan testinde çıkıyor hadi inşallah olumlu olur bizlere güzel haber verirsin
Amin inşallah yaa çok istiyorum ama maalesef lekeler den sonra moralim çok bozuk. Çok teşekkür ederim Allah hepimize sabır versinAşılamadan 14 gün geçti ise ve hala adet olmadıysan mutlaka kan teati yaptır.Söylediğin ilacın vajinadan jel olarak kullandım ama adet gecikmesi yapmamıştı ben de ama bazı arkadaşlarda yapmıştı.İnşallah hamilesindir Allah dualarını kabul etsin
Ben aşılama gününden sonraki 13.gün idrar testi yapmıştım çıkmıştı.12.günde de çıkma ihtimali var ama bazen hamile olduğu halde idrarda negatif görenlerde oldu çünkü idrara hormon değeri daha geç geçebiliyormuş.Böyle bir ihtimal olduğu için kesin çıkar diyemem.Umutsuz olma bebişin geleceği zamanı biliyor bir an önce güzel sonuçlar alırsın inşallah12.gun idrarda cikar mi peki benim de 10. Gunu asilamanin asilama gununu de sayarsak
Sabah bi de smdi pembe lekelenme oldusanci var ama spor sonrasi kas agrisi gibi yine ağlaycam 22 snde catlattma ignesi vurdum eeger catkadtsa 6 sina geliyor regl
Dune kdr vardi umudumm ama smdi leke gelince kalmadi allah bana sizin pozitifliginizden versinBen aşılama gününden sonraki 13.gün idrar testi yapmıştım çıkmıştı.12.günde de çıkma ihtimali var ama bazen hamile olduğu halde idrarda negatif görenlerde oldu çünkü idrara hormon değeri daha geç geçebiliyormuş.Böyle bir ihtimal olduğu için kesin çıkar diyemem.Umutsuz olma bebişin geleceği zamanı biliyor bir an önce güzel sonuçlar alırsın inşallah
Ahh ahhh herkes gibi ben de ne yollardan geçtim bu süreçte ben de çok ağladım çok üzüldüm inan bir düşüğüm oldu sonra aşılama için aylarca hastaneye gittim geldim 5.aşılamam tuttu çok şükür hiç kolay olmadı.Ve bu süreçte tek başınaydım kimsenin haberi yoktu tek başıma düştüm kalktım yola devam ettim.O yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum.Umutsuz asla olmayın ben o kadar olumsuzluk yaşamama rağmen asla isyan etmedim her zaman dedim ki sağlıklı sıhhatli olsun da Rabbim zamanını biliyor ben bunları razıyımDune kdr vardi umudumm ama smdi leke gelince kalmadi allah bana sizin pozitifliginizden versin
Adetliykenmi muayine ediyorlar? Allah razi olsunBen etlik Zübeyde hanımda yaptırdım ama prosedür üç aşağı beş yukarı aynıdır.Adetin 2.günü gittiğinde muayene ederler sonra sana ilaç verecekler ve belli aralıklarla kontrole çağırıp yumurtanın büyümesini takip edecekler.Yumurtalar yeteri büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi verecekler ve onların belirttiği gün ve saatte yaptıracaksın.Çatlatma iğnesinden 36 saat sonrası civarı tekrar çağıracaklar ve aşılaman gerçekleşecek.Bu süre ortalama 2 hafta sürüyor tabi kişiden kişiye göre de değişiyor.Allah kolaylık versin inşallah.
Ben de hep oyle dusunuyorum herkesin bir sinavi var bu da benim sinavim diyorum her halime sukur ediyorum.Benim de kimse bilmiyor bu islere kalkistigimi isteyerek soylemedik bu zamanlari rahat atlatmak istedik. Bilmedigim bir sehir de sabahin korun de bir basima otobuslere binip hayallerimin pesinden kostum.Ahh ahhh herkes gibi ben de ne yollardan geçtim bu süreçte ben de çok ağladım çok üzüldüm inan bir düşüğüm oldu sonra aşılama için aylarca hastaneye gittim geldim 5.aşılamam tuttu çok şükür hiç kolay olmadı.Ve bu süreçte tek başınaydım kimsenin haberi yoktu tek başıma düştüm kalktım yola devam ettim.O yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum.Umutsuz asla olmayın ben o kadar olumsuzluk yaşamama rağmen asla isyan etmedim her zaman dedim ki sağlıklı sıhhatli olsun da Rabbim zamanını biliyor ben bunları razıyımO yüzden kendinizi harap etmemeye çalışın bu süreçte nazlı bebekler nazlanıyor ne yapalım bu da bizlerin sınavı
Rabbim saglikla.kucagina almayi nasip etsin insallahAhh ahhh herkes gibi ben de ne yollardan geçtim bu süreçte ben de çok ağladım çok üzüldüm inan bir düşüğüm oldu sonra aşılama için aylarca hastaneye gittim geldim 5.aşılamam tuttu çok şükür hiç kolay olmadı.Ve bu süreçte tek başınaydım kimsenin haberi yoktu tek başıma düştüm kalktım yola devam ettim.O yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum.Umutsuz asla olmayın ben o kadar olumsuzluk yaşamama rağmen asla isyan etmedim her zaman dedim ki sağlıklı sıhhatli olsun da Rabbim zamanını biliyor ben bunları razıyımO yüzden kendinizi harap etmemeye çalışın bu süreçte nazlı bebekler nazlanıyor ne yapalım bu da bizlerin sınavı
Maalesef olmadi. Kanda birsey cikmadi. By gun 15. Gundu. Hala regl olmadim. Crinone jel gecikme yapar dedi doktor. Bu jeli kullanip adet gecikmesi yasayan varmi?Asilamanin 11. Gunu dayanamayip kan tahlili yaptirdim. Bhcg 0,258 cikti. Daha oncekiler hep 0,100 den kucuk cikiyordu. Bu gun 13. Gunum. Hala regl olmadim. Reglime 2 gun var. Sizce umut varmi hala. Boyle olup da sonradan yukselen var mi?
Benim aynı adetlerim gibi oldu. Zaten hiç ağrım olmaz adetkenMerhaba. Bugün regli oldum. Hemde çok fena. Reglimin hiç bu kadar ağrılı gectinigi hatırlamıyorum. Asilama sonrası tutmayıp hasta olanlar sizin nasıldı.
Benim ağrım olurdu ama asilamadan sonraki ilk reglim çok kötü geçiyor. Pazartesi günü dr gidip 2. Asilama için tedaviye başlıcamBenim aynı adetlerim gibi oldu. Zaten hiç ağrım olmaz adetken
ben 2 Mayis da asilama oldum bugün 5. günüm hicbir belirtim yok sadece aksamlari ayaklarim cok üsüyor buz tutuyor sizde belirtiler varmi?Herkese merhabalar
Bu ay aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar bu süreci birlikte geçirelim mi?
Benim pazar günü aşılamam olacak inşallah ve 5. Aşılamam olacak.sizlerde durumlar nedir ?
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşallah.
Bende de hiç belirti yok vallaben 2 Mayis da asilama oldum bugün 5. günüm hicbir belirtim yok sadece aksamlari ayaklarim cok üsüyor buz tutuyor sizde belirtiler varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?