Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Raporu özelden mi aldınız? Rapor alabilmek in neler gerekli ne kadar sürede çıkıyor
Ben ilk defa aşılama yaptırıcam. Özelde. Aşılama a için rapor çıkardılar. Aşılama ücreti 1002 lira. Rapordan dolayı da ilaçların parasının bir kısmını ödüyorsun.bildiğim kadarıyla devlette sadece ilaç parasının bir kısmını ödüyorsun. İşlem ücretsiz

Merhaba lar bugün gonol f in 11.günüydü.bu akşam çatlama iğnesini yapıcam. Cumartesi aşılama olucak.
Bir yumurta m gelişmiş 16 mm. Gecikmeyelim dedi. Diğer yumurtaları söylemedi küçükmüş. Boyut nasıl sizce

Devlette aşılama için neler gerekli. Hangi belgeleri istiyorlar. Ne kadar sürede aşılama kararı veriliyor.
Ben devlette yaptırıyorum üniversitede, doktor eşimin spermiyogramina baktı aşılama için uygun koşullarda mi diye benim e2 amh testlerine baktı uygun görünce yapalım dedi, raporu zaten sekreter hazırlıyor. Eczaneden 500liraya 3kutu gonal f kalem iğne ve çatlatma iğnesi ve 2 kutu jel aldım. Başka bir ödeme yapmadım hoca muayenesi aldığım için de bir kez özel muayene ücreti ödedim sadece

Bi an heycan yaptım belki cıkar diye silikte olsa ama tek çizgi doktor 15.gün kan dedi ama hiç belirti yok azda olaq belirti olmazmıydı kızlar
Kalbini ferah tut inşallah olumlu sonuçlarını alcaz testin çıkmaması cok normal daha cok erken umutsuzluğa kapılma dualarım seninle ve tüm arkadaşlarla

Belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenenler oldu 5 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah

Amin inşallah birbirimize güzel haberler vermeyi Allah nasip eder.Benim de 5. Aşılamam bu ay tutmazsa tüp bebek inşallah gerek kalmaz ümidi ile beklemekteyim

En az 17 olunca çatlatma iğnesi yapıyorlar günde ortalama 1-2 mm büyüdüğü için akşama kadar 17 olur zaten hayırlı olsun şimdiden aşılaman

En az 17 olunca çatlatma iğnesi yapıyorlar günde ortalama 1-2 mm büyüdüğü için akşama kadar 17 olur zaten hayırlı olsun şimdiden aşılaman
Çok teşekkür ederim. İşallah bebek hasretiyle bekleyen herkesin dileyi kabul olur

Rabbim yardımcınız olsun hepinizin benim yarın doktor günüm artık ak mı kara mı ortaya cıkar inşallah pompişler büyümüştür O kadar hormon alıyoruz inşallah boşa gitmesin çabalarımız

1 saat önce ovitrelle çatlatma iğnesini yaptım. Biraz önce bir gaz sancısı ishal kusma mahvoldum. Üşütmedimde aslında. Böyle yan etkisi olur mu ki

hicbir fikrim yok heycan yapmis olabilir misin bu da mideni etkilemis olabilir mi

Çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için. Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda kucağımızı doldursun.

Çok teşekkür ederim. Rabbim en hayırlı zamanda ve en kısa zamanda olumlu sonuçlar almayı nasip etsin

Bende bu ay aşılama tedavisine başlıcam adetimi bekliyorum kızlar ay sonunda giderim doktora rabbim insallah tez zamanda güzel haber almayı nasip etsin hepimize

Kizlar rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah. Ben de bugun gonalf 2. Ignemi vurdum pztsi gel dedi erkenden mi cagiriyorlar yoksa takip icin mi

Merhaba dün ovitrelle iğnemi oldum akşam 8 de bugün akşam 8 de kahverengi lekeleme başladı yarın aşılamam var sabah 9 .30 da.

Böyle birşey başına gelen varmı? Kahverengi akıntı yumurta çatladığını mi gösteriyor?

Kızlar merhaba benimde kontrolüm var ilk aşılamam olacak acaba ağrılı bi işlem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…