- 9 Mayıs 2018
- 1.161
- 941
- 123
- 33
Ben ilk defa aşılama yaptırıcam. Özelde. Aşılama a için rapor çıkardılar. Aşılama ücreti 1002 lira. Rapordan dolayı da ilaçların parasının bir kısmını ödüyorsun.bildiğim kadarıyla devlette sadece ilaç parasının bir kısmını ödüyorsun. İşlem ücretsizRaporu özelden mi aldınız? Rapor alabilmek in neler gerekli ne kadar sürede çıkıyor
Ben devlette yaptırıyorum üniversitede, doktor eşimin spermiyogramina baktı aşılama için uygun koşullarda mi diye benim e2 amh testlerine baktı uygun görünce yapalım dedi, raporu zaten sekreter hazırlıyor. Eczaneden 500liraya 3kutu gonal f kalem iğne ve çatlatma iğnesi ve 2 kutu jel aldım. Başka bir ödeme yapmadım hoca muayenesi aldığım için de bir kez özel muayene ücreti ödedim sadeceDevlette aşılama için neler gerekli. Hangi belgeleri istiyorlar. Ne kadar sürede aşılama kararı veriliyor.
Kalbini ferah tut inşallah olumlu sonuçlarını alcaz testin çıkmaması cok normal daha cok erken umutsuzluğa kapılma dualarım seninle ve tüm arkadaşlarlaBi an heycan yaptım belki cıkar diye silikte olsa ama tek çizgi doktor 15.gün kan dedi ama hiç belirti yok azda olaq belirti olmazmıydı kızlar
Teşekkür ederim evet baya aceleci oldum ama hayırkısı bakalmKalbini ferah tut inşallah olumlu sonuçlarını alcaz testin çıkmaması cok normal daha cok erken umutsuzluğa kapılma dualarım seninle ve tüm arkadaşlarla
Belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenenler oldu 5 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallahKızlar günaydın. 2 aşılmamı oldum lakin 1. sinde göğüs hassasiyeti ragl agrısı gb agrılar aşılamadan 4 5 gün önce başladıgı halde tutmadı ve bu aşılamamda hiç belirti hissetmiyorum. Hiçbir hissiyatım da yok anneliğe dair. 5 gün sonra kan tahlili yaptıracağım. Hayırlısı.
Amin inşallah birbirimize güzel haberler vermeyi Allah nasip eder.Benim de 5. Aşılamam bu ay tutmazsa tüp bebek inşallah gerek kalmaz ümidi ile beklemekteyimMerhabalar arkadaşlar bende bu ay 3. Aşılamamı olucam gonal f 3. İgnemi olucam bugün muhtemelen 20 21 nisan gibide aşılamam olucak bu son dedi doktorum buda olmazsa tüp bebek dedi insallah hic gerek kalmaz tüp bebeğe bu sefer olur 4 yıldır çabalıyoruz hakkimizda hayırlısı hepinizin yazdıklarını tek tek okudum ve hepinize duaciyim Allah hic birimizin kucağını boş bırakmasın hep beraber güzel haberlerimizi paylaşıp aynı ayda peşpeşe saglilla kucağımıza alalım bebislerimizi Allah hamilelik belirtilerimizi paylaşmayı da nasip etsin inşallah hepimize
En az 17 olunca çatlatma iğnesi yapıyorlar günde ortalama 1-2 mm büyüdüğü için akşama kadar 17 olur zaten hayırlı olsun şimdiden aşılamanMerhaba lar bugün gonol f in 11.günüydü.bu akşam çatlama iğnesini yapıcam. Cumartesi aşılama olucak.
Bir yumurta m gelişmiş 16 mm. Gecikmeyelim dedi. Diğer yumurtaları söylemedi küçükmüş. Boyut nasıl sizce
Çok teşekkür ederim. İşallah bebek hasretiyle bekleyen herkesin dileyi kabul olurEn az 17 olunca çatlatma iğnesi yapıyorlar günde ortalama 1-2 mm büyüdüğü için akşama kadar 17 olur zaten hayırlı olsun şimdiden aşılaman
Belkide. Bundan sonra belirti arar dururumhicbir fikrim yok heycan yapmis olabilir misin bu da mideni etkilemis olabilir mi
Çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için. Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda kucağımızı doldursun.Ben devlette yaptırıyorum üniversitede, doktor eşimin spermiyogramina baktı aşılama için uygun koşullarda mi diye benim e2 amh testlerine baktı uygun görünce yapalım dedi, raporu zaten sekreter hazırlıyor. Eczaneden 500liraya 3kutu gonal f kalem iğne ve çatlatma iğnesi ve 2 kutu jel aldım. Başka bir ödeme yapmadım hoca muayenesi aldığım için de bir kez özel muayene ücreti ödedim sadece
Çok teşekkür ederim. Rabbim en hayırlı zamanda ve en kısa zamanda olumlu sonuçlar almayı nasip etsinBen ilk defa aşılama yaptırıcam. Özelde. Aşılama a için rapor çıkardılar. Aşılama ücreti 1002 lira. Rapordan dolayı da ilaçların parasının bir kısmını ödüyorsun.bildiğim kadarıyla devlette sadece ilaç parasının bir kısmını ödüyorsun. İşlem ücretsiz
Amin işallah güzel haberler alırızÇok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için. Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda kucağımızı doldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?