Ben internette okudum bebegin rahime tutunması için kullaniliyormsEvet yarın akşam dedi hatta benim de kafam karıştı neden öyle dedi diye ama çok önemli değildir herhalde diye onemsemedim
Onun için olduğunu biliyorum da ertesi gün baslanmasi önemli değildir diye düşündüm yaniBen internette okudum bebegin rahime tutunması için kullaniliyorms
Benim son kontrolde 20mm ve 18 mm vardıaşılama için kaç yumurtanız olsu ve ne kadar oldu
Nasıldı değerleri bizim de pek iyi değil1 sa önce aşılamamı oldum. Spermimiz iyi gelmedi ama bir ümit yaptık işte aşılamayı
Sayı iyiymiş aslında o zaman hareketli mı az sizin? 10milyon, yıkama sonrası 7milyon enjekte edildi hareketi 9040 milyon sperm çıktı.
Enjekte edilen sperm 1.6 milyon
Hızlı hareketli azmış. Ama enjekte edilen %100 hareketli dediSayı iyiymiş aslında o zaman hareketli mı az sizin? 10milyon, yıkama sonrası 7milyon enjekte edildi hareketi 90
zaten 1 tane yetiyor döllenme için tek tesellim bu.. hayırlısı olsunHızlı hareketli azmış. Ama enjekte edilen %100 hareketli dedi
Hepimiz için hayırlı olsunzaten 1 tane yetiyor döllenme için tek tesellim bu.. hayırlısı olsun
Benim çatlatma iğnesi yaptığım gün bir 13 bir de 20 mm vardi. Bunu ultrasonla gördükten 2 gün sonra aşılama yapıldı.aşılama için kaç yumurtanız olsu ve ne kadar oldu
Bende 12. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı .malesefKızlar günaydın. 2 aşılmamı oldum lakin 1. sinde göğüs hassasiyeti ragl agrısı gb agrılar aşılamadan 4 5 gün önce başladıgı halde tutmadı ve bu aşılamamda hiç belirti hissetmiyorum. Hiçbir hissiyatım da yok anneliğe dair. 5 gün sonra kan tahlili yaptıracağım. Hayırlısı.
Bende 12. Gün yaptım negatif çıktı şuan 15. Gün adet olmadım ama çok sitres yaptım muhtemelen gecikirGŞ
BUgun 10.gün evde idrar yeptım negaitf cok mutsuzum
Aynen beni biraz heycan basti son 3 gün kan testine... Acaba idrar da cikar mi simdi test yapsamHaha hepsine alıştıkSonu güzel olsun da razıyız hepsine
Ayy inşallah hamilesindirAynen beni biraz heycan basti son 3 gün kan testine... Acaba idrar da cikar mi simdi test yapsam
Aşılamamın 6. Günü benim de göğüs uçlarımda ağrı var çok çok çok hafif arada bir olan kasık bel ağrım var su gibi akıntım var.Bir de 2 gündür sabahları çok erken saatlerde kasılma ile uyanıyorum sonra geçiyor.Hiçbir şey hissetmeden hamile olan çok kişi oldu sen içini ferah tutMeraba kızlar aşılamanızın kaçıncı günü bugünneler hissediyorsunuz. Benim 8 . Gün oldu. Hiç bişey hissetmediğim için umutsuzluk kaplıyor içimi
Hoşgeldin aramıza inşallah dualarımız kabul olurMerhaba kızlar, ben de yaklaşık iki yıldır anne olmak için çabalıyorum ama henüz başaramadım
Pazartesi aşılama için gonal f iğnelere 100mm ile başladım. Bugün kontrolde dört tane 17-17-15-16 mm yumurtam göründü. İki gün daha iğne yapıp pazartesi tekrar gideceğim. Doktor büyük ihtimalle çarşamba aşılamayı yaparız dedi.
İlk aşılamam olacak inşallah benim de buradaki tüm anne adaylarınınki de tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?