Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 12. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı .malesef

Merhaba kızlar, ben de yaklaşık iki yıldır anne olmak için çabalıyorum ama henüz başaramadım
Pazartesi aşılama için gonal f iğnelere 100mm ile başladım. Bugün kontrolde dört tane 17-17-15-16 mm yumurtam göründü. İki gün daha iğne yapıp pazartesi tekrar gideceğim. Doktor büyük ihtimalle çarşamba aşılamayı yaparız dedi.
İlk aşılamam olacak inşallah benim de buradaki tüm anne adaylarınınki de tutar

Meraba kızlar aşılamanızın kaçıncı günü bugünneler hissediyorsunuz. Benim 8 . Gün oldu. Hiç bişey hissetmediğim için umutsuzluk kaplıyor içimi

Aynen beni biraz heycan basti son 3 gün kan testine... Acaba idrar da cikar mi simdi test yapsam
Ayy inşallah hamilesindir gününü bekle bence çıkmazsa 3 gün önceden strese girme boş yere Benim daha test yapmama 8 gün var Test yaparsan haber et bize de

Meraba kızlar aşılamanızın kaçıncı günü bugünneler hissediyorsunuz. Benim 8 . Gün oldu. Hiç bişey hissetmediğim için umutsuzluk kaplıyor içimi
Aşılamamın 6. Günü benim de göğüs uçlarımda ağrı var çok çok çok hafif arada bir olan kasık bel ağrım var su gibi akıntım var.Bir de 2 gündür sabahları çok erken saatlerde kasılma ile uyanıyorum sonra geçiyor.Hiçbir şey hissetmeden hamile olan çok kişi oldu sen içini ferah tut Bilemeyiz artık sabırsızlık ile beklemeye devem inşallah

Hoşgeldin aramıza inşallah dualarımız kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…