- Konu Sahibi _Citlembik_
-
3.gun embriyosuydu tek transfer edildi.
Cetrodite iğnesini saat kaç gibi oluyordunuz ? Uyarma iğneleri ile bağlantısı var mı ? Zaman düzenlemesi bakımından yoksa her gün sabab belli saatte olmak yeterlimiydi siz de ?Çatlatma igneni vurdurmak iki gün sonra olur canim toplama evet cetrotide bende kızarma kaşıntı yaptı çok ama bitcek zaten sabret ins güzel embriyoların olsun
O zaman her şeyimiz aynı batma bekliyorum kasıklarda ama maalesef hiç yok göğüslerde aynı . Benim 2 tane döllenen olduğu için 3. Gün transfer edildi sen neden 5 i beklemedin3.gun embriyosuydu tek transfer edildi.
O zaman her şeyimiz aynı batma bekliyorum kasıklarda ama maalesef hiç yok göğüslerde aynı . Benim 2 tane döllenen olduğu için 3. Gün transfer edildi sen neden 5 i beklemedin
Evet 6 mayıs ta 11 buçukta gerçekleşti transferim. İlk iki gün bende de vardı bi şeyler ama ben transfere yordum çünkü orası da değişik bi durum olduğunun farkındaDondurulmus transfer benimkisi.bir tek rmbriyom kalmisti onu denedim cnm.o da 3.gun dondurulmustu.batma yok bende de.6 mayista mi transfer oldun sen de?sadece goguslerimde hassasiyet var ilk gunlerden beri.gerci ilk gunler daha coktu simdi daha azaldi.baska da birsey olmadi.merakla ve heyecanla beklemedeyim.endiseliyim ayni zamanda hocbursey hissetmedigim icin.sen nasil hissediyorsun?
Ben hic hamile de kalmadigim icin belirtileri de bilemiyorum da.o yuzden de ne dusuneyim onu da bilemiyorum.karmarasigim.ama gelgelim arada aklima geliyor kan versem mi yarin ya da ertesi gun ama cesaretim bir geliyor bir gidiyorEvet 6 mayıs ta 11 buçukta gerçekleşti transferim. İlk iki gün bende de vardı bi şeyler ama ben transfere yordum çünkü orası da değişik bi durum olduğunun farkındabenim ilk gebeliğimde göğüs hassasiyetim çok gazlaydı onu arıyorum ama yok bende maalesef o yüzden ümidim yok. Belki de yarın dışatı çıkarsam yaptırırım test boşuna ilaç kullanmanın bi mantığı yok varsa illaki 10 15 gibi bi değer çıkar
Sıkışık ol 2 bardak su içKızlar yarın saat 2de transferim var.taze taze transfer olacağım umarım sonucu pozitif olur.
Çok erken belirti içinKizlar benim de bugun transferden sonraki 8.gun.merakla 12.gunu bekliyorum.ama hicbirsey hissetmiyorum da.
Transfer günü sayılmıyortransfer gününü de sayarsak bugün 5. günümdeyim dediğim gibi ara ara adet sancısı gibi sızılar hissediyorum fakat işin garip tarafı transferden önce de hissetmeye başlamıştım çünkü düzenli adet görürüm ve hissettiğim zaman adet olurum aşılamalarımda bile günü gelmeden adet olmuştum bu süreç normal mi bilmiyorum hatta doktoruma da sormuştum ? yine farklı şeyler düşünmek istemiyorum en azından gününe kadar beklemek istiyorum var mı böyle şeyler yaşayan
Ben hic hamile de kalmad
bekleyebiliyorsan bekle hatta adetini bekle ama ben ramazan diye misafir ağırlamak istiyorum o yüzde. E kadar erke. Öğrensem o kadar iyiBen hic hamile de kalmadigim icin belirtileri de bilemiyorum da.o yuzden de ne dusuneyim onu da bilemiyorum.karmarasigim.ama gelgelim arada aklima geliyor kan versem mi yarin ya da ertesi gun ama cesaretim bir geliyor bir gidiyor
Erken mi? En azından batma ve göğüslerde hassasiyet olması gerekmez mi? Gerçi kimisinde giç belirti de olmayabiliyo ama ne bilimÇok erken belirti için
Önce uyarıcı iğne bı saat sonra baskılayıcı iğne hep böyleydi benim saat 5 gonal f 6 cetrotideCetrodite iğnesini saat kaç gibi oluyordunuz ? Uyarma iğneleri ile bağlantısı var mı ? Zaman düzenlemesi bakımından yoksa her gün sabab belli saatte olmak yeterlimiydi siz de ?
Bana akşam uyarıcı sabah baskılayıcı iğne denildi de. Merak ettim. Sağ ol canımÖnce uyarıcı iğne bı saat sonra baskılayıcı iğne hep böyleydi benim saat 5 gonal f 6 cetrotide
evet biliyorumTransfer günü sayılmıyor
Her doktorun ayrı bunyelerde bir değil sen doktorunuz dinle canımBana akşam uyarıcı sabah baskılayıcı iğne denildi de. Merak ettim. Sağ ol canım
hayır adetli değildimE2 ye adetli iken mi bakıldı?
çok teşekkür ederim Allah razı olsunbenim ilk ölçümde 58 çıktı biraz düşük dediler başka bir iğneye daha başlattılar toplamadan önce ölçtüler 727 çıkmıştı ertesi gün çağırdılar tekrar doktor baktı e2 değerin düşük gelmiş biraz korktuk dedi ama sayısı boyutu yine aynı dedi e2 kanda yumurtaların oranını gösteren hormonmuş embriyoların kalitesini belirlemiyor içini ferah tut canım Allah yardımcımız olsun
bende de yumurta kalitesizliği problemi var biosteron dhea ve statera diye bi takviye ilaç kullanıyorumBana doktorum vitaminlerle düzelebileceğinden bahartmedi de o yüzden sordum. Gonal f kullanmıştım ben bi sonraki sefer başka bi ilaç denenebilir demişti sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?