2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Çatlatma igneni vurdurmak iki gün sonra olur canim toplama evet cetrotide bende kızarma kaşıntı yaptı çok ama bitcek zaten sabret ins güzel embriyoların olsun
Cetrodite iğnesini saat kaç gibi oluyordunuz ? Uyarma iğneleri ile bağlantısı var mı ? Zaman düzenlemesi bakımından yoksa her gün sabab belli saatte olmak yeterlimiydi siz de ?

O zaman her şeyimiz aynı batma bekliyorum kasıklarda ama maalesef hiç yok göğüslerde aynı . Benim 2 tane döllenen olduğu için 3. Gün transfer edildi sen neden 5 i beklemedin

Dondurulmus transfer benimkisi.bir tek rmbriyom kalmisti onu denedim cnm.o da 3.gun dondurulmustu.batma yok bende de.6 mayista mi transfer oldun sen de?sadece goguslerimde hassasiyet var ilk gunlerden beri.gerci ilk gunler daha coktu simdi daha azaldi.baska da birsey olmadi.merakla ve heyecanla beklemedeyim.endiseliyim ayni zamanda hocbursey hissetmedigim icin.sen nasil hissediyorsun?

Evet 6 mayıs ta 11 buçukta gerçekleşti transferim. İlk iki gün bende de vardı bi şeyler ama ben transfere yordum çünkü orası da değişik bi durum olduğunun farkında benim ilk gebeliğimde göğüs hassasiyetim çok gazlaydı onu arıyorum ama yok bende maalesef o yüzden ümidim yok. Belki de yarın dışatı çıkarsam yaptırırım test boşuna ilaç kullanmanın bi mantığı yok varsa illaki 10 15 gibi bi değer çıkar

Ben hic hamile de kalmadigim icin belirtileri de bilemiyorum da.o yuzden de ne dusuneyim onu da bilemiyorum.karmarasigim.ama gelgelim arada aklima geliyor kan versem mi yarin ya da ertesi gun ama cesaretim bir geliyor bir gidiyor

Transfer günü sayılmıyor

Hanımlar iyi akşamlar yorumları biraz okudumda tüp bebek tedavisinde kimyasal gebelik olabileceğini bilmiyordum Suan stres oldum. Kimyasal gebeliği tetikleyen sebepler belli oluyor mi acaba bilgisi olan varmi? İlk denememde kalbi durduğu icin kürtaj olmak zorunda kaldım suan kendimi motive ediyorum tekrar kötü birsey olmayacak ama bir sürü şey duyunca insanın aklı karışıyor

Cetrodite iğnesini saat kaç gibi oluyordunuz ? Uyarma iğneleri ile bağlantısı var mı ? Zaman düzenlemesi bakımından yoksa her gün sabab belli saatte olmak yeterlimiydi siz de ?
Önce uyarıcı iğne bı saat sonra baskılayıcı iğne hep böyleydi benim saat 5 gonal f 6 cetrotide

Benimde transferden sonra 4. Günüm belim ağrıyor o kdr başka bı belirti yok bı an önce sonucu öğrenip rahatlamak istiyorum sadece aşırı gerginim 6. Gün yapicam test sanirim

çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…