2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Benim transfer iptal oldu.bölünme çok yavaşmış.5.güne bekletelim gelişimi gözlemleyelim dediler

bende de yumurta kalitesizliği problemi var biosteron dhea ve statera diye bi takviye ilaç kullanıyorum
Bunlardan bana doktorum neden bahaetmedi anlamıyorum. Bi sonraki sefer başka bi ilaç deneriz dedi yumurtaların için o kadar. Sen bunları bi süre kullandıktan sonra mı tekrar denedin

Benim transfer iptal oldu.bölünme çok yavaşmış.5.güne bekletelim gelişimi gözlemleyelim dediler
Sizde yumurta kalitesizliği dışında eşinizin değerleri nasıl? Birde nerede tedavi görüyorsunuz? İlk tedavinizde de döllenme olmamıştı merkezle alakalı olabilir mi?

Hiç bilgi vermedi 5.güne zorlayıp gelişimine bakacağız dedi.
Anladım böyle olması daha iyi bence benim doktorum benim embriyolarımın 5 e gitmeyeveğini anlayınca transferi erken yapalım dedi herhalde parasının derdine düştü vilemiyorum transfer gerçekleşmeyince ğcret yine tam mı veriliyo ondan da emin değilim

Transferde değil hiç yumurta oluşmazsa başarılı olmazsa ödemenin bi kısmı geri aliniyomus canim.

Kızlar WhatsApp grubu kurduk katılmak isteyenler varsa özelden yazın birbirimize destek olalım

Benimde transferden sonra 4. Günüm belim ağrıyor o kdr başka bı belirti yok bı an önce sonucu öğrenip rahatlamak istiyorum sadece aşırı gerginim 6. Gün yapicam test sanirim
6 günde çıkar mı ki? Allah sabır versin beklemek de zor :) inşallah güzel olur canım

Transferde değil hiç yumurta oluşmazsa başarılı olmazsa ödemenin bi kısmı geri aliniyomus canim.
Mesela benim 3 embriyom oluşmuştu . Doktorla işl görüşöemiDe ben 5. Gün transfer yapıyorum dedi ama o kadar ilaca rağmen 9 yumırta büyümüş ve bınlardan 3 ü olgun çıkmıştı . Döllendikten sonra da 2 sinin bölünmesi pek iyi değildi bu yüzden 3. Gün transferi yapalım dedi. 5 e kadar beklesek embriyo kalmayacaktı bu durumda yinetüm ğcreti verecek miydim

Merhaba arkadaşlar bugün iğnelerin 3.günü, izmirde erol tavmergene gidiorum. Allahim hepimizin yüzünü güldürsün, güzel haberlerle bayramı karsilayalim
Canım sizin süreç nasıl planlandı ? Ne kadar süre iğne kullanımı ve muayeneler?

Çok zor sabretmek ya hayr negatifse de bileyim artık o moddayim kaçıncı gün embriyosu canım senin ne zaman test yapcn
L Leylaguzel chagiless Kizlar benimde bugün transfer sonrasi 2inci gunum bende test yapmak icin sabırsızlanıyorum ama erken test yaparsam olumluyken olumsuz çıkar diyede korkuyorum açıkçası

Bunlardan bana doktorum neden bahaetmedi anlamıyorum. Bi sonraki sefer başka bi ilaç deneriz dedi yumurtaların için o kadar. Sen bunları bi süre kullandıktan sonra mı tekrar denedin
ben doktora tedavi için gittiğimde direkt biosteronu verdi birde e vitamini b12, falan gibi ayrı ayrı vitaminler vermişti sonra da biosteron kullan bunun içinde tüm vitaminler var ayrıca yumurta destekleyicide dedi ona başlattı diğer vitaminleri bıraktırıp hangi ildesiniz doktorunuz kim

Tabiki canım vericeksin 3. Gün embriyosu koyuyor ki dogal ortamında yaşaması daha kolay anne rahminde gayet güzel yumurtan oluşmuş işlem başarılı sayilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…