- 11 Temmuz 2017
- 352
- 554
- 103
- 32
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Eşimde morfoloji ve hız düşüktü.Bir kimyasal bir dış gebelik geçirdim.En sonunda tüpe karar verdik.ancak orada tek taraflı bir sorun olmadığını farkettik.benimde yumurtalar kalitesiz çıktı işte.Allah kolaylık versin canım.olacak inşallah bu sefersizin sorununuz neydi?
Ayrıca pıhtılaşma sorunum var genetik olarak.Heterezigot faktör 5leiden.ablamda da var aynısı.Allah kolaylık versin canım.olacak inşallah bu sefersizin sorununuz neydi?
AMiiin inşallah canımın yanmasından da korkmuyorum ama yarın doktorumuz şehir dışnda olabilirmiş öyle moralim bozuldu ki anlatamam dua edin nolur bi aksilik çıkmasın bizde hayırlısıyla başlayabilelim inşallaheğer yumurta veya folikül görünürse başlar iğneler ilk gün çok acıttı doğrusu ama alışıyorsun şimdi kendim yapıyorum benim ikitane birtane sağa vuruyorum birtane sol bunlar geçiyor rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın
Normal yolla gebe kalabiliyosun tüplede en iyi sperm ve yumurta bulunursa çok yüksek ihtimalle olur inşallahEşimde morfoloji ve hız düşüktü.Bir kimyasal bir dış gebelik geçirdim.En sonunda tüpe karar verdik.ancak orada tek taraflı bir sorun olmadığını farkettik.benimde yumurtalar kalitesiz çıktı işte.
Bende de var pıhtılaşma maalesef diğer gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen devam etmedi benide bu çok korkutuyorAyrıca pıhtılaşma sorunum var genetik olarak.Heterezigot faktör 5leiden.ablamda da var aynısı.
Sıkıntı olmaz bende 3.günü başlamıştım,bu arada tabiki regl senin döngü sürene göre bir kaç gün daha devam edebiliyor.iğneler içinde çok korkmana gerek yok,dayanılmayacak bişey değil minik sızlama oluyor yaptıktan sonraAdet geldi kuzum ikinci günü hormon için çağırmışlrdı ama benim dün gece başladı pazartesi üçüncü gün oluyo heralde sıkıntı olur mu sizce bide bişyi merak ediyorum iğnelere başlayınca adet hali de dewam ediyo mu ??
Hayırlı olsun şimdiden muhtemelen aynı zamanlara denk gelebiliriz,bende Nisan da 2.tedavim için gideceğim ama muhtemelen hemen başlamayacktır doktorum,çünkü ilk denemem başarısız oldu 13 Martta, biraz zaman geçmesi gerekebilir.Vitamin takviyenin yanısıra sağlıklı beslenmeye özen göster inşallah kaliteli yumurtaların olurMerhaba ben de nisanda kontrol mayısta tüp bebeğe başlayacağım.Şubatta ilk tüp bebek tedavimi gördüm.8 yumurta toplandı.ancak 7si kalitesiz 1 i orta kaliteli çıktı imha edildi.yani transfer aşamasına gelemedim.Yaşım 30.1 bucuk yıldır bebek için uğraşıyoruz.Bu bir buçuk yılda 1 kimyasal 1 dış gebelik yaşadım.özellikle dış gebelik çok zordu.şubattan beri vitamin takviyesi kullanıyoruz.eşimin de morfolojisi ve hızı düşük.Allah hepimize önce sabır sonra bebiş versin.
Teşekkür ederim inşallah hepimizinki çabucak olur.Zaten ben 3 aydır diyetisyene gidiyorum ama yanlış anlaşılmasın kilo için değilHayırlı olsun şimdiden muhtemelen aynı zamanlara denk gelebiliriz,bende Nisan da 2.tedavim için gideceğim ama muhtemelen hemen başlamayacktır doktorum,çünkü ilk denemem başarısız oldu 13 Martta, biraz zaman geçmesi gerekebilir.Vitamin takviyenin yanısıra sağlıklı beslenmeye özen göster inşallah kaliteli yumurtaların olur
Bebek olduktan sonra size tavsiyem prof.dr. Mustafa Başbuğ'a gitmeniz. Kendisinden Allah razı olsun bu konuda çok memnun kaldık.Ablamın iki çocuğunun iğnelerini de mustafa bey ayarladı.Doz ayarı devamlı yapılmazsa bebek yeteri kadar beslenemiyor kan akışı olmuyor ve sonuç kacınılmaz oluyor.Bende de var pıhtılaşma maalesef diğer gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen devam etmedi benide bu çok korkutuyor
Sıkıntı olmaz bende 3.günü başlamıştım,bu arada tabiki regl senin döngü sürene göre bir kaç gün daha devam edebiliyor.iğneler içinde çok korkmana gerek yok,dayanılmayacak bişey değil minik sızlama oluyor yaptıktan sonra
Süpermiş senin bize tavsiye vermen lazım o zamanTeşekkür ederim inşallah hepimizinki çabucak olur.Zaten ben 3 aydır diyetisyene gidiyorum ama yanlış anlaşılmasın kilo için değildoğru beslenmek için.Fertilite ve akdeniz beslenmesi yapıyoruz bol antioksidan içerikli yiyecekler tüketiyorum mevsimi dışında hiçbirşey yemiyorum 4 aydır aktif spor yapıyorum arı sütü propolis yiyorum her sabah.Bi de arada bir eşimle birlikte cakşır çayı içiyorum.Elimden geleni yapıyorum gerisi rabbimin takdiri.
İnşallah canımAllah hepimize mucizelerimizi göndersin inşallah tez vakitte emeklerimizi heba etmesin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah başladık kuzu ilk iğnemide vuruldum rabbim güzel neticelendirsin gönlümüze göre wersin inşallaaaahhhhhh hepimizin
Yumurta kalitesizliği neden oluyormuş yaşın da fazla değilTeşekkür ederim inşallah hepimizinki çabucak olur.Zaten ben 3 aydır diyetisyene gidiyorum ama yanlış anlaşılmasın kilo için değildoğru beslenmek için.Fertilite ve akdeniz beslenmesi yapıyoruz bol antioksidan içerikli yiyecekler tüketiyorum mevsimi dışında hiçbirşey yemiyorum 4 aydır aktif spor yapıyorum arı sütü propolis yiyorum her sabah.Bi de arada bir eşimle birlikte cakşır çayı içiyorum.Elimden geleni yapıyorum gerisi rabbimin takdiri.
Ayy bugün kü halimi görseydin ağlardın yemin ederim o ne sıkıntı ne stres öyle böyle değildi hayatta atlattığım en zor günlerimden biriydi bugün iğnelere başlamamız lzım gittik doktor yok kimsenin haberi yok rapor için reçete şart saat 4.30 geldi yarım saatte bütün işlemler halloldu ama benimki de bana yetti yemin ederimmİnşallah canımhayırlı olsun.iğneyi sevdin herhalde korktuğun gibi değil dimi çok basit
Ooo baya stresli geçmiş sonucu güzel olsun inşallah.Artık yumoşların büyüyor stresten uzak dur mümkün olduğunca keyfine bakAyy bugün kü halimi görseydin ağlardın yemin ederim o ne sıkıntı ne stres öyle böyle değildi hayatta atlattığım en zor günlerimden biriydi bugün iğnelere başlamamız lzım gittik doktor yok kimsenin haberi yok rapor için reçete şart saat 4.30 geldi yarım saatte bütün işlemler halloldu ama benimki de bana yetti yemin ederimmgüzel ewet tatlış tatlış iğneler bakalım zoru geride bence bunlar daha başlrı allah utandırmasın inşallahhh
Hiç bilmiyorum.Hayatım boyunca sigara bile kullanmadım her zaman düzenli adet olurum.Ailemde böyle bir durum da yok maşallah hepsi çok doğurganYumurta kalitesizliği neden oluyormuş yaşın da fazla değil
Olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama elimde değil çok ewhamlı değilim aslında ama biraz takıntılıyım galiba sigarayı bırakmam lazım mesela ne yapıyorsan olmuyor doktordan yardım alayım dedim onada cesaret edemedim onun verdiği ilçlarla bunlr çakışsın istemedim en büyük tehlikemde korkumda maalesef bu eşimde kullanıyor cabasıOoo baya stresli geçmiş sonucu güzel olsun inşallah.Artık yumoşların büyüyor stresten uzak dur mümkün olduğunca keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?