- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ahh bu kuzular kızı getirirsek işimiz var bunlarla
kubrafatih
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn birdahakine özelde devam edeceğim insBir sonraki kontrolde de ilgisizse ve soru soramıyorsan değiştir tatlım. İletişim kuramadığın bir dontorla aylarca devam etmek çok zor olacaktır.
ben peyzaj mimarıyım belediyede çalışıyorum. kadrolu değilim şirket personeliyim onun için izin sorun oluyor.Bizimki de oyle kuzenini kiskaniyor kardes gelirse aglar benim mama sandalyeme oturur diyor
Sukur canim izin acisindan rahat bizim meslek aslinda tum is alanlarinda bence anne 1 yil izinli sayilmali cocuk annesine doyar annenin akli kalmaz.ben az ders aliyorum yarim gun oglustan ayriyiz sonra beraberiz sukur.sen ne isle mesgulsun canim?senin de sansin annelerin bakmasi olmus neyse ki
Bisi olmaz canim seninki buyuk baya abi, alisir kardesine sana yardimi bile dokunur ins.ahh bu kuzular kızı getirirsek işimiz var bunlarlakubrafatih
Benimki de 3 gun onden gidiyor. Doktorum +5 -5 gunun sorun olmadığını soylemisti. Icini ferah tut bu haftalardaki ultrason hafta hesaplari kesin olmuyor zatenKızlar ultrasonda benim gibi bir hafta geride giden varmi varsa doktorunuz bilgilendime yptimi
Sağol canimBenimki de 3 gun onden gidiyor. Doktorum +5 -5 gunun sorun olmadığını soylemisti. Icini ferah tut bu haftalardaki ultrason hafta hesaplari kesin olmuyor zaten
benimki ben oyuncaklarımı ona sakladım erkek oyuncakları onlar kız olmaz diyorBisi olmaz canim seninki buyuk baya abi, alisir kardesine sana yardimi bile dokunur ins.
Benim oglum da oyle gerci, napiyim ben kiz, futbol oynayamam ki onla diyo
Hayirlisi ins
ayy eveettValla benimde salı zaman geçse diye uğraş buluyorum yoksa vakitte geçmiyor biram önce gelsin salı![]()
Canım akşam 7 de randevum. Zaman geçmek bilmiyor
bende geçen saat 17.00e almıştım o yüzdren bu sefer 13,15 e aldım gerçekten geçmek bilmiyorCanım akşam 7 de randevum. Zaman geçmek bilmiyor![]()
2008 eylül doğumlu bir abide bende var canım bizimkide erkek istiyor arkadasım kardeşi erkek oldu bizimkide erkek olur diyor :))benimki ben oyuncaklarımı ona sakladım erkek oyuncakları onlar kız olmaz diyor
büyük şükür sanırım arası en fazla olan benim kuzu ikinci anneler grubunda
sen nasılsın canım
benimki 2007 kasım doğumlu maşallah abilere çok tatluuu abi olacaklar inşallah2008 eylül doğumlu bir abide bende var canım bizimkide erkek istiyor arkadasım kardeşi erkek oldu bizimkide erkek olur diyor :))
aynen yaa ben şimdi söylemedim daha ama yine de diyorum ki annecim bak kardeşin olduğu zaman kız da olabilir erkekde olabilir oda bana biliyorum ama erkek olsun diyo :))ahh bu kuzular kızı getirirsek işimiz var bunlarlakubrafatih
Allah yardim eder insallah canim oyle boyle derken bi sekilde buyuyorlar cok sukur...ben peyzaj mimarıyım belediyede çalışıyorum. kadrolu değilim şirket personeliyim onun için izin sorun oluyor.
Iyiym cok sukur ben de. Dua ediyorum bol bol hayirlisiyla saglikla 2nci kez anneligi tatmak icinbenimki ben oyuncaklarımı ona sakladım erkek oyuncakları onlar kız olmaz diyor
büyük şükür sanırım arası en fazla olan benim kuzu ikinci anneler grubunda
sen nasılsın canım

Benm minik pasam bile hamilelikten oncce ne zaman sorsak hep erkek olsun diyorduaynen yaa ben şimdi söylemedim daha ama yine de diyorum ki annecim bak kardeşin olduğu zaman kız da olabilir erkekde olabilir oda bana biliyorum ama erkek olsun diyo :))
Aynen canım. Eylülde astroloji kursuna gitmeyi düşünüyorum hatta.harita derken :) ben de takığım astroloji fal ... çoook severim. ziraat müh. bir tanıdığım var oğlumda da bilmişti şimdi buna da kız dedi. bakalım hayalim gerçek olacak mı ben de kız istiyorum. tabi önce sağlık, hayırlı evlat .... ama içimi saklayamam kızım diye seviyorum şimdiden.
merhaba bayanlar bi kac sorum olacaktı gebeligin böyle ilk haftalarında agda yaptıran oldumu birde günlük yasantımızda malum bi sürü kimyasal var sampuanlar deterjanlar parfümler hemen hemen bütün kozmetik ürünleri bunlar için bişi yaptınızmı bi cogundan uzak duramıyrz malesef bilgisi olan acıklarsa sevinirm