2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
oyalanır dımı ya alınca. bikç oyuncak var onları salladıgmda epey izliyor aguluyor ellerını kaldırıyorr
Önce pusetine bi kaç oyuncak taktım orda prova yaptı artık vuruyor ses çıktıkça daha hızlı hareket ediyor oyun halısında vakit geçirebilir kızımı da 2 aylıkken koymuştum

Bence de sıkılıyorlardır 😁 bende bakıyorum bence bebeğin gelişimine göre kullanılabilir. Bizimkilerin günü aydıydı galiba. Benim kızım dönenceyi takip edebiliyor artık ama o da yatağında. Salonda boş boş yatıyor yavrum😊

Bende öyle hatırlıyorum canım 14 Ocak doğumluyuz. Dimi ya bizde dönencede yok benimki iyice sıkılıyor demek kim😀😀 bizde alalım ozaman

Kızlar benim oğlum 3 günde bir kaka yapıyor normalmi bir aylık kilo alımı 800 gr çıktı günde iki sefer mama veriyorum yaklaşık 60 cc toplamda geri kalanı anne sütü az besleniyor acaba nasıl anlıcam

Mamada üç gün anne sütünde on gün kaka yapmaması normal diye okudum canım.

Nasilsiniz nasil gidiyor kizlar

İte kalka yuvarlana yuvarlana gidiyor canımsenin nasıl gidiyor

Kuzum sepet besik ama cocugu besigin neresine yatirirsam yatirim ille sola yatiyor uykudan kalkiyor sagda olursa
aynen benimki de öyle bazen yastıgının dönmesini istemediğim kısmın altına baska minik yastık sıkıştırıp yükseltiyorum dönemiyor anlatabildim mi bilemiyorum ama hoş beyfendi bazen dönemeyince kızıp uyanıyor o ayrı

Son düzenleme:
uyuyor coguzaman ama benı delı eden üst kattam gelen sesler tam mesela asıl derin uykuya gececek patkut ses gelıyor ırkılıyor ıkıgundur delı oluyorum sımdı de kaka yaptı ondan uyanms alttam gazları da varmıs :) dönence baktım dün ben de canım oyun halısı da alıcam sen hangı donenceyı aldın
Dönence otizmi tetukliyormus... periyodik hareketler içerdiği için...

Merhabalar arkadaşlar, sizlerde bebişlerde iyidir inşallah..spinal anesteziden sonra bel ağrısı oldu çookk şiddetli inanın oğlumu beşiğine koyup alamıyorum bile yatakta dönmek bile kabus oldu sürekli korse takıyorum çok canım yanıyor. Benim gibi olanınız varmı . Şu ısı bantlarından kullandınızmı...

Kızlar ben otribebenin burun aspiratörünü kullanıyorum yedek uçlarımız bitti başka hangi markanın ucu uyar bu aspiratöre? Ebebekte otribebe bulamadım bu saatte de nerden bulcam başka bilemedim :(

Merhabalar arkadaşlar, sizlerde bebişlerde iyidir inşallah..spinal anesteziden sonra bel ağrısı oldu çookk şiddetli inanın oğlumu beşiğine koyup alamıyorum bile yatakta dönmek bile kabus oldu sürekli korse takıyorum çok canım yanıyor. Benim gibi olanınız varmı . Şu ısı bantlarından kullandınızmı...
Ben epidural anestezi oldum normal doğumda ama benim de belim çok kötü doktora gittim merhem yazdı. anlık rahatlatıyor sadece başka ilaç da kullanamıyorum emzirdiğim için ısı bantları etki ediyormuymuş ki

Ben epidural anestezi oldum normal doğumda ama benim de belim çok kötü doktora gittim merhem yazdı. anlık rahatlatıyor sadece başka ilaç da kullanamıyorum emzirdiğim için ısı bantları etki ediyormuymuş ki
Hangi kremi kullanabiliyor emzirenler

Dönence otizmi tetukliyormus... periyodik hareketler içerdiği için...
bugün buna kafam takıldı bı dızıde otizmli cocuk vardı ben de belirtilerine baktım otizmin dıyor ki bebek bıseye coktakılır bakınca ona kafam takldı e tum bebekler aynı. benımkı de col ıncelıyor allahm sen koru. ama agulasmalar.benmle konsmaya calısması dokunmaya calısması fln ıcımı rahatlatıyor. sabıt yere bakmak dogru degıl bu acından aslında dönence de dusununce rısklı gb

Malesef aç olsa da uyuyorlarmış Dr kontrolünde öğrendim huysuzluk ondan olurmuş istediğimiz kiloya gelemedik benim stresten sütüm azaldı mama takviyesi dedi dr şükür toparlandı
Ama sonraki uyanmasinda sagdigim sutu verdim 10cc icti devamini icmedi ac olsa icerdi sanirim..birde benm kizm acliga hic dayanamiyor ciglik cigliga kaliyor

Surekli duzenli sagmadikca sut fazla gelmez ki. Merak ettim deneyim demeyle. Ayrica gercekten makine ve bebek emmesi arasinda dagkar kadar fark var. Sagim makinesine cok guvenmiyorum ben. Ben bi kere denedim 20cikti coktum mahvoldum ertesi gun denedim 110 cikti. Bi hafta sonra yine denedim 30falan. Ama bebegim doyuyor diye dusunuyorum makineye inanmiyorum o yuzden
Haklisin bebegm makinadan daha iyi cekiyor, sonradan fark ettim uylusuzluktan huysuzlandi sanirim bir daha mama vermedim sagdigim sutu bile tam icmedi dun ac olsa icerdi zaten

Bende öyle hatırlıyorum canım 14 Ocak doğumluyuz. Dimi ya bizde dönencede yok benimki iyice sıkılıyor demek kim😀😀 bizde alalım ozaman

Mamada üç gün anne sütünde on gün kaka yapmaması normal diye okudum canım.

İte kalka yuvarlana yuvarlana gidiyor canımsenin nasıl gidiyor
Ayni hergun huyu degisiyor surekli emeai geliyor uyumasi cok guclesti ucasi geliyor . Senin bebis nekadrlik oldu

Dr a gitmedim ısı bandını da faydası olurmu ki diye düşündük ama alıp denemedim ilaç içermediği için kullanabilirmişiz kullanınca yazarım.. sağlık ocağındaki dr eşininde aynı ağrıyı çektiğini bu ağrının bir süre devam edeceğini arada geçip geri gelecrğini söyledi
:(

Ayni hergun huyu degisiyor surekli emeai geliyor uyumasi cok guclesti ucasi geliyor . Senin bebis nekadrlik oldu

Bugün 49 günlük olduk canım valla dediğin gibi hergün yeni birşeyler çıkartıyorlar. Benimki de birkaç gündür 5 dk emiyor memeyi sonra kavga ediyor memeyle. Sıkıyorum sütte var sonra kaldırıyorum gaz çıkartıyoruz bir daha teklif ediyorum 2 dk normal eniyor sonra yine boğuşuyor memeyle anlamadım gitti sinir harbi yaşatıyor bana

Benim de spinal sezeryan ama hiç bel ağrısı yaşamadım
bugün buna kafam takıldı bı dızıde otizmli cocuk vardı ben de belirtilerine baktım otizmin dıyor ki bebek bıseye coktakılır bakınca ona kafam takldı e tum bebekler aynı. benımkı de col ıncelıyor allahm sen koru. ama agulasmalar.benmle konsmaya calısması dokunmaya calısması fln ıcımı rahatlatıyor. sabıt yere bakmak dogru degıl bu acından aslında dönence de dusununce rısklı gb

Biz bunu aldık dönence yerine şimdilik müziğini kullanıyoruz :) trendyoldan 53 TL ye almıştık indirim zamanında

Bugün 1.ay aşımız gittik ama aşı gelmemiş ne zaman gelir bilmiyoruz dedi ebe gelmezse de 2 aylık iken vururuz dedi 4 tane nasıl dayansın yavrum ya 😐

Back
X