Oğlum kesinlikle sallanmadan uyumuyor ya. Yani ilk uykuya geçişte değil sadece nerdeyse tüm uyku boyunca hafif sallanmak istiyor. Durunca hemen uyanıyor uyusa da başından ayrilamiyorum büyük oğlum da oyun istiyor. Yetişemiyorum çocuklarıma yetemıyorum :/
Bence gazdandir. Akşam üzeri gaz kaka sıkıştırıyor benimkinide
Benimde gevşemişti göğüsler iki gündür ıspanak yemeği yiyorum çok iyi geldi. Dene istersen.
inşallah gecer o da ya bizim aynen devam kusmamız haftaya gastroenterolojiye götürcez malesef koca sehirde tek doktor var o da devlette büyük oglum 2 bucuk yıl benle uyudu asırı da düşkündür bana şükür bu yaz kendi istedi odasında yatagında yatmayı şimdi yat desek yatmıyor yanımızds yani çocuk hazır olunca zaten ayrılıyor
Ay alışmasa ablamın çocukları alışmazdı valla ben şey diyorum hep Efe -Ege bile alıştıysa odalarında yatmaya bütün çocuklar alışır yani :) ablamda iki çocuk arası bir yaş vardı sadece küçüğü 3 yaşına gelene kadar iki çocuğuyla birlikte yattı eniştem 3 yıl salonda yattı, daha bu yıl yatmaya başladılar odalarında, ben oyle olmak istemiyorum diyordum ama beraber yatmak gibisi yokmuş kokusunu duya duya, gözümü her açtığımda yanımda görmek
bsebse
bizim Kızlar aynı seninle ya yan yana getirelim bunları tam cinnetlik benimki de emmiyor bazen direniyorum vermiyorum biberon ama bakıyorum çok aç kalıyor mecburen sağıp veriyorum
canım sen ılk cocugunda uyku eğitimi verdin mi 4,6 ay arası en idealiymiş ya. sabahtan beri okuyorum deneyımlerı cok olumlu olmuş çoğu. özgüveni iiçin de birebir küçüklükten dıllenınce zor olur hoş aynı odada ama ayrı yataktayız yasına da gelse elbet alısmak zorunda odasına. kendini anladıgında anne baba yanında yatması cınsel kımlık acısından da kötu. bazen yanıma almak ıstıyorum anlamadan bısey olmaz dıye ama korkuyorum ben put gibi uyansam da esıme güvenemyorum bazen uykusu agır:) nasıl bir yol ızledın ılkınde Kahsen
acaba dıyorum önce ben uyutp mu odasına alıstırsam gecelerı. sonradan uyumayı öğretırım kendıkendıne. gunduzlerı yavas yavas yatırmaya baskadım odasını tanısın dıye zaten fena sevdı gülüyor cıbınlıgıne falan bakıyor ıcındekı asılı seylere duvardakı suslere falan:)
Kızlar bez olarak bebek doğduğundan beri Prima premium care kullanıyoruz kullanmaya da devam edeceğiz daha 3 aylık daha stoğumuz var ama abimler bana gelirken bebişe bez ıslak mendil falan almışlar molfix getirmişler(3 ve 4 no), aralarda molfix kullanıp onları bitirsem diyorum ama pişik olmasından da korkuyorum(primanın alışkanlık yaptığını söylüyorlar) bezini değiştiren oldu mu bu şekilde
Canım 3 ay kontrolümü. Doktor kilosuna azfalan dedi mi. Biz 2. Ayda 600 gr aldık 4300 olmuştuk . Bu ay kaç alacak merak ediyorum açıkcası bi ben 5000 gr mı göremedim grupda sanırım
Kızlar bez olarak bebek doğduğundan beri Prima premium care kullanıyoruz kullanmaya da devam edeceğiz daha 3 aylık daha stoğumuz var ama abimler bana gelirken bebişe bez ıslak mendil falan almışlar molfix getirmişler(3 ve 4 no), aralarda molfix kullanıp onları bitirsem diyorum ama pişik olmasından da korkuyorum(primanın alışkanlık yaptığını söylüyorlar) bezini değiştiren oldu mu bu şekilde
Canım ben doğduğunda premium care sonra prima aktif bebek kullanıp molfixe geçtim hiç bir sıkıntımız olmadı şükür ama bebeğin cildine göre değişir gündüz kısa süreli bağlayıp deneyebilirsin sorun olmazsa gündüz molfix gece prima dönüşümlü kullanabilirsin
2 ay 19 gunluk canim. 18 gunde sadece 290gr almis galiba spiral ile alakali degil 1 hafta oldu cunku gece beslenmesi yapmiyoruz diye mi oysa ilk ay 1150 gr almisti ikinci ay 730 bu ay 500 u goremiycez galiba :/
Aynen öyle zaten tutamıyorum ya valla anlamadım. Havalar güzelleşse yürüyüş yaparız en azından ya. Ya ben süt için yediklerimize inanmiyotum yani sağlıklı beslenmek önemli ama psikoloji ve su bence sütü yapan
Uyku uyku canım uyursam sütüm var yoksa dünyayı yesem süt yok ben ne yapayım 36 bedenden 42 bedene =) kızımdada aynısı olunca kiloyu yadırgamıyorum sadece emzirmeyi bırakacağım günü bekliyorum
Uyku uyku canım uyursam sütüm var yoksa dünyayı yesem süt yok ben ne yapayım 36 bedenden 42 bedene =) kızımdada aynısı olunca kiloyu yadırgamıyorum sadece emzirmeyi bırakacağım günü bekliyorum
Bir kitapta okumustum bebekler ilk 3 aylarinda kendilerini hala annelerinin Karninda sanirlarmis. 3 aydan sonra farkina varip huzursuzlasirlarmis. Meme reddi vs hep bu 3 ayin sonlarina denk geliyor mesela ondan olabilir bu huzursuzluklari korkulari. Bide tabi buyudukce algilari acildigi icin sesleri vs daha duyarli hale geliyorlar.
Ben ilkinde artık hiç zayıflamacağım diye 36 38 beden varsa dağıttım 36 bedene indim tekrar alışveriş eşim bıktı 6 senelik evliyiz tüm bedenlerden kıyafet var evde bu sefer 2 yıl bişey almıcam dedim paraya yazık eski kötü uyumsuz demiyorum giyiyorum
eşim çok naifdir kuzum öyle maço tıpı degıldır tam orta yani benı cok iyi anlayan biri hatta kızım doğduğu andan beri dua ediyorum Allahım senin karşına da baban gibi birini çıkarsın dıye kızım için en güzel duam bu sanırım şuan❤
Eş desteği gerçekten önemliymiş ben de çok dua ediyorum eşime. Derin bir uykuya ihtiyacım var dedim dün sütünü sağ gece ben vereyim dedi düşüncesi bile yetiyor. Allah başımızdan eksik etmesin