Maalesef aydindayim canim buraya rn yakin izmirde ahmet akkoca var oda ssdv yapiyor diyr biliyorum ama benim doktorum iyi sezaryen de dese ondayim Allah in izni ile
Anlıyorum.. hakkınızda hayırlısı olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef aydindayim canim buraya rn yakin izmirde ahmet akkoca var oda ssdv yapiyor diyr biliyorum ama benim doktorum iyi sezaryen de dese ondayim Allah in izni ile
kızlar bugun 7+3 üm sizce 5+3 kese gözükmüştü sizce bugun kalp atışı ve bebek görünürmü ?
teşekkür ederim canım başına iş çıkardımkızlar kilo çizelgesi ilk sayfaya eklenmiştir isteyenler boy kilo yazıp etiket yapsın ekleyelım sabahtan berı onunla ugrastım umarım begenırsınız
yok canım olurmu oyle sey sen bılgılerı toplayınca yazmam daha kolay oldu en azındanteşekkür ederim canım başına iş çıkardım
ellerine sağlık
Hayırlı olsun canım ne güzel çifte mutlulukTeşekkürler cnm. Rabbim sağlıklı bi şekilde ilerletir inşşş. Şimdi birde 2. Kesenin kalp atışı için endişeleniyoruz.
Hergün 3 tane 50 mg içiyorumİlacı kaçlık içiyorsun?
Gonlunu ferah tut canim insallah bisey olmaz bende kafayi yiyicem 6+6 olmusuz bugun sali kontrolum var alkimdan cikmiyo ne mide bulantisi ne bisey korkutuyo beni bakalim hakkimizda hayirlisi artik takdir Allahingünayydınnnnn dün bel ağrısıyla yattım kaldım bide rahim girişim nası yandı fitilden heralde diye düşündüm hayırlısıyla bişey olmaz inş bebeğime
kayınvalideler hep karışır mı yaa sabah sabah aramış telefonla fazla oynamıcakmışım
sezeryan olmucakmışım içim dışım temizlenecekmiş 40 yaşında 3. cocuma hamileyimm yaa
çenesiz olan her daim çenesiz cahil işte allahtan uzağımmm
Hergün 3 tane 50 mg içiyorum
kızlar bebeklerinize isim düşündünüz mü?
biz erkek olursa Aren kız olursa Defne diyorduk daha hamile bile değilken oğlum olacağını öğrendiğim gün Aren diye sevmeye başlamıştık.
Defne ismni çoook seviyorum ama yakın arakdaşlarımdan ikisi defne ismini koydular yeni isim arayışındayız.
kız olursa MERİN istiyorum eşim sıcak bakmıyor.
erkek olma ihtimalini düşünmek istemiyorum kayınpederin ismini koymak isteyecek eşim veee kavga kopacak yine. hamileliğimin bir kısmı sinir stresle geçecek.
( ilk bebeğin ismini amcası bulmuştu kayınpeder hayatteyken söylemiştik o da beğenmişti. hamile olmadan 2 yıl önce kp vefat etti oğluma eşim isminni koymak istedi biraz kavga koptu aramızda. hayattayken kabul etmişti falan diyerek ikna ettim. bu daha farklı düşünmek bile istemiyorum)
Canim bendede lekelenme vardi korkma progestan kullandim cok sukur ama her lavaboya gidince aklim cikiyoMerhaba kızlar, az önce tuvalet kağıdına çok çok hafif varla yok arası bi pembelik geçti... Doktoruma yazdım hemen ama o kadar korkuyorum ki sonra tekrar wc ye gittim yine baktım bu kez gelmedi. Aşırı stres yaptım kendime yaBöyle bir durum yaşayanınız var mı? C.tesi günü muayene bende işteyim acaba çok mu yoruyorum kendimi?
Konrolun ne zaman canimkızlar bugun 7+3 üm sizce 5+3 kese gözükmüştü sizce bugun kalp atışı ve bebek görünürmü ?
Canim bende ilacini kullaniyorum hamilelik boyunca kullanacakmiyiz bunuFitil yapio o yanmayi bn de progestan kullaniyorum oluyo bazen. Ama hic sevmiyorum sanki direk bebege bsy yolluyomusum gibi geliyo. Halbuki eriyo hemen
Kızım olursa biricik hayal , oğlum olursa alparslan diye düşünüyorduk hep . Uzmana danıştık, biricik hayal sakın düşünme, metres hayatı yaşar dedikızlar bebeklerinize isim düşündünüz mü?
biz erkek olursa Aren kız olursa Defne diyorduk daha hamile bile değilken oğlum olacağını öğrendiğim gün Aren diye sevmeye başlamıştık.
Defne ismni çoook seviyorum ama yakın arakdaşlarımdan ikisi defne ismini koydular yeni isim arayışındayız.
kız olursa MERİN istiyorum eşim sıcak bakmıyor.
erkek olma ihtimalini düşünmek istemiyorum kayınpederin ismini koymak isteyecek eşim veee kavga kopacak yine. hamileliğimin bir kısmı sinir stresle geçecek.
( ilk bebeğin ismini amcası bulmuştu kayınpeder hayatteyken söylemiştik o da beğenmişti. hamile olmadan 2 yıl önce kp vefat etti oğluma eşim isminni koymak istedi biraz kavga koptu aramızda. hayattayken kabul etmişti falan diyerek ikna ettim. bu daha farklı düşünmek bile istemiyorum)

Aren / çöldeki en parlak kum tanesi /bir ağaç cinsi ben peyzaj mimarıyım ağaç cinsi olması daha çok hoşuma gitmiştiAnlamları ne canım duymadım daha önce
anlamı önemli ama ben ilk duyduğum anda bana hissettirdiklerini önemsiyorum. Aren i amcası dediğinde eşimde ben de bi an kaldık ve gülümsedik tamamdır dedik. anlamını falan sonra araştırdık.Kızım olursa biricik hayal , oğlum olursa alparslan diye düşünüyorduk hep . Uzmana danıştık, biricik hayal sakın düşünme, metres hayatı yaşar dedi
Alparslan ismi için de mükemmel , uygundur dedi. Eşimin çok hoşuna gitti bu durum . O biricik hayal ismini hiç istemiyordu. Bebeğimizi alparslan olarak seviyoruz şimdilerde
Erkek olacak diye umuyoruz . Kız olursa süpriz olur . İsim konusunda yine bir uzmana danışırım . İsim deyip geçmemek lazım , bütün bir hayatı etkiler .![]()
Aren / çöldeki en parlak kum tanesi /bir ağaç cinsi ben peyzaj mimarıyım ağaç cinsi olması daha çok hoşuma gitmişti
Merin/ parlak, sevinçli / güzel ahlaklı / beğenmediğim anlamı da kısrak
Bir ara Can-Han-Nur'lu isimler furyası vardı. Şimdilerde anlamlarına bakmadığımızda ne olduğunu anlayamadığımız isimler var. Ben sade anlaşılır isimlerden yanayım. 2 kızım var Öykü ve Rüya isimleri :)
Zaten endokrine gidicem canım ben 7 sene hipertiroid tedavisi gördüm ameliyat oldum şimdi hipotiroid aslında normaldi hep değerlerim demekki gebelikte etkiliyor150 de gayet yüksek canım sen kadın doğuma değil endokrine git. Doz ayarlaması hemen etki eder merak etme.