Daha erken cnm hiç acele etme benimde 6+1 de kese 20 mm göründü içinde bebek yolk hiç bişey görünmedi 6+5 te hem bebeği hem kalp atışını duyduk sende haftaya duyarsin ultrasin cihazı bile büyük fark ettiriyor6+0 dı dün acile gittiğimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha erken cnm hiç acele etme benimde 6+1 de kese 20 mm göründü içinde bebek yolk hiç bişey görünmedi 6+5 te hem bebeği hem kalp atışını duyduk sende haftaya duyarsin ultrasin cihazı bile büyük fark ettiriyor6+0 dı dün acile gittiğimde
Bnmde 6+3 tü dün ultrasona göre sata göre 6+1 de Olumsuz birşey söylemedi haftaya görürüz fln dedi ama bende tedirginim bi kaç gün sonra başka Dr gidip vajinal baktırmayı düşünüyorum6+0 dı dün acile gittiğimde
Sanırım 11.26 mm di canım senoinki kacti amin amin insallahhh
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim.Hepinizi tebrik ediyorum. Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Benim üçüncü hamileliğim.Ama iki kızımda tüp bebek tedavisiyle oldu bu benim mucizem sürpriz oldu bize. Kalp atışıni duyana kadar inanamadım. Rabbime şükürler olsun,isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Daha erken cnm hiç acele etme benimde 6+1 de kese 20 mm göründü içinde bebek yolk hiç bişey görünmedi 6+5 te hem bebeği hem kalp atışını duyduk sende haftaya duyarsin ultrasin cihazı bile büyük fark ettiriyor
Canım ben inaniyorum güzel haberler alacağız senden Allah'ın izniyleBnmde 6+3 tü dün ultrasona göre sata göre 6+1 de Olumsuz birşey söylemedi haftaya görürüz fln dedi ama bende tedirginim bi kaç gün sonra başka Dr gidip vajinal baktırmayı düşünüyorum
Canım lekelenme kahverengi ise korkmaKızlar benim lekelenmem devam ediyor hal karnımda arada ağrı oluyor . Belim çok ağrıyo doktorum normal olduğunu söylüyor ne yapıcağımk şaşırdım . Sanırım düşük yapıcam diyorum artık okadar umutsuz oldum ki
Yolk sac bebeğin varlığı ve var olacağının en büyük göstergesi o varsa doktorlar tmm diyorlar.sende bebişin göreceksin inşallah.Yaaaaa gerçekten mi :) allah hepinizden razı olsun.sizinle konuştukça içim rahatlıyor valla.bi daha gittin mi peki canım doktora 6+1 'den sonra ?
Bnmde 6+3 tü dün ultrasona göre sata göre 6+1 de Olumsuz birşey söylemedi haftaya görürüz fln dedi ama bende tedirginim bi kaç gün sonra başka Dr gidip vajinal baktırmayı düşünüyorum
Yolk sac bebeğin varlığı ve var olacağının en büyük göstergesi o varsa doktorlar tmm diyorlar.sende bebişin göreceksin inşallah.
Kızlar benim lekelenmem devam ediyor hal karnımda arada ağrı oluyor . Belim çok ağrıyo doktorum normal olduğunu söylüyor ne yapıcağımk şaşırdım . Sanırım düşük yapıcam diyorum artık okadar umutsuz oldum ki
kara turp bulabilir miyim ki? Hamilelikte bi sıkıntı olmaz değil mi canım? Bide normalde bile zor içerdim bunu, şimdi bu bulantıyla daha da imkansız sanki
İnşallah cnm inşallah rabbim korktuğumuzla imtihan etmesinCanım ben inaniyorum güzel haberler alacağız senden Allah'ın izniyle
Aynen beklicem bkalım yine yazarm gelişmeleriBence de birkaç gün bekle öyle git canım ben de perşembe gidecem.hakkimizda hayırlısı olsun.
Yaaaaa gerçekten mi :) allah hepinizden razı olsun.sizinle konuştukça içim rahatlıyor valla.bi daha gittin mi peki canım doktora 6+1 'den sonra ?
Hayırlı olsun canım sürpriz yapmış mucizen gözün aydın