Her zaman ayni saatte uyaniyorsa o aaatten biraz once sen onu kaldir meme ver tekrar koy yataga kuzum. Baslarda benimli 7de hep kalkardi bana erken die bunu yaptim 10a kadar kaydi saat tabi gecede gec yatuodu simdi yine cekiorum saati geriye
Günaydın cnm 17:00de yatınca kaç kere hangi aralıklarla uyandı.. annesinin rqhatsız olduğunu bilmiş dinlensin diye zaman tanımış minnak:)
Ayakkabıların sezonunu kaçırmışım nasip değilmiş güle güle giysin Azra kuşum:))
Beli olan seyler bize gobekten sikiyo asagilar uzun kaliyo katlıyorum sort alsam bizimkinede kapri gibi olur , boyu olan bedeni alsam gobusu kurtarmiyor 64 65 cm civari cok uzun degil de gobus var
Her zaman ayni saatte uyaniyorsa o aaatten biraz once sen onu kaldir meme ver tekrar koy yataga kuzum. Baslarda benimli 7de hep kalkardi bana erken die bunu yaptim 10a kadar kaydi saat tabi gecede gec yatuodu simdi yine cekiorum saati geriye
Masallah bizimki ikinciye yatti seninki uyuyor daha azdaha ileri al oglen 1. De uyansin
Aslinda oda karanlik olsa sabah erkenden kalkmazda. Bzimki yatakodasi iki pencereli cok aydinlik
Bize herhangi birşey söylememişti. Ben prospektüsünü okuyup emzirmeden önce vermem gerektiğini anladım. Ama veriyorum arkasından emziriyorum. Yarım saat bekleyemiyorum çünkü tadını hiç sevmediği için çıkarıyor hemen. Arkasından emziriyorum bu kez içmiş oluyor artık. Bu şekilde de faydası oldu bayaa. Yalnız fazla kullanma. Ben 3 gün kullandım ara verdim. Tekrar şiddetli kusarsa öyle verdim. İçindeki domperidon etken maddesi ani kalp krizine sebep olabiliyormuş. Kilosuna göre mümkün olan en düşük dozda 8 saatte bir günde 2 kere versen de yeter. Doktor bize 8 saatte bir de verebilirsiniz dedi.
Benim sütüm az canım ya bugünler de baya azaldı hatta süre göre ayarlıyorum 30 çıkmışsa 100 cc yapıyorum artık mamada yazana göre 150 cc diyor hiç içmedi o kadar. 3.5-4 saatte kendi acıkıyor önce süt sonra mama mutlaka istiyor doymuyor çünkü emmiyor benim kız daha.
Bacim gece 00:00 de sagip birda sabah uyandiginda sagim yapsan gece mama ver aut birikiyor ozaman oglene kadar goturur osut sizi oglene tekrar gogsun dolar bir iki saate sagarsa sut gelmiyor korkma
Kesilmiyorda ben gunde uc dort enfazla beskere sagiyorum kesilmedi sukur
Masallah bizimki ikinciye yatti seninki uyuyor daha azdaha ileri al oglen 1. De uyansin
Aslinda oda karanlik olsa sabah erkenden kalkmazda. Bzimki yatakodasi iki pencereli cok aydinlik
Aynen ya yatak odasında 2 pencerenin ne işi var demi bizimde öyle aydınlık olmasını geçtim güneş bir giriyor çıkana kadar akşam oluyor yanıyor bebeğimde sevmiyor sıcağı yatağında yatamıyor gündüz
Bacim gece 00:00 de sagip birda sabah uyandiginda sagim yapsan gece mama ver aut birikiyor ozaman oglene kadar goturur osut sizi oglene tekrar gogsun dolar bir iki saate sagarsa sut gelmiyor korkma
Kesilmiyorda ben gunde uc dort enfazla beskere sagiyorum kesilmedi sukur
Günaydın cnm 17:00de yatınca kaç kere hangi aralıklarla uyandı.. annesinin rqhatsız olduğunu bilmiş dinlensin diye zaman tanımış minnak:)
Ayakkabıların sezonunu kaçırmışım nasip değilmiş güle güle giysin Azra kuşum:))
Asil uyanmalari gece 2 ve sabah 5bucukta oldu. Ama gece 2ye kadar 3 4kere gozleri kapali mizirmizir agladi memeye alinca sustu emmeden yerine koydum. Sabah da 6.40da uyandik kuzum. Gelir gelir yine hem de daha guzelleri ara ara takip lazim ❤
Yok kuzum erkene cektim artik iste ben zaten yine 7 8arasi uyaniyiruz genelde. Su an bizde 2.uykumuzdan uyandik oyle dusun karartan perde var bende cocuk odasina da aldim sen de al bence
Bize herhangi birşey söylememişti. Ben prospektüsünü okuyup emzirmeden önce vermem gerektiğini anladım. Ama veriyorum arkasından emziriyorum. Yarım saat bekleyemiyorum çünkü tadını hiç sevmediği için çıkarıyor hemen. Arkasından emziriyorum bu kez içmiş oluyor artık. Bu şekilde de faydası oldu bayaa. Yalnız fazla kullanma. Ben 3 gün kullandım ara verdim. Tekrar şiddetli kusarsa öyle verdim. İçindeki domperidon etken maddesi ani kalp krizine sebep olabiliyormuş. Kilosuna göre mümkün olan en düşük dozda 8 saatte bir günde 2 kere versen de yeter. Doktor bize 8 saatte bir de verebilirsiniz dedi.
Aaaa bilmiyordum bak hic doktor sure belirtmedi ve gunde 3kere demisti. Her hafta 3gun mu kullandin yoksa sadece 3gun mu kuzum evet benimkide cikaroyor
Kızlar bataryası düzgün olan yani şarjı iyi giden ve cızırtı yapmayan bi telsize ihtiyacım var. Eşim bi tane almış ebebekten, bataryası berbattı kapalı halde bitiyordu kendi kendine. İade ettik. Telsiz kullananlar ne kullanıyorsunuz?
Biz ebebekten vtech in https://www.e-bebek.com/vtech-bm2100-dijital-bebek-telsizi-p-vtc-bm2100 bu ürününü aldık. Memnunuz. Hiç cızırtı yok. Pili çok dayanmıyor 1 saat falan. Ama çoğu telsizin öyleymiş. Araştırdık bayaa. Eşim şarj edilebilir pillerini değiştiricek lehimleyerek. Siz de öyle yapabilirsiniz. Bu telsizde bas konuş da var. Ben odada çocuğu emzirip uyuturken bi şeye ihtiyacım olsa sesleniyorum cevap veriyor konuşabiliyoruz karşılıklı. Biz gayet memnunuz canım. Fotoğrafını da koyayım.
Aynen ya yatak odasında 2 pencerenin ne işi var demi bizimde öyle aydınlık olmasını geçtim güneş bir giriyor çıkana kadar akşam oluyor yanıyor bebeğimde sevmiyor sıcağı yatağında yatamıyor gündüz
Sende kararan perde al kuzum bende var hem serin hem karanlik oluyor Bebek odasinada aldım her renk var. Benim ev gün boyu günes içinde birde boydan boya cam
Aaaa bilmiyordum bak hic doktor sure belirtmedi ve gunde 3kere demisti. Her hafta 3gun mu kullandin yoksa sadece 3gun mu kuzum evet benimkide cikaroyor
İlk hafta 3 gün kullandım. Diğer hafta da 3 gün ama 1 er gün arayla. Çok kullanmamak gerekiyor. Prospektüsünde de 1 haftadan fazla kullanmayın diyor. 3-4 günde sonuç alınabiliyor zaten. Tavsiyem 3 gün kullanman canım. İnşallah bu dönemleri de atlatıcaz. Kusmalarımız biticek elbet.
İlk hafta 3 gün kullandım. Diğer hafta da 3 gün ama 1 er gün arayla. Çok kullanmamak gerekiyor. Prospektüsünde de 1 haftadan fazla kullanmayın diyor. 3-4 günde sonuç alınabiliyor zaten. Tavsiyem 3 gün kullanman canım. İnşallah bu dönemleri de atlatıcaz. Kusmalarımız biticek elbet.
Valla iyi ki soyledin. Aynen bende okudum ama doktor hic oyle birsey belirtmeyince duzenli hergun kuklancaktim. Doktor 3kere demisti ben dun 2kere vermistim. 2yeterli olur diye cok sagolasin tekrardan ❤ insallah kuzum amin ❤