- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Eve sigamiyoruz heryer fon stor tul nereye koyarim cikanlari bu arada a101 gittinmiYok kuzum erkene cektim artik iste ben zaten yine 7 8arasi uyaniyiruz genelde. Su an bizde 2.uykumuzdan uyandik oyle dusunkarartan perde var bende cocuk odasina da aldim sen de al bence
4 buçuk canimhayırlı olsun ilk startı başlayan sen oldun bir ay sonra bende tadimliklarla başlayacağım kaç ayliksuniz
Yok kuzum gitmedim. Yer bulursan al cok ise yarioEve sigamiyoruz heryer fon stor tul nereye koyarim cikanlari bu arada a101 gittinmi
Aaa şimdiye kadar gerek olmayınca hiç bakmadım bilmiyordum renkli olduğunu bakayım bende bizede şart serinde oluyorsa süpermiş:)Tum renkleri mevcut siyah olmasina gerek yok benim cocuk ofasindaki turkuaz rengi karartan perde kuzum❤
indim canım alya uyuyordu uyanıyo arada dedım ama sen çık bebegın yanında dur gelsın yesın demısler baya emrıvakı yaptılar ındım braz durdum döndum yemedım yemek fln da hastaym dedım bırı de demedı cık dıye ben demeden görumcem harıc. umarm bdha kımseyı cagrmaz ard arda.Canim nasil oldun
ne yaptin bu aksam indin mi kaynanana
Yaz geldi yorganinereye koyacagimi kistan beri dusunuyorum cocuk odasi alincabosta odada kalmadiYok kuzum gitmedim. Yer bulursan al cok ise yario❤
ah canım ya erkek bebekler daha şiddetli yaşıyorlar atakları çevremde de görüyorum Allahım yardımcın olsun. erkekler e konuşmak kolay. Keşke baba olsaydım dıyorum valllahı herşeyden bihaberler enfazla koşturanı bıle bıhaber.Günaydın veee kabus yeniden başladı yeni bir gün ağlayan uyumayan emmeyen biberonla mama almayan tam anlamıyla tadından yenmez oğlum ile
Ya bu kaç gün sürecek ağlamak istiyorum eşim de iki çocuk sana göre değilmiş diyor kendi bütün gün bu ağıtı duymuyor çok canım sıkkın
Gece onda zorla uyudu ikide kalktı üçte zorla uyudu saat 7de ayakta idi halada uyumadı
Yemiyor emmiyor uyumuyor susmuyor
Bu 4 ayda ne varmis boyle yaGünaydın veee kabus yeniden başladı yeni bir gün ağlayan uyumayan emmeyen biberonla mama almayan tam anlamıyla tadından yenmez oğlum ile
Ya bu kaç gün sürecek ağlamak istiyorum eşim de iki çocuk sana göre değilmiş diyor kendi bütün gün bu ağıtı duymuyor çok canım sıkkın
Gece onda zorla uyudu ikide kalktı üçte zorla uyudu saat 7de ayakta idi halada uyumadı
Çok soruyorum kızum ama resimdeki mi etrafa haber salacağım oysa:)))Asil uyanmalari gece 2 ve sabah 5bucukta oldu. Ama gece 2ye kadar 3 4kere gozleri kapali mizirmizir agladi memeye alinca sustu emmeden yerine koydum. Sabah da 6.40da uyandik kuzum. Gelir gelir yine hem de daha guzelleri ara ara takip lazim ❤
5.aydan sonra herşey duzelıyor muss o da atak bıtımıne denk gelıyo camm nerdeyse bizim ataga bıtmeye 1hafta var 5aylık olmaya daBu 4 ayda ne varmis boyle ya
Bebeklere bi haller oldu.
Bir de 3 ayindan sonra duzelir dediler hemsire bile dedi
Kotu yonde dedi heralde
6 buçuktan beri şimdi uyudu gezdirmekten yoruldum o da yoruldu sanırım sızdı 1 haftadır çekiyorum canım sünnet yaramadı yavrumaGünaydın veee kabus yeniden başladı yeni bir gün ağlayan uyumayan emmeyen biberonla mama almayan tam anlamıyla tadından yenmez oğlum ile
Kiz nasil veriyon meyveyi rendeleyp azicik kasik ucuyla elma verdim agzndan geri cikardi bogazini aldi4 buçuk canim
Cam rende lazim normal rendelenmisi yiyemiyorlar ilk baslarkenKiz nasil veriyon meyveyi rendeleyp azicik kasik ucuyla elma verdim agzndan geri cikardi bogazini aldi
Uzerini cikartip tartsaydn evdw varsa tartinkendin tart bidaha sikma caninida okadar yok sayilirmi kafayi yemis 200 eksik say sen bosver onun dediniGünaydın kizlar❤
Sabah asimiz vardi
2. Ay asilarinin aynisiymis verem haric
Canimi sıktı hemsire ya gecen 5700 cikmisti bu sefer tartti 6280 kusur gorunuyor 5850 saydi
Boyuda gecen 59 du bu ay 62.5 cikmis
Cok saymadin mi aradi farki dedim ustu kalin diyor
Kalin da degildi oncekilerde altta patikli alti bile vardi
Basladi mama verme ek gidaya gec yogurt ver meyve ver siraladi
Ama ben tatmin olmadim yarin dr goturmeyi düşünüyorum ondan fikir alayim
Aglayacam diye bu ara emmiyor dogru duzgun ondan mi alamadi ne yapti kiloyu kuzum
Kendin yapıyosun zaten uygulamada çok eğlenceli
Bizde en son aspiratörün başında uyuduk.
Var canim hamileyken cam rende almistik jokerden bu biseyler yiyemiyor beceriksizCam rende lazim normal rendelenmisi yiyemiyorlar ilk baslarken
Cam rende onu pure gibi sulumsu yapiyor
Evdeki tartiyla yapttigimda s. Ocagininl8nden dusuk cikiyor bir kiloya yakınUzerini cikartip tartsaydn evdw varsa tartinkendin tart bidaha sikma caninida okadar yok sayilirmi kafayi yemis 200 eksik say sen bosver onun dedini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?