2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bugün ilk adeti gördüm çok sancim var. Üstüne dışım çok ağrıyor tabi olmazda olmaz oğlum sürekli kucakta geçmek istiyor sıfır uyku ve bahar temizliğinin içine girmiş bulunmaktayım resmen evde dağınıklığın içinden kayboluyorum saat 3gibi sahur hazirkicam 6gibi oğlusun kalmicak ve ben şuan gumjslukleti parlatiyorum.bu ev nasıl temizlenecek ruhen bitik durumdayım Allahım hepimize hiç versin beterinden korusun en kötü günümüz bu günler olsun❤❤

Kızlar bugün ilk adeti gördüm çok sancim var. Üstüne dışım çok ağrıyor tabi olmazda olmaz oğlum sürekli kucakta geçmek istiyor sıfır uyku ve bahar temizliğinin içine girmiş bulunmaktayım resmen evde dağınıklığın içinden kayboluyorum saat 3gibi sahur hazirkicam 6gibi oğlusun kalmicak ve ben şuan gumjslukleti parlatiyorum.bu ev nasıl temizlenecek ruhen bitik durumdayım Allahım hepimize hiç versin beterinden korusun en kötü günümüz bu günler olsun❤❤
Kolay gelsin
Sendeki de iyi cesaretmis Masallah:)

Yazın pijama takımı ne giydireceğiz şortla falan mı yatıracağız yıprandı pijamalarımız iki takım var zaten yıkayıp yıkayıp giydirdim ilk defa bişey eskittik 😂😂 ince de olsa gene pijama takımı mı alsam Z zeLina
Ben zıbın sort giydirirm sanirim yada bu kisa tilumlar oluyo ya onlardan sadece , bizim pijama diye bi kavramimiz olamadi dehzet kustuğu icin uyurken bile 😂 helal sana

Canım benim kızım da yrmi bir gündür atakta.. çok şükür bu sefer çok zorlamadı sadece memeye düşkünlüğü arttığı için Fazla kalkmya basladı bunu duzeltmeue calıstım sanırım duzeldı. sakın bu atakta yenı alıskanlıklar edınmelerıne ızın vermeuın yoksa kalıcı oluyormus. gecenin 3unde benle oyun oynamak istedi yüz versem her gece isterdi eminim. buarada fırtınalı günler başlayınca sorunlar belli ediyor kendini kzuum
Etti ettii etmezmii anami aglatti bugunnn :(((

So

Sort tam oturmaz simdi ustune uzun pantolon bi nebze kurtarıyoruz da 😂 9 12 tulum tan oluyo bize lcwnin
masallah kuzuya boyu da uzun senin pasanın demek bizimkine kapri pantolon gibi oldu cabuk büyüyorlar degişsem mi kalsa mı bilemedim 🙄

Ben de bir arkadaşım kullanıyordu ona danıştım az önce canım, 2 çocuk büyüttüm çok kaliteli dedi. Joie alacaktım ama chicco kalitesiyle de karşılaştırınca bilemedim aslında. Joie mimzy için de çok çok iyi diyorlar. Bunda ek olarak ön tekerler var. Arada da çok fiyat farkı olmayınca sipariş verdim ben de tükenmek üzereydi umarım pişman olmam 😅😅
Güle güle saglikla kullanı duru ile kuzum ❤❤ on teker ona da var ben de o yüzden düşünüyorum hatta ❤ hayırlı olsun ❤😘

bsebse bsebse canım nasıl oldun miğrenin tutmuştu gecti mi bari bebekle çok zor oluyor evvel gün de ben cektim mideme vurdu aylardır böyle olmamıştım parol üstüne kahve içip uzandım o biraz fayda etti sagolsun büyük pasam da yormadı o gün Allahtan.
Sağol kuzum sorduğun için ❤❤😘 eşime iftari hazırla kaldır sonra yattim valla. Gozum cikacak kadra zonkluyordu bas agrimi gecti. Simdi. İbirz daha iyiyim ❤ hamilelik ve emzirme çok zor migrende..

Sağol kuzum sorduğun için ❤❤😘 eşime iftari hazırla kaldır sonra yattim valla. Gozum cikacak kadra zonkluyordu bas agrimi gecti. Simdi. İbirz daha iyiyim ❤ hamilelik ve emzirme çok zor migrende..
gecmiş olsun canım ya bilmem mi az serum yemedim ilkinde migren yüzünden dikkat ermek lazım tetiklemesin fiye o da zor bu yorgunlukla

Bebeğine masallah canım ❤
Ben de mama vermeye kesinlikle karşı değilim sadece beni bırakır mı diye endişe ediyorum çünkü zaten meme reddi yaşıyoruz.
Bir buçuk aydır meme reddi var doğru düzgün emmiyor. Ben iki haftadır düşünmeye başladım sütüm az diye aslında. Öncesinde emmemesi dönemsel dedim geçecek dedim. Ama iki haftadır arada sagiyorum az çıkınca demek ki sütüm azaldi diyorum başka sebep bulamiyorum bu kadar uzun red yapmasına.
Kakasina gelince normalde her gün iki veya u kez kaka yapan çocuk birkaç haftadır haftada bir yapıyor. Doymadigini burdan anlıyorum . Geçen ay 400 gr almıştı bu ay belki hiç almayacak böyle giderse.
Suyu ben de vereceğim artık havalar epey isiniyor sağlık ocağından da verebilirsiniz artık dediler.
Bir tanudigimin ikizlerinden biri 6 ay hic emmemis. Emzirme kocundan destek almislar whatsapp uzerinden. Simdi mamayi kesmisler

Bugun benim ki 10 dakika gecikme ile 6.10 da uyandi. Yarim saat cabaladim uyumadi tabi ki soyle 1 saat ileri atabilmenin yolunu bi bulsam :D

Bugun benim ki 10 dakika gecikme ile 6.10 da uyandi. Yarim saat cabaladim uyumadi tabi ki soyle 1 saat ileri atabilmenin yolunu bi bulsam :KK70:
Her zaman ayni saatte uyaniyorsa o aaatten biraz once sen onu kaldir meme ver tekrar koy yataga kuzum. Baslarda benimli 7de hep kalkardi bana erken die bunu yaptim 10a kadar kaydi saat tabi gecede gec yatuodu simdi yine cekiorum saati geriye 😂

Back
X