2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Biz de bundan almıştık canım. Ses kalitesini ben de epey beğendim. Ama kapalıyken şarjı kendi kendine bitiyor diye iade ettik. Burda başka bi arkadaş daha kullanıyormuş aynısını. O kadar çabuk bitmiyor dedi. Ben de internetten yeniden sipariş ettim aynı telsizi. Gelsin bakalım aynı mı olacak. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için ❤

Düşünmek istemedim çok fena

Deneyeyim canım ama önceden çıkıyordu şimdi çok az geliyor makinanın daha ilk çekim aşamasında 30 a yakın olurdu şimdi anca çıkıyor. Senin günde kaç cc çıkıyor bu şekilde peki

Günaydın kızlar. Ben bu ara aşırı unutkanım sizede oluyor mu? Vitamin ve omegada kullanıyorum ama yinede hep unutuyorum bazı şeyleri.

Bende de aşırı var ya mutfağa gidiyorum ne alacaktım diye düşünüyorum. Dönemsel bir şeydir inşallah ek vitamin de kullanmıyorum kan değerlerine yeni baktırdım sıkıntı çıkmadı da

Her zaman ayni saatte uyaniyorsa o aaatten biraz once sen onu kaldir meme ver tekrar koy yataga kuzum. Baslarda benimli 7de hep kalkardi bana erken die bunu yaptim 10a kadar kaydi saat tabi gecede gec yatuodu simdi yine cekiorum saati geriye
Benimde hep aynı saatte bende kendiligimden kalkarsam oyle yapım sürekli 06.30 da uyanıyor ileri atmaya çalışıyorum bende

Günaydın kızlar. Ben bu ara aşırı unutkanım sizede oluyor mu? Vitamin ve omegada kullanıyorum ama yinede hep unutuyorum bazı şeyleri.
Bende de aşırı dalgınlık var , unutkanlık da haliyle. Dışarda algilarim çok kapalı oluyor. Basit hesap şlemleri bile zorluyor . Ek vitamin kullanıyorum ama yeterli olmadı sanırım

En son ne zaman kontrole gitmiştiniz canım bi kan değerlerine bakılsa memeyi almıyor mamayı niye kabul etmiyor ki.

K
ah ah sorma eşime ben kafayı yedim galiba diyorum son bir haftadır yaşadıklarım
- Tarağımı arıyorum yana yakıla evde yok nerede olur banyoda normalde ama mutfağa kadar tarak aradım yok 3 gun saçımı taramadım nereden çıktı kirli sepetine atmışım
- tv masasında 20 lira vardı alıp amacım cüzdanıma koymak gidip çöpe atmışım sonra tekrar çöpe bişey atacakken a parayı çöpe atmışım dedim
- markete gittim 2 gun önce alacaklarım arasında salça yok ki evde 2 kutu var zaten, gidip salça da almışım ve eve gelip poşetleri boşaltıyorum eşime dedim ben salça almadım ama poşetten salça çıktı fişini de almamışım bi de kasadan geçip geçmediğini de bile hatırlamıyorum dedim yürü markete gidelim geri belki benden önceki müşterinin ödediği salçayı ben alıp poşetlemiş olabilirim dedim markete gittik ben Ödemişim salçayı geçmiş kasadan
- evde mutfağa ait olan eşyayı yatak odasında, banyoya ait eşyayı mutfakta buluyorum aklım gidiyor galiba benimde

Senin aklini alirim derler ya
Tam da o olmus
Allah akil fikir versin bizlere insallah
Bu bücürler aldi götürdü aklimizi canlari sag olasicalar:)

Ne yapmış öyle ebe ya 400 gr kıyafet ağırlığı mı olur. Dikkate alma bence diyeceğim ama insanın içi de rahat etmiyor

Senin aklini alirim derler ya
Tam da o olmus
Allah akil fikir versin bizlere insallah
Bu bücürler aldi götürdü aklimizi canlari sag olasicalar:)
Valla akşam olunca hele hepten kötü oluyorum ayakta duracak halim kalmıyor bi de topuk dikenim var sağ ayak topuğumda, bi de Ramazan ayı olduğu için hepten uykusuzluk bu gece sadece 3 saat uyudum

Çok güldüm yemınle. Benimde hiç farkım yok. Anneme geldim kalmaya 1 günlüğüne arabanın camını açık unutmuşum sabaha kadar. Sonra ertesi gün komşu söyledi başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Allaha çok şükür bişey olmamış. Zaten evde eşime diyorum sürekli bana birşey söyleme unutuyorum diye. Birde ben sözde sınava hazırlancam. Bana hep derlerdi çocuktan sonra zor olur diye. Bende ya ne olcakki diye düşünürdüm. Ben bu hafızayla bu sınavı nasıl vercem bilmiyorum.

Geçmiş olsun canım

Ben böyle miydim ya 30 sınıfa derse girer hanginde nerede kaldığımı hatırlar kitapsız deftersiz direk konu anlatırdım şimdiki halim diploman nerede deseler bilmem nerede acaba ki derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…