Biz ebebekten vtech in https://www.e-bebek.com/vtech-bm2100-dijital-bebek-telsizi-p-vtc-bm2100 bu ürününü aldık. Memnunuz. Hiç cızırtı yok. Pili çok dayanmıyor 1 saat falan. Ama çoğu telsizin öyleymiş. Araştırdık bayaa. Eşim şarj edilebilir pillerini değiştiricek lehimleyerek. Siz de öyle yapabilirsiniz. Bu telsizdEki Görüntüle 2269293 Eki Görüntüle 2269293 e bas konuş da var. Ben odada çocuğu emzirip uyuturken bi şeye ihtiyacım olsa sesleniyorum cevap veriyor konuşabiliyoruz karşılıklı. Biz gayet memnunuz canım. Fotoğrafını da koyayım.
Bende yaptim seninki kadar bana benzemedi ama
En azından halden anlardik birbirimizin
Benzemiştir benzemiştir. Ben de başta kendime benzetemedim sonra gözüm alıştı aaa aynı ben diyorum
Düşünmek istemedim çok fenaBugün biz de uyumayanlardanız. Diğer günler 2-3 saat uyumuşluğu oluyordu gündüzleri bu ataktayken bile ama bugün hiç yok
kızlar düşünsenize hepimiz aynı apartmanda oturuyor olsak, gece gündüz bi sürü ağlayan bebe. Tam delirmelik
Bacim gece 00:00 de sagip birda sabah uyandiginda sagim yapsan gece mama ver aut birikiyor ozaman oglene kadar goturur osut sizi oglene tekrar gogsun dolar bir iki saate sagarsa sut gelmiyor korkma
Kesilmiyorda ben gunde uc dort enfazla beskere sagiyorum kesilmedi sukur
Evet anlardık. Komşular laf çarpıp durmazdı
Günaydın kızlar. Ben bu ara aşırı unutkanım sizede oluyor mu? Vitamin ve omegada kullanıyorum ama yinede hep unutuyorum bazı şeyleri.
Benimde hep aynı saatte bende kendiligimden kalkarsam oyle yapım sürekli 06.30 da uyanıyor ileri atmaya çalışıyorum bendeHer zaman ayni saatte uyaniyorsa o aaatten biraz once sen onu kaldir meme ver tekrar koy yataga kuzum. Baslarda benimli 7de hep kalkardi bana erken die bunu yaptim 10a kadar kaydi saat tabi gecede gec yatuodu simdi yine cekiorum saati geriye
Bende de aşırı dalgınlık var , unutkanlık da haliyle. Dışarda algilarim çok kapalı oluyor. Basit hesap şlemleri bile zorluyor . Ek vitamin kullanıyorum ama yeterli olmadı sanırımGünaydın kızlar. Ben bu ara aşırı unutkanım sizede oluyor mu? Vitamin ve omegada kullanıyorum ama yinede hep unutuyorum bazı şeyleri.
Günaydın veee kabus yeniden başladı yeni bir gün ağlayan uyumayan emmeyen biberonla mama almayan tam anlamıyla tadından yenmez oğlum ile
Ya bu kaç gün sürecek ağlamak istiyorum eşim de iki çocuk sana göre değilmiş diyor kendi bütün gün bu ağıtı duymuyor çok canım sıkkın
Gece onda zorla uyudu ikide kalktı üçte zorla uyudu saat 7de ayakta idi halada uyumadı
Yemiyor emmiyor uyumuyor susmuyor
ah ah sorma eşime ben kafayı yedim galiba diyorum son bir haftadır yaşadıklarımGünaydın kızlar. Ben bu ara aşırı unutkanım sizede oluyor mu? Vitamin ve omegada kullanıyorum ama yinede hep unutuyorum bazı şeyleri.
Çok soruyorum kızum ama resimdeki mi etrafa haber salacağım oysa:)))
Senin aklini alirim derler yaK
ah ah sorma eşime ben kafayı yedim galiba diyorum son bir haftadır yaşadıklarım
- Tarağımı arıyorum yana yakıla evde yok nerede olur banyoda normalde ama mutfağa kadar tarak aradım yok 3 gun saçımı taramadım nereden çıktı kirli sepetine atmışım
- tv masasında 20 lira vardı alıp amacım cüzdanıma koymak gidip çöpe atmışım sonra tekrar çöpe bişey atacakken a parayı çöpe atmışım dedim
- markete gittim 2 gun önce alacaklarım arasında salça yok ki evde 2 kutu var zaten, gidip salça da almışım ve eve gelip poşetleri boşaltıyorum eşime dedim ben salça almadım ama poşetten salça çıktı fişini de almamışım bi de kasadan geçip geçmediğini de bile hatırlamıyorum dedim yürü markete gidelim geri belki benden önceki müşterinin ödediği salçayı ben alıp poşetlemiş olabilirim dedim markete gittik ben Ödemişim salçayı geçmiş kasadan
- evde mutfağa ait olan eşyayı yatak odasında, banyoya ait eşyayı mutfakta buluyorum aklım gidiyor galiba benimde
Günaydın kizlar❤
Sabah asimiz vardi
2. Ay asilarinin aynisiymis verem haric
Canimi sıktı hemsire ya gecen 5700 cikmisti bu sefer tartti 6280 kusur gorunuyor 5850 saydi
Boyuda gecen 59 du bu ay 62.5 cikmis
Cok saymadin mi aradi farki dedim ustu kalin diyor
Kalin da degildi oncekilerde altta patikli alti bile vardi
Oncekilerde diger hemsire olcum yapiyor o notuni aliyordu
Simdi ilk defa bu olcum yapti bu da si.. batirdi yani
Basladi mama verme ek gidaya gec yogurt ver meyve ver siraladi
Ama ben tatmin olmadim yarin dr goturmeyi düşünüyorum ondan fikir alayim
Aglayacam diye bu ara emmiyor dogru duzgun ondan mi alamadi ne yapti kiloyu kuzum
Oyyyy çok güzel teşekkür ederim cnm bayramlık bakmaya başladım daCanım bu sayfada çok güzel bir ayakkabılar varhttps://instagram.com/bebek_makosen?igshid=3cn2rt1bx5xp
Valla akşam olunca hele hepten kötü oluyorum ayakta duracak halim kalmıyor bi de topuk dikenim var sağ ayak topuğumda, bi de Ramazan ayı olduğu için hepten uykusuzluk bu gece sadece 3 saat uyudumSenin aklini alirim derler ya
Tam da o olmus
Allah akil fikir versin bizlere insallah
Bu bücürler aldi götürdü aklimizi canlari sag olasicalar:)
Çok güldüm yemınle. Benimde hiç farkım yok. Anneme geldim kalmaya 1 günlüğüne arabanın camını açık unutmuşum sabaha kadar. Sonra ertesi gün komşu söyledi başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Allaha çok şükür bişey olmamış. Zaten evde eşime diyorum sürekli bana birşey söyleme unutuyorum diye. Birde ben sözde sınava hazırlancam. Bana hep derlerdi çocuktan sonra zor olur diye. Bende ya ne olcakki diye düşünürdüm. Ben bu hafızayla bu sınavı nasıl vercem bilmiyorum.K
ah ah sorma eşime ben kafayı yedim galiba diyorum son bir haftadır yaşadıklarım
- Tarağımı arıyorum yana yakıla evde yok nerede olur banyoda normalde ama mutfağa kadar tarak aradım yok 3 gun saçımı taramadım nereden çıktı kirli sepetine atmışım
- tv masasında 20 lira vardı alıp amacım cüzdanıma koymak gidip çöpe atmışım sonra tekrar çöpe bişey atacakken a parayı çöpe atmışım dedim
- markete gittim 2 gun önce alacaklarım arasında salça yok ki evde 2 kutu var zaten, gidip salça da almışım ve eve gelip poşetleri boşaltıyorum eşime dedim ben salça almadım ama poşetten salça çıktı fişini de almamışım bi de kasadan geçip geçmediğini de bile hatırlamıyorum dedim yürü markete gidelim geri belki benden önceki müşterinin ödediği salçayı ben alıp poşetlemiş olabilirim dedim markete gittik ben Ödemişim salçayı geçmiş kasadan
- evde mutfağa ait olan eşyayı yatak odasında, banyoya ait eşyayı mutfakta buluyorum aklım gidiyor galiba benimde
Geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Benim beynim yandı bu saate kadar bir bebek devamlı ağlar mı kendimi bitik hissediyorum
Atak mi dïs mi bu halde olmasına sebep biliyorum
Az önce ağlaya ağlaya ayağımda uyudu
Büyük oğlan üç saate yakın hastanede kaldı serum ve ventolin aldı ohh bu gece rahat uyur çocuk dedim eve geldiler zorla birşeyler yedirdim son lokmada müjdesi kalktı banyoya giderken koridor banyo battıolan deli gibi ağlamak istedim kustu çocuk odasına gitti eşim iki oglanla ilgilenirken bir saate yakın kusmuk temizledim halılar yıkamaya gitti cumaya kadın gelecekti erken bayram ve bahar temizliğine halı yikanmasi iyi oldu çocuklar uyudu bizde yattık ama büyük oğlan öyle öksürüyor ki küçük onun sesine uyanıyor gece yine ateşi çıktı sirkeli su banyo filan derken uykusuz bir güne uyandık eşimde bende üzerinden enkaz geçmiş gibiyiz sabaha büyük oğlan biraz toplamis halde uyandı @AZRAM ve YUSUF ENSARIM @ISIK27 @bsebse
Havuza gidiyorlardı babası ile oğlan aksamlari orda saç kurutulmadan cikmis beyfesndi babayı dinlememis ergen sıpa sonuç pazardan beri yatak döşek ateşli hasta @ecemine
Kesinlikle sağlık en büyük servet
Ben böyle miydim ya 30 sınıfa derse girer hanginde nerede kaldığımı hatırlar kitapsız deftersiz direk konu anlatırdım şimdiki halim diploman nerede deseler bilmem nerede acaba ki derimÇok güldüm yemınle. Benimde hiç farkım yok. Anneme geldim kalmaya 1 günlüğüne arabanın camını açık unutmuşum sabaha kadar. Sonra ertesi gün komşu söyledi başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Allaha çok şükür bişey olmamış. Zaten evde eşime diyorum sürekli bana birşey söyleme unutuyorum diye. Birde ben sözde sınava hazırlancam. Bana hep derlerdi çocuktan sonra zor olur diye. Bende ya ne olcakki diye düşünürdüm. Ben bu hafızayla bu sınavı nasıl vercem bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?