daha olmadım ilk doğumda tam 1 yıl somra oldum daha cok benimkineKızlar adetleriniz düzenli mi? Doğumdan sonra 1 kere oldum bir daha da olmadım. Normaldir herhalde... Hormonlarım normal çıktı. Adet olsam süper olacak ya. Şişliğim giderdi biraz daha
Seninle aynı dönemde idik 16 Ocak senin paşa ne durumda benimki iki gündür beynimi yaktıKız ben de kaç gündür yazmamaya çalışıyorum biri sorsun istiyorum senden bekliyordum meğer sen de benden bekliyormuşsun tühne haber
Vallahi oluyor şekerimBiz barisalim sonra beraber herkese kuselimyokluğumuz belli olmuyor zaar
Yaa hadi yaBizim 16 ocakti ve dün itibariyle kara bulutlar dolaşıyor korkutmak gibi olmasın
Ben onuda denedim nefesi kesiliyordu ağlamaktan çok edepsiz ağlıyorBiraz biraksan aglayip uyumaz mi:/
Canım muhendisoglu abimizde bizim dr önerdiğini verdiğini övmüşmatrush Eki Görüntüle 2269470
Ben de ole saldik artik napalimBen olmuşum yarım dünya zaten
Canım onunda markası falan oluyor mu bende deneyeyim zaten yarım dünya oldum süt için tam dünya olmaya razıyım.. çünkü benimki bitmek üzere artık...Kuzum valla bilmiyorum ki zaten kilom var bebeğime süt olsun yeter ki diye ne varsa yer içerim
Onun misafiri varmış ben yardımcı olayım
1.2 cc ventolin 2 cc serum çekip veriyorsun. Normal serum yoksa fizyolojik de olur
Kuzum yarim sise olanları serum fizyoljikle karistiyodum ben az olduvu içincabuk bitmesin diye tam sise olabi cogaltmiyordum misafirim vardiydida
Sanada çok geçmiş olsun canımbsebse canım nasıl oldun miğrenin tutmuştu gecti mi bari bebekle çok zor oluyor evvel gün de ben cektim mideme vurdu aylardır böyle olmamıştım parol üstüne kahve içip uzandım o biraz fayda etti sagolsun büyük pasam da yormadı o gün Allahtan.
Bendeben talibim ozamn
Rabbim kolaylık versin canım çok geçmiş olsun sanadaSağol kuzum sorduğun için ❤❤eşime iftari hazırla kaldır sonra yattim valla. Gozum cikacak kadra zonkluyordu bas agrimi gecti. Simdi. İbirz daha iyiyim ❤ hamilelik ve emzirme çok zor migrende..
Ah ben de çok istiyorum buraları bırakmayı ama sıkıntıdan yine giriyorum2019 ocak anneleri
bu size veda yazim
Kizlar gercekten
Burayi seviyorum. Hepinizin sohbetini,bilgi alisverisini,gunluk hayatin kosusturmacasinda soluk aldigim bir yerdi.
Ama farkettim ki cok fazla zaman geciriyorum ve zamanimi cocuklarima daha kisitli ayiriyorum
Malum 2 side cok kucukler
Bugun kotu bir kaza gecirdik oglumla otobuste
Ufak birseydi ama bir vicdan azabi sardi beni
Cok korktum acikcasi. Ve cocuklarima daha fazla zaman ayirma karari almama sebep oldu bu korkum.
telefonumdan cok girdigim uygulamalari kaldirip sadece lazim oldugunda kullanmaya karar verdim
Telefon gercekten cok fazla zaman aliyor benim sanirim suan icin boyle bir luksum yok belki daha sonra :)
Hepiniz kendize cok iyi bakin ♡♡
Canım beklenen Doğum tarihin neydiProgramı olanlar biz 31 ocak doğumluyuz atak dönemi mi bakabilir misiniz bugün hiç olmadığı kadar ağladı bebeğim
Gecmis olsun canim2019 ocak anneleri
bu size veda yazim
Kizlar gercekten
Burayi seviyorum. Hepinizin sohbetini,bilgi alisverisini,gunluk hayatin kosusturmacasinda soluk aldigim bir yerdi.
Ama farkettim ki cok fazla zaman geciriyorum ve zamanimi cocuklarima daha kisitli ayiriyorum
Malum 2 side cok kucukler
Bugun kotu bir kaza gecirdik oglumla otobuste
Ufak birseydi ama bir vicdan azabi sardi beni
Cok korktum acikcasi. Ve cocuklarima daha fazla zaman ayirma karari almama sebep oldu bu korkum.
telefonumdan cok girdigim uygulamalari kaldirip sadece lazim oldugunda kullanmaya karar verdim
Telefon gercekten cok fazla zaman aliyor benim sanirim suan icin boyle bir luksum yok belki daha sonra :)
Hepiniz kendize cok iyi bakin ♡♡
sen de mı zayıfsnn
Canım sünnet mi atak mi benimkinin sünnet yarası iyileseli bir hafta oldu o dönemde hiç sıkıntı olmadi6 buçuktan beri şimdi uyudu gezdirmekten yoruldum o da yoruldu sanırım sızdı 1 haftadır çekiyorum canım sünnet yaramadı yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?