- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Evet canim bizimde oyle oluyordu ben de yeni kesfettim son 3 haftadir kucaginda yikiyorum bende yere çömelip aglamadan koyun koyunayikniyoruzBugün ilk defa oğlumu tek başıma yıkadım. Eşimle küvette yikiyorduk bugün banyoda kucağımda yıkadım kayıp dusururum diye korktum ama çok pratik ve kolay oldu. Pek ağlamadi da normalde başından sonuna dek ağlıyordu.
Oh masllahhFelsefe grubu derslerine girdim canım felsefe-sosyoloji-psikoloji-mantık anlattım 2 yıl, sonra rehberlik sertifikasını alıp derse girmedim rehberlik yaptım
İnşAllah faydasını görürsün sen de kuzumDeneyeyim ben de süt olsun da her şeyi içiyorum zaten ne varsasağ ol canım ❣
Aynen diz kapaklariydi canım. Sarı sarı döküntü gibi kabuklanma gibi bir şeydi.
Valla tum atak donemlerinde sinsi sinsi buralari okuyup icimden kotu kahkalarimi atiyordum onların bebekleri mizmiz benimki melek diyeresmen suan karma yasiyorum kizim benden tum ataklarin acisini cikartiyor
Sizde atak yokmu
Yag tabakasi gibi birikiyo canim dirseklerse dizlerde bileklerde ayak topugunda olabiliyo , konak nasil sacta yağ tabakasi olrk cikiyo oyle dusun kuzum benmkindede oluyoIslak mendille sildim geçti canım korktum başka bir şey diyebanyoda aslında lif yapıyorum daha sert ovmak gerekiyormuş
Masallah senden bir yıl kidemlisin benim 14. Yıl bitecek Ağustos'taTeşekkürler iyi dileklerin için. 16 yıl oldu. Senin büyük oğlun nasıl oldu? Ateşi gecti mi? Ikisinide öptüm kocaman
Ben dolaptan satiyorim valla yok parasina yeni olan seyleri yada sevmediklerimiBen şimdiden bebek kıyafetlerini olmayanları verecek yer arıyorum valla nereye koyayım o kadar şeyi, hiç 2. Bebe için de saklayamam valla sararıp gidiyor kıyafetler merdiven silmeye gelen ablaya sordum Suriyeli falan kız bebeği olan varsa vereyim kıyafetleri dedim
Vallahi ben de hiç yapamam büyük temizliği....
Doğurduğumdan beri hep yardımcı aldım da artık almıyorum. Son 2 haftadır ben yapıyorum yüzeysel. Özlemişim açıkçası...
Bayramdan sonra büyük temizlik yaptıracağım. Camlar, perdeler...
Yazlıkları yerleştireceğiz bugün inşallahhhhh. Uykum da var, umarım yapabilirim.
ben talibim ozamnÇok kilo aldıriyor diyorlar
Su sesi açtım, emmek istemediği zaman zorlamadan 10 dk sonra tekrar denedim, üzerimi tamamen çıkartıp çıplak şekilde emzirdim, birde gögüs ucuma hafif tatlı birşey sürüp denedim cnm çok şükür yendik. Şuanda sorunsuz emiyorSelam kizlar 3.ayda meme reddi yaşayan var mi ? Nasıl üstesinden geldiniz?
Allah yar ve yardımcımiz olsun canım canım 16ocakti bizim olması gereken doğum tarihi kaç gün var daha bu atağın biliyormusunBugun bizde ayniyiz uyandigindan beri agliyor emmiyor hicbi sekilde susmuyor ac ama yemiuor uyumuyor ne yapcam bilemiyorum bende
Biz yaşadık 400 Gr aldı o ay pes etmedim emdirme için resmen savaştım uykuda vermeye çalıştımSelam kizlar 3.ayda meme reddi yaşayan var mi ? Nasıl üstesinden geldiniz?
Canım muhendisoglu abimizde bizim dr önerdiğini verdiğini övmüşBnmde kafsm karisti ya bizede söyler misin ne verdigini canım
Bizim 16 ocakti ve dün itibariyle kara bulutlar dolaşıyor korkutmak gibi olmasınYaa gülme komşuna gelir başınaBize henüz vurmadı atak, teğet geçer umarım Bizim de tahmini doğum tarihimiz 19 ocak heralde meşhur atak haftası içindeyizdir ama daha karanlık yüzünü göstermedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?