2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah herkesin yuvasına huzur sağlık bereket aşk nasip etsin. İçinde bizlerede ❤❤ senin kaç yıl oldu

ayrica oğlunun gülüşünü severim maşallah pasama çok tatlı annesi
Teşekkürler iyi dileklerin için. 16 yıl oldu. Senin büyük oğlun nasıl oldu? Ateşi gecti mi? Ikisinide öptüm kocaman

Kısmetse yarin gidecegim. Gidemezsem haftaya illaki gidecegim. Canim sıkıldı iyice
Oglumda boyle sorunlarimiz yoktu hic
Sütüm bir baska bebego doyuracak kadar vardi
Anlamadim sütüm mü az veya bizim kiz herseyr kizip emmiyor ondan mi az aliyor
Insallah dr beni tatmin edici aydinlatir
Hadi bana kilo almadi da basla diyor. Masallah topac gibi olan bebege hangi akilla ek gida ver diyor anlamadim.

Kilo genetik birşey aslında bende bebekken çok zayiftim. Hele el gıda asla yemez yediğini anında Kusarmisim. Kızim anne karnında iyi kilo aldı ama doğduktan sonra aynı şekilde devam etmedi. Boy gibi genetik. Ki bu kadar az uyumaya bu kadar sürekli harekete uyumadi gi her an hareketli asla Durmaz bu kadar kusmaya iyi bile diyorum. İnsanlar bir garip kendimiz araştırıp kendi dogrumuzu yapmaliyiz bence. Sonucta rotaya falan yaptirmayin diyen soktorda duydum ben. Tip insani bilim insani okumus ama.. bosver sen canini sikma
Ac olsalar belli olur hersekilde zaten❤

Süt için mi yok denemedim canım var mı faydası
Aynen canım. Yani ben bi 5 gün ishal olmuştum ozaman sütüm resmen hiç yok gibiydi iki göğsümü sağıyordum biberonun dibini bile kaplamaz hale gelmişti. Düzelir düzelmez eczaneden bestlak damla ve solgar bira mayası tableti aldırdım kullanmaya başladığımdan beri çok şükür sütüm baya baya geldi. Günde bir kez geceleri mama vermeye başladım sonrasında. İshalken ful mamayla beslemek zorunda kalmıştım. Bence işe yaradı :)

Bugün ilk defa oğlumu tek başıma yıkadım. Eşimle küvette yikiyorduk bugün banyoda kucağımda yıkadım kayıp dusururum diye korktum ama çok pratik ve kolay oldu. Pek ağlamadi da normalde başından sonuna dek ağlıyordu.

Deneyeyim ben de süt olsun da her şeyi içiyorum zaten ne varsa sağ ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…