2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cok sevindim tabikide kisiye ozel söyleniyorbu durum ek gida meselesi , ama onune gelene ay baslagiver 4 bitirincefln denmeseo bence dogru degil sadece , dediyin gibi secen herturlu seciyo malesef buni. Erkenden tattirmayla fln alakasi yok ne yazikki ama gelde bunu anlat etrafa , bebegin sindirim sistemi icin uygun olan zaman 6 civari tabiki bakildiginda, ay dur o zamanlar daha heyecanlo oyle yafa boyle baslanacam zayen az kaldi

canım sakin ol ataktan dolayı ve bu atakta 1hafta boyunca tavan yapıyorlar. alyayı hatırlasana 3,4kez uyanıyotdu gecen hafta 2,3gundur gectı.. sabret ama sakın yenı alıskanlık kazandırma bu atakta sonradan kalıcı olursen aynen devam ❣❣❣

Günaydın kızlar ☀ Bugün benim doğum günüm 32 oldum
Doğum günün kutlu olsun cnm bebişinle sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun❤
Kuzum ben senin bitti demeni bekliyordum nedir bu yavruların derdi anlamadım ki.. bi yerlerde bebekler kulübü varda 2019 ocak bebeleri olarak yazışıp anlaşıyorlar hep birlikte annelere eziyet etmeye mi karar veriyorlar aceppp

Daha erken ama Adım Adım seti duyan var mı 9 aylıkken başlıyor 48 aya kadar eğitim seti. Yiğenlerime çok yararlı olmuştu. Zengin içeriği var etkinliklerde
Bn biliyorumda onunla ilgili biri soyle demisti, tamamen ticari amaclicherkesin bebegi 9 ayda aybi gelisimi gosteremezki 9 da olup 8 aylik becerilere sahip olan var, 11 aylik vecerilere sahip olan var, çocuğunuzu kisitlsmayin tarzo bisiler demisti, bnde oyle dusundum sahsen yaziyi okuyunca

hişşş uyku öğünü verdim ben hıc uyanmadann onunustune 5saat daha uyudu ondan öyle oldu teyzesı bıdaha aksatmyacam
Kuzum uyanmadan mı besledin yattıktan kaç saat sonra emzirdin birde bu bebişler kaç gün üst üste aynı saatte uyursa alışkanlık kazanır acep 2 gündür 7:45 gibi uyutuyorum resmen başında bekleyip uyanırsa geri döndürüyorum gerçi 1 kere uyandı dün 8buçuk gibi...ilk gün 3buçuğa kadar uyumuş 2. Gün 12de uyandı banyo yapmıştı çabuk acıkıyor banyodan sonra galiba.. 8den önce uyumaya alışsaydı bir rahat edeceğim

Senin sütü de zor kabul ediyormuş ya tadına baktın mı hiç yediklerime pek dikkat etmiyorum demiştin ondan olabilir mi
Tadi gayet guzel canim tadinda problem olsa hic icmezdi iki aya kadar cok guzel icti mamada icmiyo hadi sutte sorun var ayni seyi mamayada yapiyor. Ben dikkat etmiyorum derken habi bugun illa sebze aksama et diye dikkat etmiyorum cok biskuvi kek tatli tuketiyorum diger gibi aci baharatli eksi yemiyorum tatli agirlikli paketli urun vs
Hem burada tek ben degilimki canm cogu kisi emmemesinden acikmamasindan meme reddinden sikayetci bence normal
Bu durum

Anladım canım hiç acıkmıyor zorla yediriyorum demiştin ondan sordum son bir aydır mı bu durum var sanırım. Sen rahat edersin en azından düzenli saatlerde içmiş olsa

Yok canım ya gözümle görmesem tamam derim de zamanı gelince ne etkinlik yapacağım diye düşünmüyor insan. Hele o söylenilenleri yaptığını gördükçe daha bir güzel oluyor Birini yapmasa diğerini yapar herkesin yeteneği, ilgisi farklı sonuçta. Söyleyen karalama amaçlı demiş gibi geldi bana

canım şöyle ki 4.aydan sona rüya öğünü dıyor traccy hogg. benn bunun ıcn 4.ayı bekledım oncesnde uyandırmıyordum eger 45dkda dalıyorsa sen 1saat oncesndem gır sakin.sakin akıvıte yap yataga yorgu gırmesin ertesı gun de aunını uygulayablrsın bemce onemlı olan rutınlere nezaman basladıgın

Neyi kazandirip kazandirmadigimi bile bilmiyorum canim ya ruh gibi geziyorum. Sadece gece her kalktiginda meme verniyorum aliskanlik olmasin diyr. Onun disinda kucagimda bazen ayakta bazen yatakta .Eve ani biri gelse her yer her yerde
19 gün gorunuor canim benim ki 3 gün onceden giriyor o yizden 16 gun insallah. Tukendim goz altlarim goz alti olmaktan cıktı. Sacimi yikayip yikayip tarayamamaktan acilacak gibi degil bazen oturup agliyorum sonra da ya Allah ceza verir saglikli Çocugun var diyorum duruyorum fln kafalar bi dunya bende

işte kucagına alma durmadan naıl uyutuyosan onu yap yoksa bu kucak ısteme alıskanlıgı kalır emın ol aman dıyım alma bdaha kucagına bak gecelerı oyun da oynamak ıstermş bazen bebekler. ben ıkk bnu yaptıgında yuz verseydım sonu gelmezdi

Olabilir canım, etkinlik bol fikir vs dogrudur benim katildigim her 9 aylik bebegin yetisinin ayni olmayacagi , mesela burda ayni aydayızkimimiznki etrafinda tur atiyo donuyor kimisinde totoyu kaldıramıyor gelisim ayni ilerlemiyor sadece bu dogru

bebkler anne karnında daha tatları almaya baslarmıs ben yemek ayırmıyorum kızımda karnımda da almıstır o tatları dıye dğşğnüyorum ınsallah ayırmaz anası gb:)

Daha erken ama Adım Adım seti duyan var mı 9 aylıkken başlıyor 48 aya kadar eğitim seti. Yiğenlerime çok yararlı olmuştu. Zengin içeriği var etkinliklerde
ne güzel canım ben de ay ay büyüdükce ne lazımsa onları almak ıstıyorum. benım kızım zeka kartlarıyla pek ılgılenmıyor azcık guluyyor bakıyor sonra elıne alıp agzına sokuyor amacı dışında kullanıyor anlatıyorum annecim bu şöyle bu böyle diye ama sanırım anne benım bunlara ıhtıyacm.yok dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…