Aynen bizde konaklari zeytinyagi ile cozduk. Fakat ben hep iyice mustela foam sampuani ile yikadim ozel aldim gittigittiyordan. Sorun yasamadik.Saçlı deride konak var.
Dr. Tavsiyesiyle zeytin yağı maskesi yaptık yıkadık.
Döküldü bayağı...
Kaşıntı yapıyor.... Eli orada....
Bu durumu yaşayan var mı?
Benim koca herturlu yataginda yatıyor bn cocuk odasinda yatıyorum ama artik bi hafta koltuktami yatar yerde mi yatar bilememElleme sürünsünbenimki bu aralar arkadaşlarıyla dışarı çıkıp duruyor bende alıyom bebemi yanıma gelince salona gitmek zorunda kalıyor evde dursa yatacak yerinde
File hic kullanmadim canim hala nasil filede yikayabiliyorsun kiz hala imkansizKızlar bebekleri yıkarken kullandığımız file ne zamana kadar kullanılıyor? Benimki koptu yenisini alıp almamakta kararsız kaldım. Birde siz saçlarını nasıl kurutuyorsunuz?
Tek başına oturana kadar kullanılır sanırım. Ben filede çok rahat ediyorum. Uzun süre kullanırım gibi. Havluyla kuruyuveriyor hemen..Kızlar bebekleri yıkarken kullandığımız file ne zamana kadar kullanılıyor? Benimki koptu yenisini alıp almamakta kararsız kaldım. Birde siz saçlarını nasıl kurutuyorsunuz?
Valla benimki keyfine düşkün yatıyor filede yıkanmayı bekliyor canım. Oturtsam tek başıma biraz zorlanırım sanki oraya buraya saldırır.File hic kullanmadim canim hala nasil filede yikayabiliyorsun kiz hala imkansizben benmkini oturtuyorum küvete sapu supur yikiyorum oda oynayip duruyo sularla ondan oncese yatirip yikiyordum benimki havluyla iki surtunce kuruyo hemen zaten cok sacimiz yok
Sağolasın canım alerji mı oldu yoksa sinek mi ısırdı bilmiyorumOffoff ne olmus guzel yavruya cok gecmis olsun cok uzuldum
Çok fonksiyonlu file diye birşey gördüm şimdi internette bakarken. Hem gererek kullanılıyor hem oturtuluyor. Kullanan varmı acaba?Tek başına oturana kadar kullanılır sanırım. Ben filede çok rahat ediyorum. Uzun süre kullanırım gibi. Havluyla kuruyuveriyor hemen..
Saçlı deride konak var.
Dr. Tavsiyesiyle zeytin yağı maskesi yaptık yıkadık.
Döküldü bayağı...
Kaşıntı yapıyor.... Eli orada....
Bu durumu yaşayan var mı?
Kızlar bebekleri yıkarken kullandığımız file ne zamana kadar kullanılıyor? Benimki koptu yenisini alıp almamakta kararsız kaldım. Birde siz saçlarını nasıl kurutuyorsunuz?
Benimki pek yatmayı sevmiyor yikanirken yaValla benimki keyfine düşkün yatıyor filede yıkanmayı bekliyor canım. Oturtsam tek başıma biraz zorlanırım sanki oraya buraya saldırır.
E bi takim zorluklari var yalan deelbAllah kolaylık versin zor bence
Siz nerde yaaiyosunuz canim sogukmu orda havalarFile çok rahat oluyor gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorumkafasını da ömce müslin bezle hem vücudunu hem başınu kuruluyorum 1 saat kadar başında şapka takıyorum
Siz nerde yaaiyosunuz canim sogukmu orda havalar
Ya ben ayse onerin videosunda gormustum bi danisanin file takilan yerleri kuvetinden atmis ve gozune carpmis bebegin o yuzden ben hic almadim en guzeli bebek suyun icinde altina bi havlu yada kiyafetleri klasik yontem demis idi kuvet ici kopukler de var tabanina konulan gerci ben oturtuyorum yikiyorum vllaTek başına oturana kadar kullanılır sanırım. Ben filede çok rahat ediyorum. Uzun süre kullanırım gibi. Havluyla kuruyuveriyor hemen..
Banyodan sonra bi kez uyursa yada 3 saat gecerse bi etkisi kalmazmış oyle diyoolaaa ben artik hergun yikadigim icin disari nezamn cikiyoz banyo yapmismuyiz nolmus saldim gittiKaraman canım soğuk değil aslında ben kafasını üşütür diye korkuyorum kışın hep koruyunca birden çıkaramadımama kısa kol şortla dolanıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?