2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bak işte emzirdiğini biliyorlar mr çekmiyor rontgene yonlendiriyorlar. Sonra sekiz saat emzireme çocuk aç kalsın. Benimki biberon da almıyor.
Bana 1-2 saat sonra emzirebilirsin dedi ki adam ortopedi uzmanı. Sonradan profesöre sorduk sakın ha 6 saatten önce emzirme ilk sütünü sağıp at, bol suyla köpükle banyo yap öyle al çocuğu kucağına dedi. Profesör bunu diyor uzman doktor nasıl bilmez zararlarını ben de çok şaşırdm

alexandrite lazer makinesi kullanan yerlerde yaptır. Çoğu hastanede var danışmaya sorarsan yonlendirirler. Hastanede yaptırmak en iyisi ben yaptıralı bayağı oldu geri çıkmıyor. Diğer yerler farklı makineler kullanıyor etkili olmuyor.

Herkes işini düzgün yapsa ama nerdee

Ay çok teşekkür ederim Ben makinelerden de pek anlamam. Cahil cühela gidip bir yerde kazıklanırdım muhtemelen Soruşturayım bir

6 aydan sonra geçeyim bende o zaman cnm şimdilik sığıyor gibi
Ay ohoo kuzum ya o kadar bekleyemem.. bir de daha önce başladım diye mecbur jiletle devam ediyorum 3 güne çıkıyor ben de duramıyorum öyle sürekli uğraması zor geliyor
Ben hiç başlamadın sanmıştım cnm başladıktan sonra o jilet olayı zor oluyor gerçekten..bende yaz bitiminde kalanlar için gideyim diyorum..

Kizlar dun gece coooook uzun bi aradan sonra kuzenler olarak istemeden sonra disari ciktim hemde gece hemde bebem olmadan ne sut biraktim ne bisey diiken ustunde uyandi uyanacak derken bi dk aklimdan cikmadi resmennn
Uyanmışmi peki. Emzirip ciktiysan üç saat garanti

Dun tunali da bestelar sokakta bi yere gittim kuzum baya kampanya yapmis gorustum aklima yatti arkadasla basliycam. Benim ilk gittigimde etkili olmadi cok gerci 2 seans gidebilmistim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…