Hala emziriyorsan sıkıntı yapma bence. mama veriyorsan su oranını arttırabilirsin belki öyle su ihtiyacını karşılar biraz ya da ek gıda olarak karpuz gibi suyu fazla olan meyvelerden verebilirsin benimki de çok fazla içmiyor da emziriyorum diye çok zorlamıyorum
Canım mama kullanan bir anne olarak kutuda yazan ölçüye uymak gerekiyor mama az ya da fazla olursa sindirimi etkiliyor. Benim kız biberonla suyu içiyor biberona alıştığı için hiç sıkıntı yaşamadım
Cnm bende wee babynin minik suluk seti var suluk kısmıyla içemedi biberon kısmını taktım ama benimkide tokken içmiyor ek gıdanın yada mamanın üstüne verdim mi oynuyor biberonla bende önce su veriyorum sonra diğerlerini
Benimki çok içmiyor su biberonu 30 luk zaten eline veriyorum biraz çekiyor biraz ucunu ısırıyor üstüne başına döküyor arada bir iki yudum giderse gidiyor açsa hızlı hızlı çekiyor mama sanıyor başta galiba öylede boğazına kaçıyor:) idrar rengi falan normal demekki yetiyor diye düşünüyorum bende..
Canım mama kullanan bir anne olarak kutuda yazan ölçüye uymak gerekiyor mama az ya da fazla olursa sindirimi etkiliyor. Benim kız biberonla suyu içiyor biberona alıştığı için hiç sıkıntı yaşamadım
Aslında ben de kutudakine uyuyordum hep ama birkaç kişi böyle tavsiye vermişti bana da oğlum kabızlık çekerken bir faydasını görmedim ama zararını da görmedim hiç su içmiyorsa diye yazayım dedm :)
Cnm bende wee babynin minik suluk seti var suluk kısmıyla içemedi biberon kısmını taktım ama benimkide tokken içmiyor ek gıdanın yada mamanın üstüne verdim mi oynuyor biberonla bende önce su veriyorum sonra diğerlerini
Bebeği su içmeyi sevmeyen anneler, napıyorsunuz? idrarı iyice koyu renk oluyor, çay kaşığı ile su vermeye çalışıyorum binbir şebeklikle, resmen suyu sevmiyor.. şu sıcak havalarda mecburuz, biberonla içmiyor, suluk aldım alıştırma bardağı diye geçen, onu da sevmedi. Pipetlileri becerebilirler mi ki erken mi ki?
İlk başta benimki de öyleydi canım. Baya uzun süre oynadı. Yeni yeni keşfetti. Suyuda başta çok istemedi o yüzdende pek oralı olmadı. Şimdi aklıma geldıkce veriyorum içiyor.
Bende karnını suyla doyuruyormuşum gibi vicdan yapmıştım ama farkettim ki arkasından mama verince de normalde ne kadar içiyorsa o kadar içiyor yine.. azalma olmuyor..
Bende karnını suyla doyuruyormuşum gibi vicdan yapmıştım ama farkettim ki arkasından mama verince de normalde ne kadar içiyorsa o kadar içiyor yine.. azalma olmuyor..
Canım benimki biberonla besleniyor ya hemen ardından verdim normal içti 120lik içer normalde 30luk su içmişti 90da kalacak sandım ama yine 120yi bitirdi..