2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Devlet hastaneleri söyler mi bu haftalarda 12. Haftayı doldurduğumda devlet çağırmıştı 2 li test için o zaman belki söyler

Deneyim cnm balla denemiştim daha önce ama çok kötü geldi tadı ama meyvelerle denenebilir
yok ya sadece bal falan sütün tadını bastırmıyor hatta bence daha kötü oluyor sevmeme rağmen sütü ben bile hoslanmıyorum eşim bazen keci boynuzu pekmezı falan attırıyo zorla amanınn bence meyveyle dene hosuna gıdecek soguk soguk

Banada bidahaki randevuya kalır gibi geliyor bnm Dr um görsede söylemez muhtemelen çok erken daha diye :)
Ben özel hastaneye ayda bir gidiyorum ama aralarda da devlet hastanesine gidiyorum ikili testimi de devlette yaptıracağım 12. Hafta bitince belki o zaman söyler

Tamam cnm çok sağol deniycem mutlaka

Bugun randevum vardi arkadaslar sukur bebis iyiymis 10+6 olmusuz 5gun onden gidiyoruz hersey yolundaymis sukur cinsiyet icin de biz sormadan kendisi henuz cok erken ama sorarsanuz %51 erkek %50kiz dedi kemik yapisindan dolayi erkek olabilecegini düsündü Oyle olursa 2.oglus gelecek Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize 20 gun sonraya randevu verdi ense olcumu 2li test vs icin annemlerde tartilamamistim ayni kilodayim saniyordum 3 kilo da vermisim

2. Ciltteki Değişimler
Cilt hamilelik döneminde birçok şekilde değişebilir. Birçok kadında karnın alt kısmındaki cilt, koyulaşır ve kahve-siyah bir görüntü alır. Linea nigra denilen dikey bir çizgi oluşur.

Arada sırada yüzde ve boyunda çeşitli boyutlarda kahverengi lekeler ortaya çıkar. Bu lekeler doğumdan sonra yok olur veya renkleri açılır.

Kılcal damarların belirginleşmesi (anjiyom), cilt üzerinde küçük kırmızı dallara ayrılan kabartılardır. Benzer bir durum da avuç içindeki kırmızılıktır. . Bu değişikliklerin sebebinin hamilelik sürecinde artan östrojen seviyesi olduğu düşünülür.
kızlar yüzündeki kızarıklık ıcın bır arkadas sormustu bulamadım ama okursa boyle bır yazı buldum

Oyle canim.benim esimde hep oglum diye seviyor . Bende ona kiziyorum.kizsa uzulur diyorum :) ben notrum zaten ilk bebegim.

Biz bugün randevumuza girdik! Bebiş büyümüş hareket ediyordu. Her şeyi çok iyi dedi.. Cinsiyet tahminine de erkek gibi ama siz gene de kimseye bi şey söylemeyin, duyurmayın, 1 ay sonra kesin sonucunu söylerim dedi :) Kız demediği için başta bi üzüldüm ama sonra hemen geçti, sağlıklı olsun da...

Eklentiler

• 79743316-EA36-4220-9355-1CC11136919E.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar bisey danışmak istiyorum. Ben abur cubur pek tüketmem amaaaaa arada canım coooook istiyo. Mesela şuan danone yemek istiyorum normalde yemem halbuki. Yesem bi zararı olur mu?
Benim de öyle canım yaklaşık dört senedir , hazır urunleri biraktim. Ama şimdi canım ne zararliysa çekiyor. Bugün kaçamak yapıp gofret yedim daha buyuk porsiyonlar olmasında sorun olmaz herhalde , bak danone olsa ne iyi olurdu şimdi :)

maşallah ya çok sevimli görünüyor.

bugün erkek haberleri peşpeşe geliyor sağlıkla gelsin minişler

maşallah canım sağlıkla büyüsünler doğsunlarda canımızın canı onlar bebişlerimizz :)))

Devlet hastaneleri söyler mi bu haftalarda 12. Haftayı doldurduğumda devlet çağırmıştı 2 li test için o zaman belki söyler
Ben 11+3 de gittim söylemedi canım 16. Haftadan once olmaz şuan erken dedi, yarı ozel yarı devlet hastahanesiydi gittiğim.bende çok merak ediyorum yarın ikiliye gidicem söyleseler keşke :)

Deneyim cnm balla denemiştim daha önce ama çok kötü geldi tadı ama meyvelerle denenebilir
Herkesin tiksindiği şey farklı işte :) Sütü kalsiyum almak için içmeliyiz ama sütten daha yüksek kalsiyum içeren şeyler de var, mesela ayran hatta kefir.. Kefirdeki kalsiyum oranı süte göre çok daha fazla. Belki onu içebilirsin?

kefirin tadı cok daha kotu bence denemeyın derim ama kalsıyum sar zıra benım arkadasım gozumun onunde 16 haftalık hamıleyken konusurken bildiğin dişinin yarısı kırıldı , süt peynır hiç yemiyormus başka besinlerden de alınabılır belkı evet ama en onemlılerı sut ve sut urunlerı

Kızlar merhaba herkese :) cinsiyetini öğrenenleri tebrik ederim. Bizim çok erken hiç konusunu bile açmadı. Tahlillerimde lökosit çıktı idrar kültürü istedi. Onun dışında sorun yok 4 cm olmuş dedi. Kocaman geldi gözüme kolları bacakları nasıl kıpır kıpırdı :) cinsiyet tahminin de bulabilecek var mı ??? 2 ki testi yaptırmayacaksak 1 ay sonra görüşeceğiz dedi. 1 ay çoook uzun. Tahminleri alalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…