2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Önceden içebilirdim süt ama bugün 11. Haftamız bitiyor ağzıma bir yudum süt koyamadım aynı şekilde süt ürünlerinin hiç birini yoğurt peynir de dahil kokuyor gibi geliyor hala burnuma içim almıyor
Peynir yoğurt yiyorm onlarda sorun yok ama süt zaten oldum olası içmeyen ben nasıl içim bide bulantılar varken :) neyseki yırttım

Hayirli evlat olsun canim.neden yastalar :)
Kiz torun istiyorlardi cok. Babam ztn kızlara cok duskun. Annem de insanin bir kiz evladi olmali der hep. Onemli olan saglik diyorlar tabii de bayagi hayal kırıklığı oldu ben anlıyorum:) hic umrumda degil valla oglusum saglikli ya gerisi bos.

ay benım esımde tam bir etobur , taze fasulyeye bıle kıyma ıstıyor benımde bu aralar kıyma köfte pek ılgı alanımda değil acıkcası kacıyorum hep tavuga falan tavuklu yemeklere

Hayırlı olsun cnm oğlusun:) hissiyatın ne yöndeydi tuttu mu

Peynir yoğurt yiyorm onlarda sorun yok ama süt zaten oldum olası içmeyen ben nasıl içim bide bulantılar varken :) neyseki yırttım
İçebilsek keşke dişlerimize kemiklerimize ne kadar zarar veriyoruz bebeğimiz bizdeki kalsiyumu alıyor ileride kemik erimesine neden oluyormuş

İçebilsek keşke dişlerimize kemiklerimize ne kadar zarar veriyoruz bebeğimiz bizdeki kalsiyumu alıyor ileride kemik erimesine neden oluyormuş
Aynen ama olsun türevleriyle kapatmaya çalısırı bizde napalım çorba falan yapıyor annem bazen sütlü onu içiyorum ama direk içemiyorum çok ilginçtir ki

süt içemey hamişler tadını değiştirmeyi deneyin yaz havalarında sıcak sıcak zaten gıtmıyor malesef blenderden bol muz ceviz badem bal yada tam tersi cılek muz koyabılırsınız meyve tadından sutun tadı gelmıyor bıle hatta ıcıne buz atıp oyle gecırebılırsınız el blenderınden cok seveceksınız bence deneyın S Sevimlipanduf sende canım bak bu sekilde yap ve ıcemeyen yada sevmeyen hamıleler

Hayırlı olsun cnm oğlusun:) hissiyatın ne yöndeydi tuttu mu
Benim de icimden erkek geciyordu ne yalan soyleyeyim. Esim de cok erkek gibi hissediyordu hatta koymayı dusundugumuz isimle sesleniyordu. Ama o eksi yeme vs olayi hurafe. Tatlidan tiksindim hep ekşi seyler çekiyordu canim. Cok da bulantim oldu. Ama erkekmis iste.

Deneyim cnm balla denemiştim daha önce ama çok kötü geldi tadı ama meyvelerle denenebilir

Bende erkek hissediyorum ama pek dile getirmiyorum.Eşiminde gönlünden erkek geçiyor biliyorum ama kızımız olursa da çok sevinirim.Sağlıklı olsunlarda

Ya bende cuma gidicem 11+3 olcaz ama sanmıyorum bi daha ki aya kalacak sanırım bizim ki
valla benımkı bıdaha kı aya kaldı o yuzden beklıyorum paşa paşa hem daha net belli olur dıyorum ıcımden o yuzden pek fazla sorun etmıyorum 11+1 de 42 mm deydi bebişim tahmınde bulunabılır mısınız dedım %50 kız %50 erkek deedi Şoka soktu bızı

Normalde içerdim ben süt şimdi kokuyor kokusundan içmek istemiyorum, belki bi iki hafta daha geçsin koku hassasiyetim azalırsa o zaman deneyeceğim yeniden, sıcak havalarda zaten çok bunalıyorum şuan hava bile pis kokuyor canım kolonyam olmasa napardım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…