2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
evet tüp bebek denedim canım bende mart ayında denedim pozitifi gördüm ama düşük oldu ondan sonra doğal yoldan hamile kaldım mucize eseri

ben gittiğimde 11+1 idim , gobek delıgımın yaklasık 3 parmak altıında hafıf solda gezdirdi hep artık bu haftadan sonra ıyıce gobek deliğine yukarı doğru cıkmaya baslayacak dedi

ben gittiğimde 11+1 idim , gobek delıgımın yaklasık 3 parmak altıında hafıf solda gezdirdi hep artık bu haftadan sonra ıyıce gobek deliğine yukarı doğru cıkmaya baslayacak dedi
Ben elimi gezdirdiğimde göbek tarafında değil de alt karın da elimi gezdirirken bi tümsek var ortada tam o bebek mi ki ama göbekten aşağıda bayağı

Kızlar bisey danışmak istiyorum. Ben abur cubur pek tüketmem amaaaaa arada canım coooook istiyo. Mesela şuan danone yemek istiyorum normalde yemem halbuki. Yesem bi zararı olur mu?

Kızlar bisey danışmak istiyorum. Ben abur cubur pek tüketmem amaaaaa arada canım coooook istiyo. Mesela şuan danone yemek istiyorum normalde yemem halbuki. Yesem bi zararı olur mu?
danoneden ne zarar gelebilirki kucuck bır kutu zaten hiç birşeyin asırırsına kacılmadıgı surece sıkıntı yok bence, mesela gun asırı cıps tuketsen sıkıntı ama haftada bır 3-4 tane atsan agzına bırsey olmaz gibi gibi

Bende bu sıcak havalarda deli gibi cips yemek istiyorum hele bir de yoğurtlu bir dip sosla beraber bi paketi tek başıma bitirebilecek potansiyel var içimde ama eşim hafta da bir bile yedirmiyor

Bende bu sıcak havalarda deli gibi cips yemek istiyorum hele bir de yoğurtlu bir dip sosla beraber bi paketi tek başıma bitirebilecek potansiyel var içimde ama eşim hafta da bir bile yedirmiyor
benim eşimde sağolsun heryediğimde gözü üstümde neler neler yumurta yapıyorum ona bıloe zeytınyagı almıs onla yapıp yıceksın dıyor yemeklere koy dıyor agır gelıyo dıyorum ama yararlı dıyor, bızde normalde eve hıc asıtlı ıcecek almayız ıcmezdım de yanı nasıl kola ıcmek ıstıyorum bıgorsen azcık verıyor bı yudum ama utanmasa su karıstırıp verecek o derece, 1 kere yarım bardak ıctım dıye allah neler neler gülesim de geliyor ama arkamı dönüp burger yedırmıyor ama ayda bı kez gızlıden yıyorum gecen ısyerınde kola gelmıs oh dedım ıcerım burda rahat rahat ıs arkadaslarım bu sefer sen neden kola ıcıyosunkı sonra hemen kendıme geldım ve bı yudum alıp bıraktım napceez boyle bılmem

Doktor bana ilk 3 ay asitli içecekler de dahil serbest dedi bunu duydu eşimde ilk 3 ay bebek yediklerimizden değil depolarımızdan besleniyormuş, ben normalde abur cubur şeyler çok severim çayın yanında en basitinden bi kek bi bisküvi olmalı eşim şimdiden onlara da karışmaya başladı hatta çay bile içirmeyecek elinden gelse ama başım çok ağrıyor içmeyince ondan kıyamıyor, cuma günü kontrol var beslenme listesi verecek bizim doktor hergun kırmızı et hafta da 3 kez balık vs diyordu ben ayda bir kez bile yiyemem kırmızı et eşim de saolasun tam bir etobur zorla yedirecekmiş güzelim yaz sebzeleri duruyorken

Ben sütten nefret ediyorum bebekliğimde bile içmemişim.Eşim çok zorluyor sütte süt diye en son Dr un yanında söyledi Dr da ilk 3 ay sağlıklı beslenemezsin zaten yediğin şey çıkıyor zorlamayın eşinizi dedi:) zaten bebek her türlü gerekli vitamini alıyor dedi o gün bugundur ses yok:) sadece bazen midem çok yanıyor aşkım süt çok ii gelir bak falan diyor sonra onu takmadığımı görünce vazgeçiyor tekrar :)

Önceden içebilirdim süt ama bugün 11. Haftamız bitiyor ağzıma bir yudum süt koyamadım aynı şekilde süt ürünlerinin hiç birini yoğurt peynir de dahil kokuyor gibi geliyor hala burnuma içim almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…