2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın canım o rus takvimi degilsi sanki asi başka birşey benim kızımda tutan tek sey
Simdide ikimizinde ayni yil gözüküyor esimin dogum ayi benden sonra bu yuzden erkek cikmasi lazim dimi

Günaydın kızlar. Biz de pazartesi akşam gittik doktora. Her şey yolunda civcivde çok şükür. Can sıkıcı iki şey kilomu evdeki tarto 73 tartarken doktordaki 76 tarttı bir de bebişe giden damarlarımın ikisi de problem çıkaracak gibiymiş, yüksek tansiyon riski. Tansiyon yükselten her şey yasak, stres de dahil. Çalıştığım iş ve insanlar o kadar stres yaratıyor ki anlatamam.
Ayrıca yaşım 38 olduğu için doktor ikili test mi nipt mi yaptırmayı bize bıraktı. Biz garantici bir çiftiz nipt istedik. Ama o kadar farklı seçeneklee var ki nifty, harmony, vs. Nifty artık yurtdışına yollanmıyormuş ve Ankara’da Genoksun kendi merkezinde test ediliyormuş. Genetiks testi Almanya’ya yolluyor. Başka ülkeler de yollayan var. Her ne kadar doktorum nifty broşürünü verip önerdiyse de aklım karıştı açıkçası. Bu testleri yaptıranınız var mı?

Doktor hemen postalamaya calıstı ınat bende sordukca sordum
Goruntusunu verıyonuz mu dıye sordum hayır dedı
Sonra veresı geldı (şaka yaptıgını dusunmuyırum vercek olsa usg goruntusunu 2hafta oncede deöedemde verırdı )
Goruntude bebek sırtıstu yatıyor cınsıyetı rahatlıkla gorebılır dıye dusunuyorum ama demedı gormemiş

Doktoruma gittiğimde cinsiyeti öğrenince bebeği aldıranlar bile olduğunu söyledi cinsiyetine göre. O yüzden emin olmadıkça hatta olsalar bile erken dönemde söylemek istemiyorlarmış.

Biz MaterniT21 için kan verdik oldukça kapsamlı. Amerika da yapılıyor. Ense kalınlığımız 2.6 çıktı. Yaşım 34.
İlk gebeliğimde de yaptırdım.
Tansiyon çok önemli her gün ölç canım.
İlk gebeliğimde tansiyon problemi yaşadığım için doktorum benim de çok temkinli.

Bu linkteki testleri yaptım Rus takviminde kız, Çin takviminde erkek çıkıyor randevum 14 temmuzda ve 12+5 olacağım belki de bi yorum yapar dr :)
14 temmuzu bende iple çekiyorum bizde 12+4 olacağız inşallah öğreniriz. bende tüm testler kız diyor. fallarımda da kız bebek çıkıyor. erkek olursa şoka gireceğim :)

14 temmuzu bende iple çekiyorum bizde 12+4 olacağız inşallah öğreniriz. bende tüm testler kız diyor. fallarımda da kız bebek çıkıyor. erkek olursa şoka gireceğim :)

Ayyy neredeyse aynı günümüz ne güzel denk geldi kontrol de aynı :)) peki gönlünden kız mı geçiyor inşallah sağlıklı ve istediğin cinsiyet olur çifte mutluluk

Ben ilk oğlumda tatlı ve pasta yiyorum sürekli balina gibi girdim doğuma şimdi iştahsızım ama sürekli ekşi şeyler yedim ama yine oğlum olacakmış yüksek ihtimal
NASIL OLDUN CANIM GEÇEN SIKINTIN VARDI
BEN BUNDA DA DİĞERİNDE DE TUZLU EKŞİ TÜKETİYORUM
BAKALIM DR KESİN DEĞİL ERKEĞE BENZİYOR DEDİ

Canım normalde yüksek tansiyon varmı sende ?
Çalışma hayatında stresten uzak durmak zor ama yinede dikkat et canım bol bol su tüket tansiyonu düşürüyor
banada dr ikili test yerine prenatal dna testi önerdi onu yaptırıyoruz bu gün kan vereceğim kan ABDye gidiyormuş ücreti 2200 TL olarak bildirildi bana

Güzel sonuçlarımız çıkar inşallah. Ben de tuzu azalttım, suyu arttırdım, düzenli ölçüyorum. Şimdilik iyi gibi.
Fiyatlar da çok değişmiyor anladığım bu testlerde 2000 ile 2500 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…