2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen öyle yaa ahh onların herbiseyleri çok güzel kalbinin attigini bilmek bile az kaldı yakında hissedicez inşallah :))) cinsiyet belli olmadı daha dimi senin
Cuma gideceğim 11+2 olmuş olacağım o gün söylemez diye düşünüyorum zAten hiç bebişim yok ki kız olsa da erkek olsa da başım gözüm üstüne, eşim kız istiyor çok seviyor kız çocuklarını

Burda tek bır devlet hastanesi ve ünıversıte var
Ayın 13nde nasıpse unıde tandevum var 4ay oncesınden ogune verıldı ucretsız
Ucretlı gıtmel ıstıyorsan 120 Tl

Burda tek bır devlet hastanesi ve ünıversıte var
Ayın 13nde nasıpse unıde tandevum var 4ay oncesınden ogune verıldı ucretsız
Ucretlı gıtmel ıstıyorsan 120 Tl
4 ay öncesinden mi ay ben galiba anlamadım 4 ay önce hamile değildin nasıl niçin gün aldın, haftaya Çarş günü de 2 li test için gideceğim ben

Kızlar sizde de halsizlik var mı günlerdir dogru düzgün iş yapamıyorum hep uzanmak istiyorum

Dr nın cebınden cıkmıyor kı hemen ınsanı gondermeye calısıorlar
Evet devlet hastanesı

Aynen demek ki her devlet hastanesinde aynı durum var.. Bunlar yetmez gibi Bizim ilçede 4 kişiyi aynı anda odaya alıyor biliyo musun. Yani belki özel bi şikayetin var herkesin içinde söylüyorsun çok saçma

Aynen demek ki her devlet hastanesinde aynı durum var.. Bunlar yetmez gibi Bizim ilçede 4 kişiyi aynı anda odaya alıyor biliyo musun. Yani belki özel bi şikayetin var herkesin içinde söylüyorsun çok saçma
Burda anlattıgın koca tıp hastanesınde yapılıyor bırde dr prof sen anlatıyon dr den ınce kadınlar daha ıyı dınlıyolat

Bebe aspirini vermiş miydi peki sana? Damarların daralmaya başladığını söyledi de doktorum
Vermedi canım.
Benim 24 haftada civarı ayrıntılı usde bir damarda az sıkıntı çıktı.
37 haftada oldu doğum.
Senin erken işaret vermiş mutlaka tedbirini alır doktor.
Bu 2.den nedense korkuyorum ben sanki daha erken gelecekmiş gibi.

hee aa gercektende esıt o zamn dediğin mantıkı buyuk ıhtımal kıracagız bırdahakı kontrol ne zamn
Ben normalde devlet hastanesine gidiyorum ama ense kalinligi ve cinsiyet icin yarin özele randevu aldim ❤ :)

Çok meraklardayım ama Geçen doktor bişey demedi. 20 gün sonrasına çağırdı. 16 günüm kaldı zaman gecmiyorrrrrr. :)
Şafak sayiyoruz yaa :)

Eki Görüntüle 2164882
Teyzoşlari cinsiyete dr şimdide kız dedi
Masallah minnaaka son kararimi acaba ❤❤ saglicakla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…