ĞCunaıtetı bılıyorum ama yonede ınsan duymak ıstıyor :)maşallah miniğine sağlıklı olsun cinsiyet sonraki mesele biraz daha bekleyeceksin canım o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ĞCunaıtetı bılıyorum ama yonede ınsan duymak ıstıyor :)maşallah miniğine sağlıklı olsun cinsiyet sonraki mesele biraz daha bekleyeceksin canım o zaman
Cuma gideceğim 11+2 olmuş olacağım o gün söylemez diye düşünüyorum zAten hiç bebişim yok ki kız olsa da erkek olsa da başım gözüm üstüne, eşim kız istiyor çok seviyor kız çocuklarınıAynen öyle yaa ahh onların herbiseyleri çok güzel kalbinin attigini bilmek bile az kaldı yakında hissedicez inşallah :))) cinsiyet belli olmadı daha dimi senin
Burda tek bır devlet hastanesi ve ünıversıte varOlabilir başka başka doktoralara randevu al, mesela benim oturduğum yerde Beylikdüzü nde devlet hastanesi yok malesef ki o yüzden buradaki insanlar avcılara veya bakırkoy devlete gidiyor ama aksiliğe bak avcılar küçük bir hastane ikili test falan yapmıyor, ben o yüzden hem Avcılar'da bir doktor belirledim kendime hem Bakırköy'de gidecepim zaman onların isimlerini arıyorum hemen listede
4 ay öncesinden mi ay ben galiba anlamadım 4 ay önce hamile değildin nasıl niçin gün aldın, haftaya Çarş günü de 2 li test için gideceğim benBurda tek bır devlet hastanesi ve ünıversıte var
Ayın 13nde nasıpse unıde tandevum var 4ay oncesınden ogune verıldı ucretsız
Ucretlı gıtmel ıstıyorsan 120 Tl
Eki Görüntüle 2164882
Teyzoşlari cinsiyete dr şimdide kız dedi[/QUOTE
Maşallah cnm ya :) ne minnoş hayırlısı olsun inşallah ben hiç anlamıyorum zaten de bişi belli olmuyor sanki![]()
3ay olsun4 ay öncesinden mi ay ben galiba anlamadım 4 ay önce hamile değildin nasıl niçin gün aldın, haftaya Çarş günü de 2 li test için gideceğim ben
Ayyyyyy yıcemmm madaAllah ❣ 2dır erkek demıstı demi
Dr nın cebınden cıkmıyor kı hemen ınsanı gondermeye calısıorlar
Evet devlet hastanesı
Burda anlattıgın koca tıp hastanesınde yapılıyor bırde dr prof sen anlatıyon dr den ınce kadınlar daha ıyı dınlıyolatAynen demek ki her devlet hastanesinde aynı durum var.. Bunlar yetmez gibi Bizim ilçede 4 kişiyi aynı anda odaya alıyor biliyo musun. Yani belki özel bi şikayetin var herkesin içinde söylüyorsun çok saçma

Vermedi canım.Bebe aspirini vermiş miydi peki sana? Damarların daralmaya başladığını söyledi de doktorum
Geçen hafta başka bi dr erkek demişti bugünkü dr kız dedi:)Ayyyyyy yıcemmm madaAllah ❣ 2dır erkek demıstı demi
Saol canmmmmtebrikler
Ben normalde devlet hastanesine gidiyorum ama ense kalinligi ve cinsiyet icin yarin özele randevu aldim ❤ :)hee aa gercektende esıt o zamn dediğin mantıkıbuyuk ıhtımal kıracagız bırdahakı kontrol ne zamn
![]()
Şafak sayiyoruz yaa :)Çok meraklardayım amaGeçen doktor bişey demedi. 20 gün sonrasına çağırdı. 16 günüm kaldı zaman gecmiyorrrrrr. :)
Masallah minnaaka son kararimi acaba ❤❤ saglicakla gelsin
netleşmesi için 16. haftayı devirmek gerekiyor sanıım bana de erkek dedi ama kesin değil dedi bakalım hayırlısıGeçen hafta başka bi dr erkek demişti bugünkü dr kız dedi:)
Iyi gibi canim..artik 1 gun iyi 1 gun kotu..bugun kotu :) sen nasilsinedosko nasılsın canım