2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar çoğu zaman gebe olduğumu unutuyorum. Ne Zaman ki hissediyorum onu, gülüyorum .
Bi de ultrason muayenesinde aaa ben hamileyim diyorum içimden :KK71:
Doktorum hissetmen normal . Kadından kadına değişir dedi . 20.nci haftadan itibaren gümbür gümbür hissedersin zaten dedi

Kızlar çoğu zaman gebe olduğumu unutuyorum. Ne Zaman ki hissediyorum onu, gülüyorum .
Bi de ultrason muayenesinde aaa ben hamileyim diyorum içimden :KK71:
Doktorum hissetmen normal . Kadından kadına değişir dedi . 20.nci haftadan itibaren gümbür gümbür hissedersin zaten dedi
Bende unutuyorum hele uyurken oyle absürt şekillere girerek uyuyorum ki sonradan aklıma geliyor bebeğe bişiy olursa falan diye, hatta annemlerde temizlik yaptım kendi evimde yapmıyorum annemlerin camlarını kapılarını bi güzel sildim, nasıl hissediyorsun ben hiç hissetmiyorum sadece arada bi kasık ve alt karın sancım oluyor bebişim ben buradayım diyor sanırım o kadar başka da bişiy yok

Bizimki akrobatik hareketler yapıyordu :) cinsiyet için bişey söylemedi tahmini olan varmı?

Eklentiler

• 1530698824442-1101423694.webp
    1530698824442-1101423694.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 70
Bende unutuyorum hele uyurken oyle absürt şekillere girerek uyuyorum ki sonradan aklıma geliyor bebeğe bişiy olursa falan diye, hatta annemlerde temizlik yaptım kendi evimde yapmıyorum annemlerin camlarını kapılarını bi güzel sildim, nasıl hissediyorsun ben hiç hissetmiyorum sadece arada bi kasık ve alt karın sancım oluyor bebişim ben buradayım diyor sanırım o kadar başka da bişiy yok
birşey olmaz aslında ama bi süre sonra rahatsız etmeye baslıyor kasılıyor flan bende yuzustu cok yatmayı severım sımdılık yarı yuzustu pozısyonlar da takılıyorum :D

Vermedi canım.
Benim 24 haftada civarı ayrıntılı usde bir damarda az sıkıntı çıktı.
37 haftada oldu doğum.
Senin erken işaret vermiş mutlaka tedbirini alır doktor.
Bu 2.den nedense korkuyorum ben sanki daha erken gelecekmiş gibi.
İlk doğum daha riskliymiş bu konuda, iyi düşün iyi olsun canım.

birşey olmaz aslında ama bi süre sonra rahatsız etmeye baslıyor kasılıyor flan bende yuzustu cok yatmayı severım sımdılık yarı yuzustu pozısyonlar da takılıyorum :KK70:
Yüz üstü yatamıyorum göğüslerim izin vermiyor birer füze oldular kendileri :KK70:

Hahahahah ilahi ya :KK70: bende hep yüz üstü yatardım ama yok olmuyor :KK70: Bir de ailene söyleyebildin mi hamileliğini en azından annene falan?
Benim göğüslerim bedenime göre hayli küçüktü hatta üniversiteyken ev arkadaşlarımdan ötürü ciddi psikolojimi bozmuştum benim niye yok diye ama beni şimdi görsünler bi deee 75 beden olan göğüslerim 95 olmuştur herhalde :KK70: sadece ablam biliyor kimseye söyleme diye tembihledim onu da :)

Benim göğüslerim bedenime göre hayli küçüktü hatta üniversiteyken ev arkadaşlarımdan ötürü ciddi psikolojimi bozmuştum benim niye yok diye ama beni şimdi görsünler bi deee 75 beden olan göğüslerim 95 olmuştur herhalde :KK70: sadece ablam biliyor kimseye söyleme diye tembihledim onu da :)
benim memişler hep küçük oğluma gebe ve süt verirken meme gibi duruyordu gerisinde hep küçük idi
şimdi yine büyüdü

hahahaha :D Şimdide küçülsün istiyorsundur :D İyi sabretmişsin yaa, benim eşim instagramdan falan cümle aleme yaymayayım diye nerdeyse sosyal medyamı kapatacak :D Zor tutuyorum kendimi, cinsiyet belli olsun cinsiyet partisi yapıcam o zaman herkese söylicem :)

Back
X