Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen öyle yaa ahh onların herbiseyleri çok güzel kalbinin attigini bilmek bile az kaldı yakında hissedicez inşallah :))) cinsiyet belli olmadı daha dimi senin
Cuma gideceğim 11+2 olmuş olacağım o gün söylemez diye düşünüyorum zAten hiç bebişim yok ki kız olsa da erkek olsa da başım gözüm üstüne, eşim kız istiyor çok seviyor kız çocuklarını
Olabilir başka başka doktoralara randevu al, mesela benim oturduğum yerde Beylikdüzü nde devlet hastanesi yok malesef ki o yüzden buradaki insanlar avcılara veya bakırkoy devlete gidiyor ama aksiliğe bak avcılar küçük bir hastane ikili test falan yapmıyor, ben o yüzden hem Avcılar'da bir doktor belirledim kendime hem Bakırköy'de gidecepim zaman onların isimlerini arıyorum hemen listede
Burda tek bır devlet hastanesi ve ünıversıte var
Ayın 13nde nasıpse unıde tandevum var 4ay oncesınden ogune verıldı ucretsız
Ucretlı gıtmel ıstıyorsan 120 Tl
Burda tek bır devlet hastanesi ve ünıversıte var
Ayın 13nde nasıpse unıde tandevum var 4ay oncesınden ogune verıldı ucretsız
Ucretlı gıtmel ıstıyorsan 120 Tl
Eki Görüntüle 2164882
Teyzoşlari cinsiyete dr şimdide kız dedi[/QUOTE
Maşallah cnm ya :) ne minnoş hayırlısı olsun inşallah ben hiç anlamıyorum zaten de bişi belli olmuyor sanki
Aynen demek ki her devlet hastanesinde aynı durum var.. Bunlar yetmez gibi Bizim ilçede 4 kişiyi aynı anda odaya alıyor biliyo musun. Yani belki özel bi şikayetin var herkesin içinde söylüyorsun çok saçma
Aynen demek ki her devlet hastanesinde aynı durum var.. Bunlar yetmez gibi Bizim ilçede 4 kişiyi aynı anda odaya alıyor biliyo musun. Yani belki özel bi şikayetin var herkesin içinde söylüyorsun çok saçma
Vermedi canım.
Benim 24 haftada civarı ayrıntılı usde bir damarda az sıkıntı çıktı.
37 haftada oldu doğum.
Senin erken işaret vermiş mutlaka tedbirini alır doktor.
Bu 2.den nedense korkuyorum ben sanki daha erken gelecekmiş gibi.