Arkadaşlar içimi dünden beri kemiren bir şey var..
Dün evin pazar+market alışverişini tek başıma yaptım.. Biraz yük kaldırdım Eve geldiğimde belimde ağrı vardı artık.. Ben mi pimpirikleyorum bilmiyorum ama sanki dünden beri bebiş hareketleri azaldı
Evet, hareket ediyor gene ama sanki dünden önce daha mı az hareket ediyordu bilmiyorum..
Salaklaştım iyice ya...
Dün evin pazar+market alışverişini tek başıma yaptım.. Biraz yük kaldırdım Eve geldiğimde belimde ağrı vardı artık.. Ben mi pimpirikleyorum bilmiyorum ama sanki dünden beri bebiş hareketleri azaldı
Evet, hareket ediyor gene ama sanki dünden önce daha mı az hareket ediyordu bilmiyorum..
Salaklaştım iyice ya...
Birde gece çok hareketli olur bebekler mesela ben en çok gece ve sabah 7 8 gibi alıyorum hareketlerini .kiloda varsa canım ondanda tam alamayabilirsin.birde bazı çocuklar sakın olurmuş .arkadaşım derdi bu nasıl çocuk hiç hareket etmiyor.dogdu çocuk yine sakın .
Kızlar içim içimi yiyor kahvaltı yaptım enerji verecek şeyler de yedim yumurta avokado bi kaşık Nutella ama gene de hissedemiyorum sanki ben, sağlık ocağına gitsem ama kaydım yok kalp atışına baktırmaya rica etsem kesin kabul etmezler kavga edip gelirim buradakiler öyle laftan anlamıyorlar
Kızlar içim içimi yiyor kahvaltı yaptım enerji verecek şeyler de yedim yumurta avokado bi kaşık Nutella ama gene de hissedemiyorum sanki ben, sağlık ocağına gitsem ama kaydım yok kalp atışına baktırmaya rica etsem kesin kabul etmezler kavga edip gelirim buradakiler öyle laftan anlamıyorlar
Bende daha almak istiyorum ama aynı kalitede olurmu diye tereddüt ettim diğer markalar baby corner iyi diyorsan bide onlara bakayım teşekkür ederim arkadaşım güzel günlerde giysin yavrularımız
Bu karyola buyuyenden sanirim ondan mi boyle pahali acaba kacinci cocugun bilmiyorum ama ikinci cocugunsa baska uyun seylere bakabilirsin ben ogluma park yatak almistim buyuk boyundan o kademeli oluyor buyuyunce altta yatiriyosun 2 yasima kadar yatti sonra baza aldim onda yatiyor
Benimde beşik konusunda kafam cok karışık aslinda evim cok buyuk ama yatak odam büyük değilmis onu farkettim o yüzden ilk başlarda böyle bisey almayı dusunuyorum
baby plus ın kılere bak 500 tl muzık kutusu artı sallanabılme ozellıgı var chıccoya gore bı kac yorumda 10 aya kadar yatırdım fln yazanlarda olmus ben bunlardan alcam
Salaklaştım iyice ya...
Günaydın anneler, benim hiç öyle dışarıdan belli olmuyor hareketleri hatta dışarıyı geçtim karnımdaki hareketlerinden bile emin olamıyorum 19. Haftam bitti bugün belki kilomdan kaynaklıdır diyorum zayıf olmadığım için anlayamıyorum demekki falan
kuzum 20.haftaya kadar hıc hıssedemeyen var, bizim vucudumuz daha elverıslı demekkı panık oluncak bısey yok zaten suan ıcın haraktlerını duzenlı olarak takıp etmemız yanlıs olur 26.haftadan sonra duzenlı olarak takıp etmek gerekıyormus
Eki Görüntüle 2183447
Kızlar bakın bu beşiğe baktım bende 1360tl.
Çok süslü yakından da gordum ama ne kadar kullanışlı bilemedim koruması var ,yukarı çıkıyor ama bebek ayaklanıp tutunduğunda kendini asagi atabilir .
Belki kademeli bir şey olsa daha iyi olur gibi.
kesınlıkle dogru dusunuyorsun ve bı besık ıcın bence cok para, park yatak gorevını gören ıkea besıkler var en alt kademesınde yınede bebek ayaklansada dısarı cıkamıyor. Yeni SOLGULbebek karyolası, beyaz
599t
Salaklaştım iyice ya...
canım zaten anne yoruldugunda bebek haraketlerı de yavaslar yanı bebekde yorulur oyle soyleyeyım , endıselenme Allahın ıznıyle bısey yoktur.Bende gecen pazar yaptım patates soganına kadar herseyı aldım kı egılıp sırf klozetı temızleedım dıye lekem gelır benım doktor yapma yorma demıstı ama mecbur yaptım 4 kat merdıven cıktım bıde o yukle, benke bırlıkte oda yoruldu demekkı cunku dedıgın gıbı oldu o gun ıcınde önemlı olan 26 dan sonra haraketlerı takıp etmek suan haraket takıp ıcın daha vaktımız var
kuzum 20.haftaya kadar hıc hıssedemeyen var, bizim vucudumuz daha elverıslı demekkı panık oluncak bısey yok zaten suan ıcın haraktlerını duzenlı olarak takıp etmemız yanlıs olur 26.haftadan sonra duzenlı olarak takıp etmek gerekıyormus
Aynen biliyorum zaten hissettiğimde de çok çok kayma hissi gibi şeyler zayıf hareketler ama sorun bende bebek iyi mi diye diye ben kendimi yiyip bitiriyorum verem olacağım sonunda düşünmekten
kesınlıkle dogru dusunuyorsun ve bı besık ıcın bence cok para, park yatak gorevını gören ıkea besıkler var en alt kademesınde yınede bebek ayaklansada dısarı cıkamıyor. Yeni SOLGULbebek karyolası, beyaz
599t
al benden de o kadar canım.bende de kilo var acaba ondan mı dışarıdan bakınca hissedilmiyor.
ama 20. haftamdayım genelde bu haftalarda tekme hissetmezsin dediler.
al benden de o kadar canım.bende de kilo var acaba ondan mı dışarıdan bakınca hissedilmiyor.
ama 20. haftamdayım genelde bu haftalarda tekme hissetmezsin dediler.
banada ebe 22.haftaya kadar hıssedemeyebılırsın endıselenme dedı ama zayıf oldugun ıcın belkı bıraz daha erken hıssedersın dedı 17 hftadan berı hıssedıyorum