2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kan hapları ac karnına diye biliyorum canım

Gunaaydin canim bende gyno tardyferon a basladim sabah ac karna iciorum acken icilmesi gerekiyor die

Bizede verdi kan muktivitamin magnezyum birde damla hepsini ayni anda kullaniyorum tok karnina sadece damlayi aksam yatmadan iciyorum agzimin tadini bozdugu icin Bir aydir bi sıkıntı olmadî ama

Çok sağolun kızlar.sabah aç karnına içemiyorum çünkü iki saat süt ürünleri kullanmamak gerekiyor.ben en iyisi gece yatmadan içeyim.c vitaminini de öğrenmem iyi oldu teşekkürler.

gerçektenn cok dogru yaa:) gecen sabah 7sınde gökgurultusu vardı cok fazla ben de uyandım uyuyamadım eşim ben korktm sandı ama halbukı bebegım korkarcak dıye cok uzuldum o an hahah:) çol şiddetli bır sestı cunku eşime dedim glb annelik böyle bısey ay o da duygulandı

Haha :)) Bebiş kulaklarını tıkamıştır annesi bazen hala annemi olacağım ben diyorum. Yani tam idrak edemesemde istemsiz onun için endişeleniyor, korkuyorum. Çok tuhafmış gerçekten. Benim eşimde sen şimdiden paranoyak oldun bu çocuk doğduğunda dışarı falan çıkarmassın heralde diyor ay sağlıkla gelsin bebişlerimiz ya. Yine heyecanım tavan yaptı bak

Merhaba hanimlar araniza yeni katildim bende. Nasipse ocak sonuda biz kavuscaz kizimla. Bizimki tup bebek biraz ugrastirdi ama cok şükür geldi. Allah herkesin yardimcisi olsun.:)
Hoşgeldin kuzum hayirli olsun bebişin saglikla kucagina alirsin inşallah

Kizlar bebek tasima seti alan varmi kisa denk geldigi icin bize puset tarzi olmaz heralde digeri daha sicak kullanisli olur ben bunlardan dusunuyorum nasil

Bebeğinize aldığınız kıyafetleri hangi deterjanla yıkıyorsunuz? Bugün siftah yaptık, 2 parça aldık
Deterjanı sonra alırım dedim ama şimdi keşke alsaydım diyorum .
Temizleyip ütüleyip dolaba koymak istiyorum . Evdeki deterjanla yıkasam ne olur?

Hacışakir granül sabun:)

Ben biriktiriyorum canım 2 poşet oldu kıyafetkeri hepsini tamamlayınca kasım sonu Aralık gibi falan yıkarım dolabı da yok zaten daha bebişimin yıkayıp nereye koyacağım niye bekletiyorum henüz, deterjan için beyaz sabun rendeleyip kullanmayı düşünüyorum ben

Ben de biriktireyim öyle yıkarım diye almadım bugün . İçime sinmedi ama dışarda öyle
Neyse babasına söyliyeyim de alsın özel deterjanı da yıkayım. Ay zoruma gitti

Gunaaydinn herkesleree ❤❤ su bogucu sicaklar bi bitseydi artik. Dun e bebek magazasindaydim ve calisanlar etiketleri degistirmeye baslamisti.. geldi zamlar galiba

Malesef geldi canım.. Benim bebek arabasına 1000 TL zaman gelmiş, iyi ki önceden almışım..

Peg perego bebek arabası beğendik bugün.
Kraftın bir modelini beğenmiştim netten ama. Küçük geldi gözüme . Bir de çocuk büyüyüp ayaklarını sarkıttığında metal çerçeveye ayakları gelecek canı acıyacak, bacaklarında iz olacak dedim. Ayaklarını özgürce vuramayacak....
Siz ne dersiniz .

Bu uni baby sivi deterjan yumusatici var onla makinada yikasak olmazmiki bebis doguncada ben elde tikayabilecegimi pek sanmiyorum kendimi okadar becerikli göremiyorum acikcasi biberon icin sivi deterjanini aldik ama camasir icin almadik daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…