Ben hastane cikisini aldim canim yarin sabah kavusucam hemen yazarim :)
Ben bi 10lu hastane çıkışı aldım bide 5li çıkış aldım ikiside aziz bebenin kaliteleri gayet güzel özellikle 10lu olan daha yumuşak geldi bana
Ben aziz bebenin 10lu takımından aldım. Çok kaliteli ve yumuşacık. Zaten aziz bebenin ürünlerini annem kardeşime alırdı, sene 1991 :) bunun malı güzel deyip annem aldırdı bana da
Aramiza hoşgeldiniz canım sağlıkla kavusalim inşallah meleklerimizeMerhaba hanimlar araniza yeni katildim bende. Nasipse ocak sonuda biz kavuscaz kizimla. Bizimki tup bebek biraz ugrastirdi ama cok şükür geldi. Allah herkesin yardimcisi olsun.:)
60 derece diye bir bilgi okudum dün bir de . 60 derecede yıkasak, kıyafetleri mahvolurMakinede bebek programi var ama 3:25dk çok degilmi saat olarak normal programmi kullanmak gerekirki sen tecrubelisindir
Ben de yaklaşık 2 sene kullandım, çok memnun kaldım bu sefer de aynısını düşünüyorumBen de Dalan Roxy diye bir deterjan aldim bakalim nasilmis. Herkes ovmus internette
canım özellikle ek gıdaya geçene kadar doğru düzgün leke olmuyor ki kıyafetler,aradaki kaka taşmaları dışında.. normalde 30 derece hassas İpek yeterli oluyor, leke başlayınca da 40 kafi60 derece diye bir bilgi okudum dün bir de . 60 derecede yıkasak, kıyafetleri mahvolur
Çok acı degil ama ittirdikçe geriliyor karın bi o gerginlik hissi oldu ben de pek agrı duymadum kişiden kişiye belki bebegin kilo vs ye göre degişebilirDeneyimli anneler bebek harekeleri arttıkça güçlendikçe can acıtıcı olabilirmiş . Doğru mu? Dün film izlerken çok güçlüydü, açıkçası korktum . Şimdiden böyleyse....
Eşime bi de diyorum keşke sen de gebe olsan aynı şeyi şu an hissetsek. Ben ay uy hopluyorum , herif ohhh..
Boşuna dememişler baba kucağına alınca, kadın rahmine düşünce anlarmış anneliği diye
Kesinlikle öyle canım burçların kişiliğimizi etkilediğime inanan ve bunu çevremden gözlemleyen biri olarak oğlak burcu kadar asil bir burç daha yok bunu söyleyebilirim :) zeki, disiplinli, cool ve gerçekten sevdim mi tam seven burç ve lider olma özellikleri çok gelişmiş oluyor :) akıllı bıdıklarımız da tecrübe edeceğiz inşallah
kuzum bende yeni aldim kaliteli ve cok genis ici sekli falanda cok guzel istersen resmini atayim sana iki gozlu 2 de kucuk gozu var 2 de yaninda biberon su siseai vs. koyacak yerleri var hic okul cantasi gbi degil uygunda fiyati kargo dahil 100 t getirtirdim 2 cocuklu olunca bhnu tercih ettim daha mantikliTeşekkür ederim canım bakayım instagrama ben de 2 çocuklu olacağım inşallah. Kızımda da sırt çantası şeklinde kullanmıştım ama artık dikişleri çok eskidi o yüzden yeni almak istiyorum.
60 derece çok ya düz beyazlar olsa hadi neyse hem bebislerim kusugu için derecede çok saatte cok geldi bana durulansa bile yeter diye düşünüyordum60 derece diye bir bilgi okudum dün bir de . 60 derecede yıkasak, kıyafetleri mahvolur
Aci degilde canim iyice buyuyunce guclenince bebek idrar torbana vuruyo mesela sizliyo oyle benim canimi acitmiyodu sadece sizlama hissediyordummDeneyimli anneler bebek harekeleri arttıkça güçlendikçe can acıtıcı olabilirmiş . Doğru mu? Dün film izlerken çok güçlüydü, açıkçası korktum . Şimdiden böyleyse....
Eşime bi de diyorum keşke sen de gebe olsan aynı şeyi şu an hissetsek. Ben ay uy hopluyorum , herif ohhh..
Boşuna dememişler baba kucağına alınca, kadın rahmine düşünce anlarmış anneliği diye
Ayy ben de bugün aşı olacağım, akşama da arkadaşımın kınası var artık kolumu kaldırmadan oynarımgünaydııın
cuma günü tetanoz aşısı oldum evdeki minik de sürekli kucak istedi kolum çoook kötü durumda.
kızçemin tekmeleri artık dışarıdan hissediliyor. oğlumda bu haftalarda hiç hissetmemiştim.
o an sıcağıyla farketmesende sonra acısı çıkar dikkatli olmakta fayda varAyy ben de bugün aşı olacağım, akşama da arkadaşımın kınası var artık kolumu kaldırmadan oynarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?