Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi çıktım hastaneden. Kalp atışını duydular ayrıntılı ultrasonda 3-4 saniye bana da dinletti :) çok rahatladim su an. 2 gün de önden gidiyormuş. 6+2 olması lazım sata gore 6+4 dedi:)Ne yaptın canım?
Gördük kesemizi çok şükür duzgun bi sıkıntı yok dedi, önceden bir kaybım olduğu içinde coraspirin başlayalım dedi ve 8 tüp kan ve idrar da verdim 10 gün sonra kalp atışına gideceğmCanim ne yaptin
Şimdi çıktım hastaneden. Kalp atışını duydular ayrıntılı ultrasonda 3-4 saniye bana da dinletti :) çok rahatladim su an. 2 gün de önden gidiyormuş. 6+2 olması lazım sata gore 6+4 dedi:)
Gördük kesemizi çok şükür duzgun bi sıkıntı yok dedi, önceden bir kaybım olduğu içinde coraspirin başlayalım dedi ve 8 tüp kan ve idrar da verdim 10 gün sonra kalp atışına gideceğm
Çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim şu cihazları keşke belli aralıklarla değiştirmelerde bizide böyle strese sokmasalarŞimdi çıktım hastaneden. Kalp atışını duydular ayrıntılı ultrasonda 3-4 saniye bana da dinletti :) çok rahatladim su an. 2 gün de önden gidiyormuş. 6+2 olması lazım sata gore 6+4 dedi:)
Aynen öyleymiş:) Şimdi pembepanterr de aklım inşallah o da olumlu sonuçlarla gelir.Ben sana dedim endişe etme bak gözün aydın :)) Cihazlardan kaynaklanıyor![]()
Yani baya korktum gerçekten ama şimdi de acayip rahatım:) sağol canimÇok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim şu cihazları keşke belli aralıklarla değiştirmelerde bizide böyle strese sokmasalar
Hoşgeldin hayırlı olsun :)Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse ben de Ocak annesi olacağım. Tahmini dogum tarihi 31 Ocak![]()
Şimdi çıktım hastaneden. Kalp atışını duydular ayrıntılı ultrasonda 3-4 saniye bana da dinletti :) çok rahatladim su an. 2 gün de önden gidiyormuş. 6+2 olması lazım sata gozunaydin canimmm darisi bana
Ohh çok sevindim canım maşallah :)Şimdi çıktım hastaneden. Kalp atışını duydular ayrıntılı ultrasonda 3-4 saniye bana da dinletti :) çok rahatladim su an. 2 gün de önden gidiyormuş. 6+2 olması lazım sata gore 6+4 dedi:)
Gözün aydın cnmmmŞimdi çıktım hastaneden. Kalp atışını duydular ayrıntılı ultrasonda 3-4 saniye bana da dinletti :) çok rahatladim su an. 2 gün de önden gidiyormuş. 6+2 olması lazım sata gore 6+4 dedi:)
Teşekkür ederim canim. Hepimizin bebişleri sağlıkla hayırla gelsin inşallah.:)Hoşgeldin hayırlı olsun :)
Gozunaydin canim darisikalp atislarinaGördük kesemizi çok şükür duzgun bi sıkıntı yok dedi, önceden bir kaybım olduğu içinde coraspirin başlayalım dedi ve 8 tüp kan ve idrar da verdim 10 gün sonra kalp atışına gideceğm
darısı bize cnm dua et ne olur seninde gözün aydın buaradaŞimdi çıktım hastaneden. Kalp atışını duydular ayrıntılı ultrasonda 3-4 saniye bana da dinletti :) çok rahatladim su an. 2 gün de önden gidiyormuş. 6+2 olması lazım sata gore 6+4 dedi:)
Kuzum inşallahh bakalım Allah büyük kontrolüm akşam 5 te , çıkınca haber veririm canımGüzel haberlerini alan keslerini gören arkadaşlarım gözünüz aydın
Pembepanterr hayırlı haberlerle inşallah aklımız sende canım
![]()
Canım saat 5 te kontrolüm,çıkınca yazarım inşallah kötü bişey söylemez korkuyorumPembepanterr ne yaptin canim seni merak ettim
Evet canım çıkışta haber vericem dua edinevetPembepanterr randevusu bugun saat 5 de bize de güzel haberlerını verırsın ınsallah