• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şimdi çıktım hastaneden. Kalp atışını duydular ayrıntılı ultrasonda 3-4 saniye bana da dinletti :) çok rahatladim su an. 2 gün de önden gidiyormuş. 6+2 olması lazım sata gore 6+4 dedi:)
Canim gozunaydin...

Teşekkür ederim canim. Hepimizin bebişleri sağlıkla hayırla gelsin inşallah.:)
Hosgeldin cnm. Gozunaydin...

Kuzum inşallahh bakalım Allah büyük kontrolüm akşam 5 te , çıkınca haber veririm canım

Canim benimde aklim sendeydi.. insallah hayirli haberlerini alırız..

Merhaba ben de dahil olabilir miyim aranıza
İlk bebiş olacak nasipse
31 Ocak 2019 diyor takvimler
Aydında yaşıyorum
28 yaşındayım
Henüz doktora gitmedim.
Tüp bebek zaten şu an daha beta hcg yaptırıp duruyoruz.
Bakalım ne zaman çağıracak doktorumuz
Beklemedeyiz

hoşgeldiniz canım aramıza

benim de oğlan kucak istiyor. 16 kg, bazen mecbur kalıp aldığımda kasıklarıma feci sancı giriyor sonra da vicdan yapıyorum :anne:
Kilo takibi yapmıcam ben ya. Sorgusuz sualsiz tadını çıkara çıkara bu dönem harici kilo alma şansım olmadığı İçin yemenin tadına varıyorum ben hamilelikte :kk77: sonra gidiyo zaten bi şekil. Hele ki iki çocukla fazlası bile gider diye düşünüyorum :halay:

Hpşgeldin canım, ucundan yakalamışsın Ocağı :anneadayı: maşallah, inş Kolay bi süreç olur canım hakkımızda hayırlısı

ben son aylarda hiç fotoğraf çektirmedim. 93 kiloluk bir fil gibi dolaşıyordum :olamaz: bunda fotoğraflarımı beğenmek istiyorum :)

merhabalaar :KK200: Rabbim nasip ederse bende 14 ocak 2019 da kucağıma alıcam bebişimi. hepimiz sağlıcakla alalım inşallah. ilk gebeliğim ve daha dün gördüm ve kalbini duydum kaymağımınn :KK200:
aramıza hoşgeldin canım. maşallah miniğine yakınız sizinle günümüz benimde 16 ocak

Hastanedeyim şimdi. Doktor kendi odasındaki ultrasonda kalp atışı duyamadı. Duyulması lazımdı dedi. Ultrason bölümüne yolladı bi de orada baksınlar daha büyük o cihaz dedi. Bekliyorum şimdi, baya korktum. Var mı böyle bir şey yaşayan:KK43:
Görüntüde de mi görmemiş pıt pıt görünüyor duyulmasa da

benim de oğlan kucak istiyor. 16 kg, bazen mecbur kalıp aldığımda kasıklarıma feci sancı giriyor sonra da vicdan yapıyorum :anne:

Benim kızım da 16kg ve dr kesinlikle kucağına alamassın dedi. Ben de mecburiyet falan deyince bana ilk gebeliğinde damacana taşıdın mı? Bunda da aynı özeni göstermek zorundasın dedi.
Sen de alma kucağına

benim oglumda bazen aliyorum ama agri sizi hic bisi olmuyo bende onun da henuz haberi yok öğrenince atlamaz belki kucağıma

Back
X