- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen katılıyorum iyice bunaltıyoruz kendimizi. akışına bırakıp Allaha teslim olmak lazım bu konuda.Ben bi daha doktora gitmedim canım.5+0 da keseyi görmüştük en son.9Haziranda gidip kalp atışını duymayı umut ediyorum.çok zor sabrediyorum ama en mantıklısı beklemek.sık sık doktora gitmekte iyi degil bence.
Yakın bi arkadaşım lierac isimli bi krem önerdi onun dışında bio oil de olabilir dedi ama[/benim arkadaşımda aynı markayı kullanıyor ve çok memnun 3. ayda kullanmaya başlayın deniyor genelde karın zaten o zaman büyümeye başlıyor
Ben oğlumda 0.4 lük clexcane kullanmıştım karnımdan hiç vurduramadım eşim yapıyodu kol ve bacaktan hep . Şimdiki için daha başlamadık doktorum kalp atışlarından sonra karar vericekBENIMDE KARNIM MOSMOR IKI TARAFIDA KAN SULANDIRICI İĞNEDEN VURUNAN ARKADAŞLAR SİZİNDE ÖYLEMİ
lierac cnm hiç çatlağı olmamıs bende 3.ayda düşünüyorum kullanmayı allah nasip ederseHangisi canım lierac mi bio oilmi
2 gundur yatarak vuruyorum dahada rahat oluyo![]()
Ya ben ilk gebeliğimde hiç bulantı problemi yaşamadım şimdide hiç yok ama yarın doktora gidicem kese için içimi bir korku sarsı yinede bende neden hiç bulantı yok diye
Bende onu kullanırım herhalde. Az önce onternnet baktım kampanya vardi olmadi alirimlierac cnm hiç çatlağı olmamıs bende 3.ayda düşünüyorum kullanmayı allah nasip ederse
canım bende 7+4 üm bende de yok mide bulantısı veya kusma vsBencede bu olay tamamen bünye ile alakalı ama birkaç arkadaşın doktorları bile miden bulanıyorsa korkma gibi cümleler kurmuşlar ona takıldım ablamın iki çocugu var ikisinde de bulantı şikayeti yaşamadı
int almak daha mantıklı gerçekten daha uyguna geliyorBende onu kullanırım herhalde. Az önce onternnet baktım kampanya vardi olmadi alirim
Ben bildirmedim kamu bir kurulusunda calusiyorum ama daha once hamile kalan arkadslarimdan hic duymadimbu arada çalışan arkadaslar işyerinize bildirdiniz mi gebelik durumunuzu
risk olmasın kesşke başlasaydın doktorum sımdılık karından vurun dedı sonra kol bacaga gecıcemBen oğlumda 0.4 lük clexcane kullanmıştım karnımdan hiç vurduramadım eşim yapıyodu kol ve bacaktan hep . Şimdiki için daha başlamadık doktorum kalp atışlarından sonra karar vericek
sağlıkla sıhhatle minik bir prens isterim ben Rabbim nasip ederseKizlar sagliklisi hayirlisi olsun ama cinsiyeti ne olsun isterseniz
Peki ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz benimde özel sektör ilk bebekte söylememiştim sonra kürtaj olmak zorunda kaldım zaten kalp atısını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum ama merak ettim sizler neler yaptınız diyeBen bildirmedim kamu bir kurulusunda calusiyorum ama daha once hamile kalan arkadslarimdan hic duymadim
ben de kamudayım ben de bildirmedimBen bildirmedim kamu bir kurulusunda calusiyorum ama daha once hamile kalan arkadslarimdan hic duymadim
Takipteyim bu konuyu..bende sorusturayim :)Canım ben en etkilisini kullanmak istiyorum çünkü çatlaklarım baldır kısmında var zaten. Hamilelik sürecinde daha çok olurcunku cildim çok kuru
Azcik kafan havada kalsin gobusu gor :) gerdirerek yapiyorum ben. Soylenen yere yavasca yapiyorum canim..ellemiyorum hic igne yerini kasiniyo yaniyo azcik.. 1 2 dk ..BENDE DENEYIM O ŞEKİLDE NASI OLCAK