hemen anlatıyorum hazır mısın

40 hafta doldu günlük dr gidiyorum 40+2 yine gittim nst bağladılar hiç sancı yok. doktorum şehir dışına çıkacak 3 gün için yok eşi de doktor bana onun telefonunu verdi tüm testlerden çıktı aldı ve dosyamı verdi. 3 günü beklersin ama ne olur ne olmaz dedi biz çıktık eşim beni anneme bıraktı. tüm gün uyudum. öğleden sonra uykumun arasında bişeyler oluyor uyanıyorum sonra hop yine uyku. kayınvalide rahatsızlanmış eşim beni aldı akşam yemeğe onlara gittik veeee etli kurufasulye yedim
kayınvalidelerde yemeği yedik çay faslında bana bir anda bişeyler oldu resmen çığlık attım terlemeye başladım. ilk sancılar gelmeye başladı saat 20:15. ebe hemşire kuzenim var whatsuptan onunla yazışıyordum yalancı sancıdır o sancı belden gelir dr gidersen geri gönderirler dedi bana.

ebe yani o bilmeyecek te ben mi bileceğim yalancı sancı onlar ne belden geliyor ne de düzenli

kayınvalide ve eşimin babannesi doğum başladı diyor ben yok belden gelmiyor bunlar yalancı sancı diyorum.
eve geldik saat 21:30 eşim markete gitti çünkü bende hala bişeyler yok arada yokluyor ama şiddetli değil. kardeşim aradı içine doğmuş gibi onunla konuşurken 3 defa telefonu kapattım arka arkaya şiddetli dalgalar gelmeye başladı. kardeşim eşimi aramış ablamı ikna et bende geçiyorum hastaneye gelin demiş. eşim geldi ben de iknalık durum yok sancılar kıvrandırıyor.duş aldım zaten herşey arabada hazırdı biz hastaneye gittik.
saat 22:30 biz hastaneye giriş yaptık.