Evet insan inanamıyor. :) İnşallah hepimizin güzel sonuçları olsun.Ya maşallah nasıl büyümüş şekil almış , hadi bakalım test zamanlari da sağlıkla geçer inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet insan inanamıyor. :) İnşallah hepimizin güzel sonuçları olsun.Ya maşallah nasıl büyümüş şekil almış , hadi bakalım test zamanlari da sağlıkla geçer inşallah :)
Gözün aydın canım maşallah yaa nasıl güzel annesinin karnındaBebeğimi gördükk. :) 9+4'üm bugün. Haftasıyla uyumlu, kalbi gümbür gümbür atıyor eskisine göre maşallah. :) 20 gün önce hiçbir şey belli olmuyorken şimdi elleri, kolları, kafası... Doktor 2 hafta sonra 2'li test için çağırdı.
Amin cnm amin inşallahaaa çok sevindim canım stres yapıyordun sağlıkla gelişsin inşallah kuzularımız doğum haberlerimizi alalım inşallah birbirimizin
Coraspinle folik alıyorum ben sadecw kendi Dr uma henüz gitmedim bi oraya bi oraya gidiyorum kan verdim aslında ama vitaminler falan güzel çıktı demir magnezyum bakılmadı onla rı da kendi Dr uma gidince baktırcam artk bayram sonrasıKaç mm bilmiyorum kii6+0 da gittik en son işte kan sulandırıcı iğne,corasprin, D vit, folik asit, magnezyum verdi dr. Daha önceki dr kiloma bakarak "oo sen iyi besleniyosundur sana bişeye gerek yok" demişti. Ay inşallah bende senin gibi görebilirim bebeğimi
Günaydın kızlarben de hamile pantolonuna terfi edenlerdenim. Terfi diyorum çünkü gerçekten acayip rahatmış
benim karnım da erkenden şişti. Akşamları daha çok şişiyor ama sabah da ben burdayım diyor artık
![]()
Kızlar günaydın9.haftamdayım şu an. en son 6+6 da bebişi gördük kalbini duyduk. doktor bazı testler istedi sonuçları için gel dedi. yalnız yaptırdığım rubella toksoplazma vs testleri 10günde çıkar dediler hala alamadım sonuçları. ama şimdi 3 4 gündür gögüs hassasiyetimin ve acısının azaldığını hatta biraz küçüldüğünü fark ediyorum. sizce bebeğin kalbi durmuş olabilir mi ? alt karın şişliğim aynen devam ediyor kanamam vs de yok. zaten pek mide bulantılarımda olmadı hiç. testlerin çıkıp doktora gidebilmeyi sabırsızlıkla bekliyorum..
Bebeğimi gördükk. :) 9+4'üm bugün. Haftasıyla uyumlu, kalbi gümbür gümbür atıyor eskisine göre maşallah. :) 20 gün önce hiçbir şey belli olmuyorken şimdi elleri, kolları, kafası... Doktor 2 hafta sonra 2'li test için çağırdı.
Kizlar hastaneden ciktim. Bebeğimi gordum. Kalbi atiyor. Cok sukur coook. Folik asite devam et. Ayda.bir.kontrole gel dedi.
Foto verdi ama buraya yukleyemiyorum.
Amin insallah canimm ❤ bi saglikla kucagimiza alabilsek ❤canım göğüs hassasiyeti bende de azaldı bence rahat ol bir sıkıntı yoktur kuzunda
Bide bisey sorabilir miyim? Bende kamuda calisiyorum ilk gebelik bu pek bilgim yok. Bayramda calisabilir miyim ben yoksa gebelikten dolayi calisamaz miyiz var mi boyle bi yonetmelik vs acabacanım göğüs hassasiyeti bende de azaldı bence rahat ol bir sıkıntı yoktur kuzunda
Çok teşekkür ederim.Gözün aydın canım maşallah yaa nasıl güzel annesinin karnında
Çok teşekkür ederim, hepimizinki inşallah.maşallah miniğine arkadaşım sağlıkla gelsin kuzun inşallah
Tam 1minnak insan olmus masallah arkadasimm ❤Çok teşekkür ederim, hepimizinki inşallah.![]()
Evet görünce çok şaşırdık ultrasonda daha da netti. :)) İnşallah sağlıklı şekilde testlerimizi atlatırız. Kucaklarımıza alırız.Tam 1minnak insan olmus masallah arkadasimm ❤
Benimde gittiğimde tam 7 haftam dolmuş olcak şuan 6+1 ama ultrasonda geçen hafta bana göre 5+2 iken 5+6 gözüküyordu keseye göre ilerde aslında 4 günSen kaçıncı haftadasın? İnşallah görürsün, duyarsın bebeğini :)
canım hamileleğin 24 haftasından sonra hamile kadına kamuda nöbet ve gece çalışma yazılamazB
Bide bisey sorabilir miyim? Bende kamuda calisiyorum ilk gebelik bu pek bilgim yok. Bayramda calisabilir miyim ben yoksa gebelikten dolayi calisamaz miyiz var mi boyle bi yonetmelik vs acaba