- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynı doktor ama benı sasırtan neden biraz daha beklemedıgımız sonucta 12. Haftaya kadar sürem var ya bide saglıklı bır gebelıkse ben onun gunahına nasıl gıreyım yasal süremi doldururum birşey olursa tamam basım üstüne ama kendım karar verıp sonlandıramamkı. Oyuzden 2 dr danıstım hepsıde mutlaka bekle dıyor sanırım bırdaha bu dr gıtmeyecegımIyi haberler alirsin insallah canim.ayni dr mu 2 hafta once bakanda... bazi drlar laflarini dusunmeden butun olasiliklari soyluyor..bebek varsa gelisimde olur..cok ornek.gorduk.olumsuz seyler solenen sonradan saglikla devam eden gebelikler...stres yapma bakalim yeni dr ne dicek
Canım geç döllenme demıstı 2 hafta degıstırmıstık son adet tarıhını ona ragmen 7 haftalık olmaıydı ama 5 hafta 6 günlük gozukuyor cok yavaş ılerlıyor anlıyorum ama hemen 2 gün sonra alırız demesı beni yıktı . Ya bebek var dıyo yenı olusuyormus ben sımdı nasıl sonlandırayım bu dr nefret edıyorum dınlemıcem 10 gun beklıcem ne olur dua eden bana sağlıklıdır ıns bebegımCanım hiç o doktoru ciddiye alıp da moralini bozma benim de geç döllenme 24 mart son adet tarihim ama 3 nisan olarak değiştirdi doktor yarın 10. haftama giriyorum herşey yolunda çok şükür. seninki de öyledir hiç üzülme benim doktorum olabiliyor böyle şeyler herkesin yumurtlama tarihleri farklı olur dedi.
Amin inş.rabbim gönlüne göre versin.Ins ya korkuyorum ama persembe gel alalım dedı kabul etmıcem bayram sonrasını beklıcem ıns sımdı gıdecegım dr uyu seyler soyler
Ben de wmf yazan yer sandım da değilmiş ben de de yazmıyor sanırım dr a da sormayı unuttum yaa offKalp atışı nerde yazıyor bnde usg kağıdı var ama bulamadim
Emin ol dayanamayacaksınKızlar burada çok zaman geçirdiğimi farkettim bi sure kk perhizi yapsam hiç fena olmaz, kendinize çok iyi bakın hep dualarımdasınız belki ilerleyen zamanlarda dönerim aranıza dayanamazsam![]()
Geçmiş olsun canım güzelce dinlen evde de hiç kalkmadan yorulmadan. Miniş de iyiymiş çok sevindimCanım hastaneden çıkış yapıldı 10 gün rapor verildi öğle üzeri yeniden bakıldı maşallah haftası ile uyumlu az kanama alanı var dendi ara ara kanama oluyor bulantı hissi var hep
Sen nasılsın canım
Dayanmak istiyorum mune ye msj attım ama gormedi sanırım henüz bağımlılık gibi oldu dur demenin zamanı geldiEmin ol dayanamayacaksın
Canım içini ferah tut. Başka doktora gitmen iyi olmuş. Yolk sac ve bebek oluştuysa gelişimi de olur canını sıkma. Doktordan sonra haber ver bize de, dualarım seninleKızlar doktordan geldım morelım cok bozuk son adet tarıhım 6 nisan fakat geç döllenme olduğu ıcın 2 haftayı saymıcaz son adet tarıhın degısecek dedı. Son adet tarıhım 24 Nisa’n oldu. 2 hafta önce gıttıgımde 5 haftalık dedı kese duzgun dedı. 2 hafta sonra gel dedı.Bugün gittiğimde 5 hafta 6 günlük gozukuyor yolk sac cok iyi kese cok iyi bebek var ama yeni oluşmuş dedı persembeye kadar bekleyelım yüzde 50 saglıklı yüzde 50 sağlıksız dedi.olmadı kürtaj yapalım dedi. Bende hemen başka dr randevu aldım öğleden sonra ona gıdecem ne olur bana dua edın saglıklı bır gebelık olsun lutfen

Kalp atımı kısaltması FHR imiş canım. Yazmıyor malesef, bende de aynı. Merak ettim.Kızlar burda kalp atışı yazıyor mu anlayabiliyor muyuz bilen varsa yazarsanız sevinirim
Yok yazmiyor canim onun yazmasi icin doktorunuzun iki dalga arasini olcmesi gerekiyor benimkide olcmedi bende kac attığını bilmiyorum ama doktorum dinledi ve gayet iyi dedi ona guveniyorumKızlar burda kalp atışı yazıyor mu anlayabiliyor muyuz bilen varsa yazarsanız sevinirim
7+3 te en son gittim doktora şu an 10+1 deyiz 1 hafta sonra yine gidicem İnşâAllah sorarım doktoraAma bunda hafta sayısıda önemli değilmi ,yani anladığım kadarı ile çocuk haftası ilerledikçe kalp atışıda ona göre hızlanıyor.
Tez zamanda gecer insallah kanama da sen de rahat edersin rahat bi hamilelik gecirirsin,ben ilaclarla idare etmeye calisiyorum bulanti kusma hat safhada yoksa, resmen gunler cabucak gecsun diye dua ediyorum yine de elhamdulillah ne diyelimCanım hastaneden çıkış yapıldı 10 gün rapor verildi öğle üzeri yeniden bakıldı maşallah haftası ile uyumlu az kanama alanı var dendi ara ara kanama oluyor bulantı hissi var hep
Sen nasılsın canım
Canım gözün aydın maşallah size6 gun onden giden bebişimin selami var size :) kanama alanim azalmis cok şükür. Dinlenmek cok iyi geldi cok sukur.
Canım bende ikizlere hamileyim Allah nasip ederse bu benim ikinci ilerleyen gebeliğim ilkinden bir kızım var onda sürekli serumlarla yaşıyordum bunda da çok kötüyüm ama serum Faslına geçmedik daha herşeyden midem bulanıyor bugün sabah aç karna üç kere çıkardım çok zorluyor.Merhaba kızlar tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlardanim ikiz bekliyoruz benim doğum erken olmazsa Aralık gibi olucak :) bu arada kanamalarim mide bulantilarim çok fazla oluyor. İkiz hamilelik yaşayan arkadaşlar nasıl bir süreç izliyorsunuz ?